- 1 Ocak 2016
- 1.431
- 945
- 123
- Konu Sahibi Posta treni
-
Hayır şuan eşimin msj attigimdan haberi yok soylemedimEşiniz ne diyor bu duruma? Yani ben karişmayayim buyumesin diye diye daha büyük yerlere gidiyor sanki. Haberi var mi?
Karşı taraf çok değişik bilmiyorum nasıl davranacağımi sasirdim.demin msj yazmış adam bana gece gece avukatimi arattiniz bana bu olay çocuk meselesinden çıktı aile meselesine geldi demisYa niye bu kadar büyüdü ki bu olay. Adam tee geçen seneden beridir kızınızı arıyormuş. İlk aramalarında alacaktınız telefonu engelleyecektiniz çocuğun anne babasını. Hiç karşı tarafla muhattap olunacak şeyler değil. Kendi kızınızla kendi aranızda basitçe çözülecek bir şeydi. Eşinle konuş sanane benim kızımdan desin adamın ağzına laf vermesin erkek arkadaşı olabilir liseye gidiyor sakin karşılasın eşin önce sen anlat durumu asla koz vermeyin.
Ekim ayagim titriyor şuanNe pis bir aile yaaa.
Neyine güveniyor bu adam bunları diyebiliyor size?
Hazırlıklı gideceğim ne demek
İyi en azından işi avukata döktüyse. Başka bir şeyler yapmasından iyidir. Bir avukat da kendinde var sanki.Karşı taraf çok değişik bilmiyorum nasıl davranacağımi sasirdim.demin msj yazmış adam bana gece gece avukatimi arattiniz bana bu olay çocuk meselesinden çıktı aile meselesine geldi demis
Eşine erkek arkadaş meselesini anlat, kızına tepki vermesin, adama da mesaj atın biz kızımızın erkek arkadaşından haberdarız, sorun etmiyoruz bize kızımızı kötülemeye çalışma diye. Bence konu uzamasın diye belki kötü niyetli değilsiniz ama zaman kötü sizi tanımıyoruz o yüzden çocuğumuzun tanımadığımız Bi yetişkinle iletişim kurmasından rahatsız olduk ve bu yüzden rica ettik konuyu uzatmayalım iyi günler yazın yollayın. Avukata verse ne olacak suç mu işlediniz. Kızınızın da sakın üstüne gitmeyin böyle ergen Bi çocuğu kaybedersiniz. Arkadaşlarına müdahale ederken daha dikkatli olun şahsen arkadaşını arayıp seninle görüşmesini istemiyoruz demenizi çok yanlış buldum iki çocuk açısından da.Karşı taraf çok değişik bilmiyorum nasıl davranacağımi sasirdim.demin msj yazmış adam bana gece gece avukatimi arattiniz bana bu olay çocuk meselesinden çıktı aile meselesine geldi demis
Neyse en azından avukatımı arattınız demiş. Demekki düşündüğüm şeyler değil.Ekim ayagim titriyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?