arkadaşlar çok büyk bi sıkıntım var, yardımcı olun:((

çok acımasızsınız!!!!!!!!!!
konuyu siliimde rahatlayın kzzlar
nasıl siliyorz konuyu?

terbiyesizleşme!!

Burdaki hiçkimse terbiyeyi sizden öğrenecek değil, haddini bil. Sen yazmışsın çocuk benden dolayı olmuyor annem bana onu söylüyor bunu söylüyor diye, annenle sen her haltı biliyorsun ya herşeyi git anana sor....

haddini bil!!! burada insan gibi derdimi paylaştm ama sn edepsizce cevaplar veriyorsn. sükunetimi koruyorum hala.

Konu gercek mi yalan mi bilmem ama gercekse, 6 ay boyunca ne dusunerek birlikte olduysan onu soylersin. Simdi mi aklina geldi bunlar.

haddini bil!!! burada insan gibi derdimi paylaştm ama sn edepsizce cevaplar veriyorsn. sükunetimi koruyorum hala.

k,mseye haddini öğretemezsin, sen önce forum kurallarını öğren sonra yaz. Senin yazdıklarına bu cevaplar bile çok..

k,mseye haddini öğretemezsin, sen önce forum kurallarını öğren sonra yaz. Senin yazdıklarına bu cevaplar bile çok..
ya sn nediyosn be sennle hem cins oldugm için gerçktn utanıryorum. bu kdr gaddar olmk için aile içnde şiddet görüyo olman lazm.........

ah ah o eski fake konular nerde millet deli yorum yapar ama bir yerden sonra anlardı fake olduğunu ama artık öylemi hergün 10 tane fake geliyor kalite yerlere düştü. açacaksanız bari iyi bir hikayeyle gelin. öyle ilk mesajınızla konu açmayın hemen belli oluyorsunuz

ya sn nediyosn be sennle hem cins oldugm için gerçktn utanıryorum. bu kdr gaddar olmk için aile içnde şiddet görüyo olman lazm.........

Sizinle hem cins değilim, ben kadınım, insnaım, bireyim, karakterim var onurum var gururum var namusum var. Aklı bacak arasından başka yere çalışmayan biri değilim. Aile içi şiddet konusuna gelince, bireye şiddet uygulanmaz ve ben bireyim, siz de bir gün olabilirseniz birey ne dediğimi anlayabilirsiniz.

Bence bu duzen iyi. Hic caktirmadan devam edin. Anneniz ilerde ikinci torun istediginde elinizin altinda aday bulunsun. Aramakla ugrasmazsinizz

hahahaha birde üzerine aşıkk oldun yaaaa senin aklın yok mu adam inanır mı çocuğun olmayacak denilmişş aaaa sonra ben hamileyimm heee olduuu adam hemen şüphelenir

saygısızlıgı önce siz başlattınz bn deil!! konusma terbiyenzden anlasılıyo ne kdr karakterinz oldugu......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…