arkadaşlar canım çok sıkkın bilgi verirseniz çok sevinirim acil..

Elmascım çok geçmiş olsun bitanem yağmurun şimdi iyi olmasına çok sevindim nedir bu ya hep hastalıklarla uğraşıyorsun sende bunada şükür bak teşhis konulmuş tedavide yapılmış inşallah son olur bu canım sen olmassa buraya geldiğin zaman gata da daha detaylı bir tahlil yaptırırsın çok çok geçmiş olsun canım benim sakın moralini bozma olurmu tatlım :1hug:

çok sağol abla burası bize pek iyi gelmedi kızım çok hastalandı artık havasımı iyi gelmiyor anlamadık bir türlü ama ilk işim gataya gelip baştan aşağı araştırmak..havaların biraz daha ısınmasını bekliyorum yollarda tekrar hastalandırırım sonra daha kötü olur...bağışıklığı düşük herhalde en ufak mikropta hastalanıyor çokta dikka ediyorum ama yinede hastalanıyor anlamadım çok yoruldum ama abla bünyem kaldırmıyor artık...çocuğum şu iki ayda neler çekti...yemedi iğne almadığı serum kalmadı...yinede bunada şükür..şimdi iyi çok şükür tedavisini oldu haftaya kontrolümüz var...birde burda hastane olayları çok sıkıntılı doktorun özeline gidersen bakıyor gitmezsen yüzüne bakmıyor öl umurlarında değil...

Canım biliyorum ne sıkıntılar yaşadın sende bunada şükür diyeceksin işte beterin beteri var dediğin de doğru aslında havası yada suyu derler demekki iyi gelmedi yağmura.

Ne diyeceğim sana gatadan sana iyi bir çocuk doktoru bulalım ben sana randevu alyım istersen ben buradan daha rahat alırım randevuyu birde doktorunuza sor ama çocuk bölümümü yada başka bir bölüm mü diye eşinlede konuş istersen

çok geçmiş olsun kuzuya. :1hug: bende kırklareliliyim biliyorum bu çevreleri oraların doktorları gerçekten öyle. çocukluğumda hep muayenehanelerine giderdik ilaçları sigortada yazarlardı yoksa başka türlü ilgilenmiyorlar bile.Hala daha öyleler.

çok sağol abla istanbulda değilde ankaradaki gataya gitmeyi düşünüyorum çünkü annemler orda en azından özel araçla gider gelirim diğer şekilde istanbulda rezil olurum tek başıma...annem var babam var ankarada yağmurla ilgilenirler hastanede en azından...allah razı olsun senden abla...

Tamam canım annenler olunca daha iyi olur aslında hem ankaradaki gata daha büyük daha detaylı bir araştırma yaparlar .
Canım ne demek elimizden de bu kadarı geliyor ancak yağmur iyileşecek hiç merak etme sen böyle büyüyorlar işte çocuklar opuyorumnanaktan

ankaraya gideceğim havaların ısınmasını bekliyorum..eşim biraz bekle beraber gideriz diyor onuda bekliyorum...yavrum iyileşsinde...

Olsun ya hava ısınsın o zaman gidersiniz sizde hem daha rahat olur o zaman iyileşecek bitanem sen merak etme olurmu :1hug:

arkadaşım ne olursa olsun başka doktora git,bak benim yeğenimi bir doktora götürdüler doktor dedikki herşey normal,aradan bikaç hafta geçti,ablam rahat etmedi,başka doktora götürdü,bide ne desin doktor..bu çoçuk çok kansızz,kaç ay iğne kullandılarr..daha yeni yeni iyi oluyo,demek istediğim sen yine başka doktorlara göster..Allah şifa versin

Olsun ya hava ısınsın o zaman gidersiniz sizde hem daha rahat olur o zaman iyileşecek bitanem sen merak etme olurmu :1hug:

inşallah abla..birde dışarda oturuyoruz hiç arkadaşı felan yok hep tek başına çok sıkılıyor onun etkiside var üzülüyor çünkü..dışarı çıktığında kimse yok tek başına oynuyor...yazın lojmana geçecez artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…