• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar çok acil yardım istiyorum

Muallimee33333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
38
28
38
Hayırlı geceler öncelikle 🤲🏻 Arkadaşlar 2019 nisan ayında evlendim ekim ayında hamile kaldım Aralık 2019 da düşük yaptım kürtaj oldum sonra hiç bir şekilde korunmadık ve çocuğum olmuyor çok üzülüyorum herkesin çocuğunuz neden yok demesinden bıktım 😔 adetlerim genelde düzenlidir en fazla 33 günde bir olurum normde 33 ü bulmaz 30 günde bir 33 nadir bulur 3 aralıkta adet oldum şimdiye adet olmam gerekirdi ama olmadım test yaptım negatif 👎🏻 çok hafif uzayan kıvam da bir lekelenme oldu başka bişey yok Lütfen aydınlatın beni çok üzülüyorum artık yazamıyorum anlaşıldım diye umuyorum cevaplarınızı bekliyorum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤰🏻👶🏻👶🏻👶🏻💜💜💜

Ayni dertten bi ben varim sniyordum ins hamilesindir canim insanlar baskalarinin hayatlarini merak etmeye bayiliyolar uzerimizdeki biraktiklari stresi bi bilseler.
Artık konuşmak istemiyorum özellikle eşimin ailesi sanki sorunluymuşum gibi soruyorlar o kadar üzülüyorum ki ne yapacağımı bilmiyorum allahım bu postun altına hamileyizzz diyelim inşallah 💜

Ayni dertten bi ben varim sniyordum ins hamilesindir canim insanlar baskalarinin hayatlarini merak etmeye bayiliyolar uzerimizdeki biraktiklari stresi bi bilseler.
Kizlar, sert can yakici sekilde cewap werin, cewaplariniz kalplerine 🐃gibi otursun bak , bidaha soramiyolar.NOT: Ben oyle yapiyorum. Ben kiriliyorum ya, onlar da kirilsin .

Tabi 2sene sonra bu ,2sene oldu yokmu daha bisey olmuyomu yoksa dedi.bende ona ,olmuyo ,Senin gelin gibi aklimizi kullanip gelinligin altinda getiremedik ceyizi dedim.Bu 1. Sonra baska bi kadin var mahallede, kizi yillar once damadiyla kacip gitmis. Buda sordu dada yokmu dada diye.direk ben sordum.Teyze sahi Senin kizdan naber ya? Damatla kacmis diye duymustum ben. Bu 2. Sonra baska biri bi komsuya sormus , olmuyomu Bunun cocugu, kocasindanmismi bundanmismi eksik diye.komsuda bana soylediii.denk gelirmisin pazarda , yutarmiyim ben bu lafi.Dedimki , benim cocugun olmayisinin sebebini merak ediyomussun, benden olmuyo .hadi ogrendin, napcan senmi yapivercen benim yerime, benim kocama cocuk?buda3.yani demem oki,herkesin eksigi kusuru var .Kusurunuzu arastirip ,sorgulayanin , eksikligiyle verin cewabini.

Back