- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.964
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi ......Elmas......
-
merhaba arkadaşlar
kızım pazartesi günü hastaneye kaldırıldı hastanede yattık..yeni çıktık daha..tahlillerinde kan gözüktü ve çok yüksek enfeksiyon çıktı..şimdi iyi çok şükür geçti şurup verdi şimdi onu kullanıyoruz..doktor geç kaldığımızı söyledi..ama bizim hatamız değildi tabi öbür doktorlar yatırmadı hastaneye...bizde mecburen özelde yattık ama kızım düzeldiya o bana yeter...hepinize çok teşekkürler arkadaşlar..
Elmascım çok geçmiş olsun bitanem yağmurun şimdi iyi olmasına çok sevindim nedir bu ya hep hastalıklarla uğraşıyorsun sende bunada şükür bak teşhis konulmuş tedavide yapılmış inşallah son olur bu canım sen olmassa buraya geldiğin zaman gata da daha detaylı bir tahlil yaptırırsın çok çok geçmiş olsun canım benim sakın moralini bozma olurmu tatlım :1hug:
çok sağol abla burası bize pek iyi gelmedi kızım çok hastalandı artık havasımı iyi gelmiyor anlamadık bir türlü ama ilk işim gataya gelip baştan aşağı araştırmak..havaların biraz daha ısınmasını bekliyorum yollarda tekrar hastalandırırım sonra daha kötü olur...bağışıklığı düşük herhalde en ufak mikropta hastalanıyor çokta dikka ediyorum ama yinede hastalanıyor anlamadım çok yoruldum ama abla bünyem kaldırmıyor artık...çocuğum şu iki ayda neler çekti...yemedi iğne almadığı serum kalmadı...yinede bunada şükür..şimdi iyi çok şükür tedavisini oldu haftaya kontrolümüz var...birde burda hastane olayları çok sıkıntılı doktorun özeline gidersen bakıyor gitmezsen yüzüne bakmıyor öl umurlarında değil...
çok sağol abla burası bize pek iyi gelmedi kızım çok hastalandı artık havasımı iyi gelmiyor anlamadık bir türlü ama ilk işim gataya gelip baştan aşağı araştırmak..havaların biraz daha ısınmasını bekliyorum yollarda tekrar hastalandırırım sonra daha kötü olur...bağışıklığı düşük herhalde en ufak mikropta hastalanıyor çokta dikka ediyorum ama yinede hastalanıyor anlamadım çok yoruldum ama abla bünyem kaldırmıyor artık...çocuğum şu iki ayda neler çekti...yemedi iğne almadığı serum kalmadı...yinede bunada şükür..şimdi iyi çok şükür tedavisini oldu haftaya kontrolümüz var...birde burda hastane olayları çok sıkıntılı doktorun özeline gidersen bakıyor gitmezsen yüzüne bakmıyor öl umurlarında değil...
Canım biliyorum ne sıkıntılar yaşadın sende bunada şükür diyeceksin işte beterin beteri var dediğin de doğru aslında havası yada suyu derler demekki iyi gelmedi yağmura.
Ne diyeceğim sana gatadan sana iyi bir çocuk doktoru bulalım ben sana randevu alyım istersen ben buradan daha rahat alırım randevuyu birde doktorunuza sor ama çocuk bölümümü yada başka bir bölüm mü diye eşinlede konuş istersen
çok sağol abla istanbulda değilde ankaradaki gataya gitmeyi düşünüyorum çünkü annemler orda en azından özel araçla gider gelirim diğer şekilde istanbulda rezil olurum tek başıma...annem var babam var ankarada yağmurla ilgilenirler hastanede en azından...allah razı olsun senden abla...
ankaraya gideceğim havaların ısınmasını bekliyorum..eşim biraz bekle beraber gideriz diyor onuda bekliyorum...yavrum iyileşsinde...
merhaba arkadaşlar
konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama kaç gündür kafayı yiyeceğim kızım var 2.5 yaşında çarşamba günü birden ateşlendi ne olduğunu anlamadık ardından ishal oldu doktora gittim mikrobik bişey dedi yolladı bizi...ertesi gün kızımın tuvaletinde çok fazla kan gördüm tahlil yaptırdım temiz çıktı ama doktorlar hiç bişey demiyor...kızım şuan çok iyi ama hala kan geliyor...ishalide geçti ama tuvaletini yaparken kan geliyor anlamadım bir türlü araştırıyorum bakıyorum anladığım dilden değil...doktora çıkıyorum bişey yapmadan geri yolluyorlar...kafayı yiyeceğim..halsiz felan değil çok şükür iyi ama kan neden geliyor anlamıyorum...lütfen bilgisi olan başından geçmiş olan varsa yardım etsin..yarını bekliyemiycem...
şimdiden teşekkür ederim hepinize...
Olsun ya hava ısınsın o zaman gidersiniz sizde hem daha rahat olur o zaman iyileşecek bitanem sen merak etme olurmu :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?