• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar çok acil yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi esorbir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

esorbir

Ziyaretçi
arkadaşlar ben son 6 aydır düzensiz adet oluyorum.bi kaç ay önce jinekologa gittim ultrasonda baktı önemli bişey değil dedi bi laç yazdı doğum kontrol hapına benzer beyazdan balayıp kahveye doğru bi ialç bunu 3 ay kullan düzelir dedi.2 ayında ilaç bana dokundu kontrole gittim migrenimi azdırdığı için bırakman gerekiyo dedi tam olarak rahatsızlığımın ne olduğunu sorduğumda yumurtalıkların biraz yavaş açlışıyo dedi ama önemli değil dedi.başka ilaç vermicekmisiniz dedim kendsi düzelecek dedi ilaçla çalışmaya alıştırmayalım dedi.ama benim sıkıntım hala devam ediyo.nolur bana yardım edin çocuğumun olmamasından çok korkuyorum sözlüyüm moralim çok bozuk... :1no2:

arkadaşlar ben son 6 aydır düzensiz adet oluyorum.bi kaç ay önce jinekologa gittim ultrasonda baktı önemli bişey değil dedi bi laç yazdı doğum kontrol hapına benzer beyazdan balayıp kahveye doğru bi ialç bunu 3 ay kullan düzelir dedi.2 ayında ilaç bana dokundu kontrole gittim migrenimi azdırdığı için bırakman gerekiyo dedi tam olarak rahatsızlığımın ne olduğunu sorduğumda yumurtalıkların biraz yavaş açlışıyo dedi ama önemli değil dedi.başka ilaç vermicekmisiniz dedim kendsi düzelecek dedi ilaçla çalışmaya alıştırmayalım dedi.ama benim sıkıntım hala devam ediyo.nolur bana yardım edin çocuğumun olmamasından çok korkuyorum sözlüyüm moralim çok bozuk... :1no2:

bence başka bir jinekologa daha gitmelisiniz.kk pro üyeleri için %20 indirim anlaşmalı jinekologu var.

görümceminde aynı sorunları vardı tedavi oldu şimdi iki çoçugu var:emir_bebek:

bugün başka bi doktorda randevum var arkadaşlar gidicem dua edin benim için :( bakalım ne diyecekler. çok korkuyorum çocuğum olmayacak diye.buarada o jinekologun adresini nerden bulabilirim (kk).bi kaç jinekologla görüşmek istiyorum.ama bugün gideceğim doktoru iyi anlatıyolar 3 yıl çocuğu olmayan çiftin onun tedavisinden sonra çocuğu olmuş.

Back