• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bu konu çok kafama takılıyor lutfen yardımcı olurmusunuz

Aleyküm selam cancağızım:KK8:
Hayat Yolunu yarıladık ahiretliğim
Ben hayat yolunu 4 guruba ayırıyorum
1. Grup 0 20 yaş arası çocukluk
Bu dönemde bütün herşey hayatı öğrenmeye yönelik hatalar girişimler başarılar başarısızlıklar
Dengesiz bir dönemdir kesin çizgiler bu dönemde atılmamalı(evlilik çocuk gibi )
2. Gurup 20 40 yaş arası olgunluğa geçiş
Bu dönem ise hayatı öğrenmeye sonuç almaya başlarsın
En tutkulu dönem bu dönemdir aşk sevişme çocuk meslek bu dönem içinde tercih edilir genelde
3. Grup 40 60 yaş arası olgunluk
Bu dönemde ise ne olduğun bellidir
Kendini bilirsin
Artık hayat tecrübelerin vardır
Yanlışların ve doğruların vardır
Tecrübelerinle rahat etme dönemine girdin/girdim😂
O hırslar o çocukluk gitti zihnin çok daha berrak
4. Gurup 60 yaş üzeri daha tecrübe etmedim 🙄ama herşeyin yalan ölümün gerçek olduğu
Ne yaşarsan yaşa herşeyin hatıra hayal gibi birşey oldğu gerçeği ile yüzleşmek olduğunu düşünüyorum korkarım🥴
Hepsi de doğru tesbitler. Henüz unu eleyip eleği asmadık ama elek baya tecrübe eledi. Şimdi oturup tadını çıkarma zamanı.:KK50:

Yüksek benliğin büyük hata yaptığını söylüyor, ki öyle.

Bana kalırsa nişanlınızın sizi sevmesini sevmişsiniz.

Merhaba arkadaşlar ben 6ay önce biriyle tanıştım ve şuan nişanliyiz o çok iyi bu zamandaki erkeklerden çok çok farklı aklında fitne fesat yok bundan önceki bir buçuk senelik ilişkimdeki insanla karsilastirinca çok çok iyi onu nisanlamdan önce çok seviyordum nisanlanma kararindan sonra biseyler oldu bana nişanali bir ay oldu ve ben iki aydir bu durumdayım onj seviyorum ama aklıma saçma salak sevmiyosun veya aklımda sevip sevmedigimden emin olamiyorum görmedim zamanlarda sürekli aklımda bu düşünce var ama yanyanayken onunla mutluyum vakit geçirmeyi seviyorum dokunmayi seviyorum sonra olur olmadik yerlerde o yokken aklımda onu seviyomuyum sevmiyomuyum emin olamadığım düşünceler var sizce bu erken karar verdigim için mi daha ,20 yaşındayım kendime biraz dahami zaman tanimaliydim bilmiyorum lutfen yardimci olun ne yapmalıyım
Ne diye bu kadar hızlı nişanlandın ki?

Yorumları daha okumadım ama sevip sevmediğinizden emin değilseniz sevmiyorsunuzdur.
Seven insanın aklında şüphe kalmaz sevgisine dair.

Back