- 3 Ekim 2023
- 50
- 14
- 3
- Konu Sahibi karmasikgirl98
19 yaşındaydım erkek arkadaşımla tanıştığımda . O beni çok severdi çok iyi anlaşırdık fakat bana anlaşabildiğim insanlar arkadaş gibi geliyordu bilmiyorum belkide çocukluğumda yaşadıklarımdan ötürü . Onu terkettim dövmemi bile yaptırdı terketmeme rağmen hep peşimden koştu fakat istemedim . Kiminle ayrılsam barışsam hep ona dönerdim çünkü onun gibi hissettiren yoktu ama bir yola yeniden başlayamazdım. Akrabayız bu arada. Derken ben 22 yaşında evlendim ve ayrıldım biz tekrar barıştık . Annesi ve babasının düğünüme gelmişliği bile var. Biz yeniden barıştıktan sonra tabi aklımda bir ton şey var ailesi kabul eder mi vs gibisinden. Onunda bir kız arkadaşı vardı fakat ayrılmışlardı kızı istemiyordu kız hep kendimi öldürürüm diyip tehdit ediyordu. Bir anda bu ortalıktan kayboldu ve o istemediği kızla barıştı. Ben dedimki ya ailesi duydu istemedi ya da benim yaşattığımı bana yaşatmak istedi. Sonra kız arkadaşı beni aradı sevgilim senin profiline bakıyor resimlerine bakıyor gibisinden o derece . Ben sonrasında bir boşluğa düştüm ve annemin istediği mantığıma yatan namazında niyazında polis biriyle görüşmeye başladım. İlk başlarda herşey güzeldi fakat sonrasında nasıl desem soğudum. Hiç bir çekim yok . O çok sessiz sakin asosyal biri fakat hep ben ne istesem yapar eder. Ben elimi bile tutturmam . Kaç kere ayrılacaktım annem ablam senin psikolojin bozuk çocuk düzgün diye manipüle ettiler barıştım . İlk eşimlede kumar şiddet aldatma yüzünden boşandım ve şuan 26 yaşındayım. Akrabam olan kişiye şuan hayatımda biri olmasına rağmen dayanamayıp mesaj attım Tabiki o kızla ayrılmışlardı ilişkisi devam etse yazmazdım. Yazmamın amacıda neden beni yarıyolda bıraktı bunu merak ettiğim içindi . Bu ağladı kız intihar etti dayanamadım bir yola girdim pişman oldum hep aklımda sen vardın ama yazamadım ilişkin var diye dedi. Zaten hali mahvolmuştu . Bana bize son şans ver ikimizde baksana başkalarıyla yapamıyoruz diyor . Ama ben hayatımdaki insanı bırakamam çok güvenilir düzgün biri ahına giremem. Çok farklı duygulardayım kimi sevdiğimi dahi bilmiyorum neden böyleyim arkadaşlar nolur kınamayın .