20 yaş çok erken değil mi evlilik için? Biraz daha zamana bıraksanız kafanızda netleşir bence.Merhaba arkadaşlar ben 6ay önce biriyle tanıştım ve şuan nişanliyiz o çok iyi bu zamandaki erkeklerden çok çok farklı aklında fitne fesat yok bundan önceki bir buçuk senelik ilişkimdeki insanla karsilastirinca çok çok iyi onu nisanlamdan önce çok seviyordum nisanlanma kararindan sonra biseyler oldu bana nişanali bir ay oldu ve ben iki aydir bu durumdayım onj seviyorum ama aklıma saçma salak sevmiyosun veya aklımda sevip sevmedigimden emin olamiyorum görmedim zamanlarda sürekli aklımda bu düşünce var ama yanyanayken onunla mutluyum vakit geçirmeyi seviyorum dokunmayi seviyorum sonra olur olmadik yerlerde o yokken aklımda onu seviyomuyum sevmiyomuyum emin olamadığım düşünceler var sizce bu erken karar verdigim için mi daha ,20 yaşındayım kendime biraz dahami zaman tanimaliydim bilmiyorum lutfen yardimci olun ne yapmalıyım
Evet ama çok geç nişanlandik hemen evlenmeyi dusunmuyoruz bir iki senemiz var ama onu garı yolda birakamam benu çok sevdiğine eminim gözlerinden anlayabiliyorum sizcs bu anlattiklarima göre neden aklımda böyle düşünceler var anlayamıyorum sevmiyorumda diyemiyorum sadece aklımda bazen öyle şeyler geçiyor20 yaş evlilik için çok erken be güzel kızım. Keşke okusan ayaklarının üstünde dursan
Okuyorum ztn ve nişanlimda okumam için olanak sağlıyor kendi ayaklarim üzerinde durmamk istiyor ben sizlerden fikir almak istiyorum neden bu düşünceler geliyor aklıma die erken olduğunun bende farkındayım yani20 yaş evlilik için çok erken be güzel kızım. Keşke okusan ayaklarının üstünde dursan
Takıntı haline getirmissinEvet ama çok geç nişanlandik hemen evlenmeyi dusunmuyoruz bir iki senemiz var ama onu garı yolda birakamam benu çok sevdiğine eminim gözlerinden anlayabiliyorum sizcs bu anlattiklarima göre neden aklımda böyle düşünceler var anlayamıyorum sevmiyorumda diyemiyorum sadece aklımda bazen öyle şeyler geçiyor
Okuyorum ztn ve nişanlimda okumam için olanak sağlıyor kendi ayaklarim üzerinde durmamk istiyor ben sizlerden fikir almak istiyorum neden bu düşünceler geliyor aklıma die erken olduğunun bende farkındayım yani
Aklımdaki düşünceyi miTakıntı haline getirmissin
EvetAklımdaki düşünceyi mi
Peki nasıl silebilirim yani gerçekten çok sinir oluyorum hiç öyle şeyler düşünmek istemiyorum onunla mutlu olmak ve aklımda hiç şüphe kalmasın istiyorum
Önceki ilişkiniz ilk iliskinizse aklınızda fazlası ile yer edinmesi normal , zamana bırakın bence . Nişanlınız ile daha fazla vakit geçirin odağınızı bu kişiden başka şeylere kaydırın okul , spor , hobi gibi . Stalklamayin kesinlikle . Zamanla unutursunuz
Onu düşünmüyorum ztn nişanlım olsada olmasada hayatıma almazdım sadece şimdiye kdr en çok onu sevdiğim içinde böyle düşünüyor olabilirim bence değilmi yine onu sevdiğim gibi seveyim istediğim için yani ama o bir kere olur biz kadınlar neden bizi el üstünde tutanları daha çok sevmeyiz de bize olanca şeyi yapana tüm çabalarımızı harcariz kii ama dediklerinizi yapacağım ben birazda tüm gün evde tek kaldığım için böyle saçma sapan düşüncelere kapılıyor olabilirim
Keşke yaşımı soylemeseydim çoğu yaşıma takılmışiniz çok geç evlenipte mutsuz olup ayrılanlar var evet belki bende ani karar verdim ama yardım istediğim konu bu değilSadece 6 ay tanıyarak nasıl nişanlandın? Daha 20 yaşındasın ne bu acele?
Merhaba arkadaşlar ben 6ay önce biriyle tanıştım ve şuan nişanliyiz o çok iyi bu zamandaki erkeklerden çok çok farklı aklında fitne fesat yok bundan önceki bir buçuk senelik ilişkimdeki insanla karsilastirinca çok çok iyi onu nisanlamdan önce çok seviyordum nisanlanma kararindan sonra biseyler oldu bana nişanali bir ay oldu ve ben iki aydir bu durumdayım onj seviyorum ama aklıma saçma salak sevmiyosun veya aklımda sevip sevmedigimden emin olamiyorum görmedim zamanlarda sürekli aklımda bu düşünce var ama yanyanayken onunla mutluyum vakit geçirmeyi seviyorum dokunmayi seviyorum sonra olur olmadik yerlerde o yokken aklımda onu seviyomuyum sevmiyomuyum emin olamadığım düşünceler var sizce bu erken karar verdigim için mi ,kendime biraz dahami zaman tanimaliydim bilmiyorum lutfen yardimci olun ne yapmalıyım
Beni yargilamaniz için yaşımı yazmadım oraya ve insanları tanımak için yaş önemli değil kör olan çok yaşasads taniyamaz80 yıl ömrün olsa 60 yılını evli geçireceksin huh çok uzun
Acelen ne diye soracağım hem 20 yaş bu ne kadar insanları tanımış olabilirsin
Canım 6ay önce sevgili olduk diyorsun nasıl geç nişanlandinizEvet ama çok geç nişanlandik hemen evlenmeyi dusunmuyoruz bir iki senemiz var ama onu garı yolda birakamam benu çok sevdiğine eminim gözlerinden anlayabiliyorum sizcs bu anlattiklarima göre neden aklımda böyle düşünceler var anlayamıyorum sevmiyorumda diyemiyorum sadece aklımda bazen öyle şeyler geçiyor
Senin yaşında kızım var benim kuzumBeni yargilamaniz için yaşımı yazmadım oraya ve insanları tanımak için yaş önemli değil kör olan çok yaşasads taniyamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?