Merak etmeyin arkadaslarimla da eğleniyorum boş zamanlarımda uğraşlarımda var çok geç derken yanj artık çok geç anlamındaCanım 6ay önce sevgili olduk diyorsun nasıl geç nişanlandiniz
Yaşın küçük olduğu için bence bu düşünceler. 20 yaşında düşünecegin şey dersler, boş zamanlarda arkadaşlarla ne yaparım nasıl eglenirim , kendimi hangi yönde geliştiririm falan olmalı.
Geç derken ben çok geç artık nişanlandik bile anlaminda söyledim belki seviyorum ama erken olduğu için bu tarz şeyler düşünüyorum yani yaş olarak değil sevgiliklik süreci olarak20 yaşında 6 ay önce tanıştığın biriyle nişanlanıyorsun. daha okuyorsun yani niye ki?
soruna gelirsekte bence gerçekten seven bir insanın aklına bu düşünceler gelmez, yüksek ihtimal sende erken olduğunun farkındasın o yüzden aklını kurcalıyor.
ben geç konusunda dediğini anladım zaten öyle bir şey yazmadım.Geç derken ben çok geç artık nişanlandik bile anlaminda söyledim belki seviyorum ama erken olduğu için bu tarz şeyler düşünüyorum yani yaş olarak değil sevgiliklik süreci olarak
Onu düşünmüyorum ztn nişanlım olsada olmasada hayatıma almazdım sadece şimdiye kdr en çok onu sevdiğim içinde böyle düşünüyor olabilirim bence değilmi yine onu sevdiğim gibi seveyim istediğim için yani ama o bir kere olur biz kadınlar neden bizi el üstünde tutanları daha çok sevmeyiz de bize olanca şeyi yapana tüm çabalarımızı harcariz kiiÖnceki ilişkiniz ilk iliskinizse aklınızda fazlası ile yer edinmesi normal , zamana bırakın bence . Nişanlınız ile daha fazla vakit geçirin odağınızı bu kişiden başka şeylere kaydırın okul , spor , hobi gibi . Stalklamayin kesinlikle . Zamanla unutursunuz
Neyse tartışmaya girmeye gerek yok sen kendine göre haklısın evet erken belki ama yeri geliyor senelerce birbirni tanıyıp seven insanlar bile evlendikten çok kısa bi süre icerisinde ayrılabiliyo benim yardım istediğim nokta çok farklıydiben geç konusunda dediğini anladım zaten öyle bir şey yazmadım.
sevgililik süresi olarakta erken yaş olarakta erken.. daha okulunu bitirmemişsin? niye erken denilince ters geliyor ki.
daha bu yaşta, 6 aylık biriyle evlenmeyi kafaya koymuşsun. ne kadar tanıdın ki, evlilikten ne anlayacaksın.
Hayır okuyorum elbette bir meslek sahibide olmak istiyorum ama evet emin olamıyorum ama kimse emin olamaz bence her kişinin evlenecigi zaman icerisinde bir tedirginlik olur çünkü ileriyi bilemiyoruz mutlu olup olmayacagimizi karşımdaki insanın beni mutlu ediceginden eminim ve bence bu zamanda gerçekten mutlu edebilcek insan bulmak hayli zor onu bu yüzden kaybetmek istemiyorum sadece onu çok daha sevmek hem onunla mutlu olmak hemde mesleğimi yapmak istiyorumYaşın çok genç.
Elbette bu yaşta evlenip mutlu olan kişilerde vardır ama genellikle bu yaşta verilen evlilik kararları pek sağlıklı olmaz. Aslında yazdığın konuyu ve yorumlarını farklı bir göz ile okumaya çalışırsan, sende evlilikten emin olmadığının farkına varırsın. Sanırım okumuyorsun, bir uğraşın da olmadığı için evlilik fikri bir an heyecan vermiş olabilir. Ancak evlilik için acele etmemeni tavsiye ederim.
zaten buraya tartışmak için yazmıyoruz dediğim tartışılacak bir şey de değil. senin soruna da cevap verdim, gerçekten sevseydin aklına böyle düşünceler gelmezdi. bunu söyleyip evlilik kararını düşünmeni istedim, sonuçta nişanlılık geri dönülmeyecek bir yol değil. sevmediğini anlarsan da devam etmezsin yani yarı yolda bırakamam dediğin için söylüyorum. iyi gecelerOnu düşünmüyorum ztn nişanlım olsada olmasada hayatıma almazdım sadece şimdiye kdr en çok onu sevdiğim içinde böyle düşünüyor olabilirim bence değilmi yine onu sevdiğim gibi seveyim istediğim için yani ama o bir kere olur biz kadınlar neden bizi el üstünde tutanları daha çok sevmeyiz de bize olanca şeyi yapana tüm çabalarımızı harcariz kii
Neyse tartışmaya girmeye gerek yok sen kendine göre haklısın evet erken belki ama yeri geliyor senelerce birbirni tanıyıp seven insanlar bile evlendikten çok kısa bi süre icerisinde ayrılabiliyo benim yardım istediğim nokta çok farklıydi
Eee herkeste tedirginlik olur diyorsunuz sonra karşımdaki insanın beni mutlu edeceğinden eminim diyorsunuz.Hayır okuyorum elbette bir meslek sahibide olmak istiyorum ama evet emin olamıyorum ama kimse emin olamaz bence her kişinin evlenecigi zaman icerisinde bir tedirginlik olur çünkü ileriyi bilemiyoruz mutlu olup olmayacagimizi karşımdaki insanın beni mutlu ediceginden eminim ve bence bu zamanda gerçekten mutlu edebilcek insan bulmak hayli zor onu bu yüzden kaybetmek istemiyorum sadece onu çok daha sevmek hem onunla mutlu olmak hemde mesleğimi yapmak istiyorum
Eee herkeste tedirginlik olur diyorsunuz sonra karşımdaki insanın beni mutlu edeceğinden eminim diyorsunuz.
Tedirginliğiniz ne o zaman tam olarak
Benim onu mutlu edememem yanj kendimden dolayı yoksa ondan yana hiçbir tedirginligim yokEee herkeste tedirginlik olur diyorsunuz sonra karşımdaki insanın beni mutlu edeceğinden eminim diyorsunuz.
Tedirginliğiniz ne o zaman tam olarak?
Tek bir erkeği tanıdığımi nereden çıkarıyorsunuz ve sadece benjm tanımam değil çevremdeki insanların ilişkileri sevgilileri eşleri birer örnek, siz olsanız sizi sürekli düşünen el üstünde tutan gerçekten sevdiğini hissettiğiniz birini kaybetmek istermiydiniz iş konusuna gelince elime almak ztn istiyorum ve bu konuda yardımcı da oluyor ayrıca her şey çalışmaktan ibaret değildir bence hayatta20 yaş özgüveni mi bu
Daha önce tanıdığınız tek bir erkeğe göre değerlendirerek mükemmel olduğuna nasıl karar verdiniz?
Aslında vermemişsiniz kararı ki bir şey dürtüyor sizi.
Kozanızdan çıkın bence.
20 yaş nişanlanmak için çok erken hem önce işinizi elinize alın.
20 yaşındasınız ve 6 aydır nişanlısınız bundan önce de 1.5 yıla yakın ilişkiniz olmuş diye okudum.Tek bir erkeği tanıdığımi nereden çıkarıyorsunuz ve sadece benjm tanımam değil çevremdeki insanların ilişkileri sevgilileri eşleri birer örnek, siz olsanız sizi sürekli düşünen el üstünde tutan gerçekten sevdiğini hissettiğiniz birini kaybetmek istermiydiniz iş konusuna gelince elime almak ztn istiyorum ve bu konuda yardımcı da oluyor ayrıca her şey çalışmaktan ibaret değildir bence hayatta
Nişanlından çok emin olsan neden en çok eskisini sevdim diyorsun kı , yada nişanlımı daha çok sevmek istiyorum yazmışsın sevsen severdin zaten çabalamadan… bence nişanlanmak ıcın çok çok küçüksün . Yinede senin kararın saygı duyuyorumOnu düşünmüyorum ztn nişanlım olsada olmasada hayatıma almazdım sadece şimdiye kdr en çok onu sevdiğim içinde böyle düşünüyor olabilirim bence değilmi yine onu sevdiğim gibi seveyim istediğim için yani ama o bir kere olur biz kadınlar neden bizi el üstünde tutanları daha çok sevmeyiz de bize olanca şeyi yapana tüm çabalarımızı harcariz kii
Neyse tartışmaya girmeye gerek yok sen kendine göre haklısın evet erken belki ama yeri geliyor senelerce birbirni tanıyıp seven insanlar bile evlendikten çok kısa bi süre icerisinde ayrılabiliyo benim yardım istediğim nokta çok farklıydi
20 yaşında nişanlılığı düşünüyor eski ilişkilerini düşünüyor.erasmus düşüneceğine dil yeterince öğrendim mi diyeceğine geleceğini planlayacağına bir erkeğin peşinden gidiyor.valla büyük konuşmayayım da böyle evladım olsa tek bir destek vermem düğününe falan da gitmem.ne hali varsa görsün derim.Nişanlından çok emin olsan neden en çok eskisini sevdim diyorsun kı , yada nişanlımı daha çok sevmek istiyorum yazmışsın sevsen severdin zaten çabalamadan… bence nişanlanmak ıcın çok çok küçüksün . Yinede senin kararın saygı duyuyorum
Umarım öyle bi evladin olur ve sende ne hali varsa görsün dersin:)))20 yaşında nişanlılığı düşünüyor eski ilişkilerini düşünüyor.erasmus düşüneceğine dil yeterince öğrendim mi diyeceğine geleceğini planlayacağına bir erkeğin peşinden gidiyor.valla büyük konuşmayayım da böyle evladım olsa tek bir destek vermem düğününe falan da gitmem.ne hali varsa görsün derim.
Sanane.erasmus düşünmek istemiyorum ben belki sen düşün geleceğimi planlarken sanami sorcam neyin yanlış neyin doğru olduğunu sen mi biliyorsun? kimsenin peşinden gittiğimde yok. fikirlerini kendin uygula ayaklarının üzerinde dur öğrene bildiğin kadar dil öğren erasmusuna git ama bunları yapmayanlarida yargılama bi zahmet kimsenin seni bunları yapiyorsun die yargilamadigi gibi.20 yaşında nişanlılığı düşünüyor eski ilişkilerini düşünüyor.erasmus düşüneceğine dil yeterince öğrendim mi diyeceğine geleceğini planlayacağına bir erkeğin peşinden gidiyor.valla büyük konuşmayayım da böyle evladım olsa tek bir destek vermem düğününe falan da gitmem.ne hali varsa görsün derim.
Ayrıca nerden biliyorsun dil öğrenmedigimi nerden biliyorsun meslek sahibi olamayacağımı veya okumadığımi sen sıkıntı etme ingilizcede biliyorum arapça da biliyorum universitemi de okuyorum o konularda sıkıntım olsa onlar hakkında fikir alır destek alırdım onlarda sıkıntım yokki sıkıntım olan konuyu yazıyorum diğil mi lutfen işinize gelen şeylere saygı duyuyorum demeyin20 yaşında nişanlılığı düşünüyor eski ilişkilerini düşünüyor.erasmus düşüneceğine dil yeterince öğrendim mi diyeceğine geleceğini planlayacağına bir erkeğin peşinden gidiyor.valla büyük konuşmayayım da böyle evladım olsa tek bir destek vermem düğününe falan da gitmem.ne hali varsa görsün derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?