- 4 Kasım 2020
- 38
- 28
- 38
- Konu Sahibi Muallimee33333
-
Bu postun altına hamileyiz diyelim inşallahYerleşme kanaması olabilir bir kaç gün sonra tekrar test yapın inşallah hamilesinizdir bana da dua edin bu ay olsun
Artık konuşmak istemiyorum özellikle eşimin ailesi sanki sorunluymuşum gibi soruyorlar o kadar üzülüyorum ki ne yapacağımı bilmiyorum allahım bu postun altına hamileyizzz diyelim inşallahAyni dertten bi ben varim sniyordum ins hamilesindir canim insanlar baskalarinin hayatlarini merak etmeye bayiliyolar uzerimizdeki biraktiklari stresi bi bilseler.
Aminnn inşallahİnşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ins canim amin aminArtık konuşmak istemiyorum özellikle eşimin ailesi sanki sorunluymuşum gibi soruyorlar o kadar üzülüyorum ki ne yapacağımı bilmiyorum allahım bu postun altına hamileyizzz diyelim inşallah
Sende inşallah hamilesindirİnşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kizlar, sert can yakici sekilde cewap werin, cewaplariniz kalplerineAyni dertten bi ben varim sniyordum ins hamilesindir canim insanlar baskalarinin hayatlarini merak etmeye bayiliyolar uzerimizdeki biraktiklari stresi bi bilseler.
Ne söyleyeyim mesela şu cümleye “çocuk yokmu çocuk “deli oluyorumKizlar, sert can yakici sekilde cewap werin, cewaplariniz kalplerinegibi otursun bak , bidaha soramiyolar.NOT: Ben oyle yapiyorum. Ben kiriliyorum ya, onlar da kirilsin
Bi komsumuz vardi , gelini tovbe estagfurullah anasinin ewinde 9 aylik hamile gemisti.apar topar ,dugun nikah yaptilar neyse , Ben evlendim 2sene oldu 38dim evlendigimde .Ne söyleyeyim mesela şu cümleye “çocuk yokmu çocuk “deli oluyorum
her seyin bir zamani var hiç morelını bozma rabbim yardımcın olsun benim 6 senedir olmuyo sabirArkadaşlar adet oldum maalesef hayırlısı demek ki böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?