- 21 Ocak 2018
- 8.379
- 20.670
- 348
- 32
Harika örmek oluyorsunuz gençlere. İyi forumlarUmarım öyle bi evladin olur ve sende ne hali varsa görsün dersin:)))
Hem 20 yaş çok çok erken, hem de 6 ay birini tanımak için çok kısa bir zaman. Ne ara tanıdınız anladınız sevdiniz? Hiç yeterli değil.Merhaba arkadaşlar ben 6ay önce biriyle tanıştım ve şuan nişanliyiz o çok iyi bu zamandaki erkeklerden çok çok farklı aklında fitne fesat yok bundan önceki bir buçuk senelik ilişkimdeki insanla karsilastirinca çok çok iyi onu nisanlamdan önce çok seviyordum nisanlanma kararindan sonra biseyler oldu bana nişanali bir ay oldu ve ben iki aydir bu durumdayım onj seviyorum ama aklıma saçma salak sevmiyosun veya aklımda sevip sevmedigimden emin olamiyorum görmedim zamanlarda sürekli aklımda bu düşünce var ama yanyanayken onunla mutluyum vakit geçirmeyi seviyorum dokunmayi seviyorum sonra olur olmadik yerlerde o yokken aklımda onu seviyomuyum sevmiyomuyum emin olamadığım düşünceler var sizce bu erken karar verdigim için mi daha ,20 yaşındayım kendime biraz dahami zaman tanimaliydim bilmiyorum lutfen yardimci olun ne yapmalıyım
20 yasinda ne evliligi yaMerhaba arkadaşlar ben 6ay önce biriyle tanıştım ve şuan nişanliyiz o çok iyi bu zamandaki erkeklerden çok çok farklı aklında fitne fesat yok bundan önceki bir buçuk senelik ilişkimdeki insanla karsilastirinca çok çok iyi onu nisanlamdan önce çok seviyordum nisanlanma kararindan sonra biseyler oldu bana nişanali bir ay oldu ve ben iki aydir bu durumdayım onj seviyorum ama aklıma saçma salak sevmiyosun veya aklımda sevip sevmedigimden emin olamiyorum görmedim zamanlarda sürekli aklımda bu düşünce var ama yanyanayken onunla mutluyum vakit geçirmeyi seviyorum dokunmayi seviyorum sonra olur olmadik yerlerde o yokken aklımda onu seviyomuyum sevmiyomuyum emin olamadığım düşünceler var sizce bu erken karar verdigim için mi daha ,20 yaşındayım kendime biraz dahami zaman tanimaliydim bilmiyorum lutfen yardimci olun ne yapmalıyım
Sevgi sizin için ne ifade ediyor bunu bilmiyorsunuz henüz. Çok genç olduğunuz için. İçinizin kıpırdanması size sevgi gibi geliyor.Merhaba arkadaşlar ben 6ay önce biriyle tanıştım ve şuan nişanliyiz o çok iyi bu zamandaki erkeklerden çok çok farklı aklında fitne fesat yok bundan önceki bir buçuk senelik ilişkimdeki insanla karsilastirinca çok çok iyi onu nisanlamdan önce çok seviyordum nisanlanma kararindan sonra biseyler oldu bana nişanali bir ay oldu ve ben iki aydir bu durumdayım onj seviyorum ama aklıma saçma salak sevmiyosun veya aklımda sevip sevmedigimden emin olamiyorum görmedim zamanlarda sürekli aklımda bu düşünce var ama yanyanayken onunla mutluyum vakit geçirmeyi seviyorum dokunmayi seviyorum sonra olur olmadik yerlerde o yokken aklımda onu seviyomuyum sevmiyomuyum emin olamadığım düşünceler var sizce bu erken karar verdigim için mi daha ,20 yaşındayım kendime biraz dahami zaman tanimaliydim bilmiyorum lutfen yardimci olun ne yapmalıyım
Ya bir şey diyeceğim eğer dövmezsen beni, 23 yaşında yazıyor profilinde, nasıl kızın var konu sahibinin yaşındaSenin yaşında kızım var benim kuzum
Evladıma vereceğim öğüdü veriyorum sana
Yargılamak mı? Kimseyi yargılamadım
Yaşın daha evlilik için çok erken
Tabiki karar senin
Konuna yorumum bu benim
81 liyim canımYa bir şey diyeceğim eğer dövmezsen beni, 23 yaşında yazıyor profilinde, nasıl kızın var konu sahibinin yaşındasormazsam çatlardım meraktan
Kimi insan 20sinde evlenir mutlu olur kimisi 40/60 her neyse...Merhaba arkadaşlar ben 6ay önce biriyle tanıştım ve şuan nişanliyiz o çok iyi bu zamandaki erkeklerden çok çok farklı aklında fitne fesat yok bundan önceki bir buçuk senelik ilişkimdeki insanla karsilastirinca çok çok iyi onu nisanlamdan önce çok seviyordum nisanlanma kararindan sonra biseyler oldu bana nişanali bir ay oldu ve ben iki aydir bu durumdayım onj seviyorum ama aklıma saçma salak sevmiyosun veya aklımda sevip sevmedigimden emin olamiyorum görmedim zamanlarda sürekli aklımda bu düşünce var ama yanyanayken onunla mutluyum vakit geçirmeyi seviyorum dokunmayi seviyorum sonra olur olmadik yerlerde o yokken aklımda onu seviyomuyum sevmiyomuyum emin olamadığım düşünceler var sizce bu erken karar verdigim için mi daha ,20 yaşındayım kendime biraz dahami zaman tanimaliydim bilmiyorum lutfen yardimci olun ne yapmalıyım
Selamınaleyküm ahretliğim81 liyim canım
Yanlış yazmışım doğum tarihimi
Düzeltmedinde sonrasında
21 yaşında 19 yaşlarında iki tane kızım var canım
Yaşlıyım ben yaşlı
Konu sahibine tecrübeyle sabit evlenme dedim ama seviyorum dedi
E hadi yaşasın da görsün
Erken evlilik neymiş
Bi 81 lide benim yanlış olmasınSelamınaleyküm ahretliğimOh bee buradaki tek ihtiyar ben değilmişim.
Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık.Bi 81 lide benim yanlış olmasın
Konu sahibi daha şimdiden onu seviyor muyum diye düşünuyorsan bide evlen 3 5 sene geçir bakalim
Ne diyorsun ya Allah aşkına?Keşke yaşımı soylemeseydim çoğu yaşıma takılmışiniz çok geç evlenipte mutsuz olup ayrılanlar var evet belki bende ani karar verdim ama yardım istediğim konu bu değil
Aleyküm selam cancağızımSelamınaleyküm ahretliğimOh bee buradaki tek ihtiyar ben değilmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?