• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar cewapp :/

yildirak49

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
58
0
6
34
Muş
arkadaslar cewap ariyorum.. bn esimle adetten bi hafta sonra birlikte oldum we bu birlikteligin ustnden 4 gun gecti midem cok az bulaniyo ustelik biraz cok acik kahwe renginsi akntim olusuyo iltihapmi nedr bu hamis olablr miyim?

arkadaslar cewap ariyorum.. bn esimle adetten bi hafta sonra birlikte oldum we bu birlikteligin ustnden 4 gun gecti midem cok az bulaniyo ustelik biraz cok acik kahwe renginsi akntim olusuyo iltihapmi nedr bu hamis olablr miyim?

İlişkiden 4 gun sonrra kesınlıkle hamılelık belirtısı olmaz ımkansızın ımkansızı hemde ve ayrıca oyle bır lekelenme olduysa ıdrar yolu enfeksıyonu olabılır ve oda asırı derecede bulantı yapar

off Allahim simdi bir ayim daha mi cöpe gtcek :'( zatn esim askere gdiyo subatta bn hp hasretmi kalcam yawrucagima :'( önerdgin bise warmi canm bu illet icin , sen tedawi oldunmu pkiii

off Allahim simdi bir ayim daha mi cöpe gtcek :'( zatn esim askere gdiyo subatta bn hp hasretmi kalcam yawrucagima :'( önerdgin bise warmi canm bu illet icin , sen tedawi oldunmu pkiii

cnm tedavı oldum bende uzun bı sure degıl zaten enfeksıyon gebelıgı onler tamamen degıl ama hıc sorun olmasın dıye tedavı olmalısın. ben hap ve krem kullandım fıtıl seklınde ıgnelıydı. bende adet oldum bu sabah bnmde gıttı bır ay. Allahtan hayırlısınnı ıstıcez yapcak bişi yok :(

Back