• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bu konu çok kafama takılıyor lutfen yardımcı olurmusunuz

kartalx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2022
34
-14
1
22
Merhaba arkadaşlar ben 6ay önce biriyle tanıştım ve şuan nişanliyiz o çok iyi bu zamandaki erkeklerden çok çok farklı aklında fitne fesat yok bundan önceki bir buçuk senelik ilişkimdeki insanla karsilastirinca çok çok iyi onu nisanlamdan önce çok seviyordum nisanlanma kararindan sonra biseyler oldu bana nişanali bir ay oldu ve ben iki aydir bu durumdayım onj seviyorum ama aklıma saçma salak sevmiyosun veya aklımda sevip sevmedigimden emin olamiyorum görmedim zamanlarda sürekli aklımda bu düşünce var ama yanyanayken onunla mutluyum vakit geçirmeyi seviyorum dokunmayi seviyorum sonra olur olmadik yerlerde o yokken aklımda onu seviyomuyum sevmiyomuyum emin olamadığım düşünceler var sizce bu erken karar verdigim için mi daha ,20 yaşındayım kendime biraz dahami zaman tanimaliydim bilmiyorum lutfen yardimci olun ne yapmalıyım

Merhaba arkadaşlar ben 6ay önce biriyle tanıştım ve şuan nişanliyiz o çok iyi bu zamandaki erkeklerden çok çok farklı aklında fitne fesat yok bundan önceki bir buçuk senelik ilişkimdeki insanla karsilastirinca çok çok iyi onu nisanlamdan önce çok seviyordum nisanlanma kararindan sonra biseyler oldu bana nişanali bir ay oldu ve ben iki aydir bu durumdayım onj seviyorum ama aklıma saçma salak sevmiyosun veya aklımda sevip sevmedigimden emin olamiyorum görmedim zamanlarda sürekli aklımda bu düşünce var ama yanyanayken onunla mutluyum vakit geçirmeyi seviyorum dokunmayi seviyorum sonra olur olmadik yerlerde o yokken aklımda onu seviyomuyum sevmiyomuyum emin olamadığım düşünceler var sizce bu erken karar verdigim için mi daha ,20 yaşındayım kendime biraz dahami zaman tanimaliydim bilmiyorum lutfen yardimci olun ne yapmalıyım
20 yaş çok erken değil mi evlilik için? Biraz daha zamana bıraksanız kafanızda netleşir bence.

20 yaş evlilik için çok erken be güzel kızım. Keşke okusan ayaklarının üstünde dursan
Evet ama çok geç nişanlandik hemen evlenmeyi dusunmuyoruz bir iki senemiz var ama onu garı yolda birakamam benu çok sevdiğine eminim gözlerinden anlayabiliyorum sizcs bu anlattiklarima göre neden aklımda böyle düşünceler var anlayamıyorum sevmiyorumda diyemiyorum sadece aklımda bazen öyle şeyler geçiyor

20 yaş evlilik için çok erken be güzel kızım. Keşke okusan ayaklarının üstünde dursan
Okuyorum ztn ve nişanlimda okumam için olanak sağlıyor kendi ayaklarim üzerinde durmamk istiyor ben sizlerden fikir almak istiyorum neden bu düşünceler geliyor aklıma die erken olduğunun bende farkındayım yani

Evet ama çok geç nişanlandik hemen evlenmeyi dusunmuyoruz bir iki senemiz var ama onu garı yolda birakamam benu çok sevdiğine eminim gözlerinden anlayabiliyorum sizcs bu anlattiklarima göre neden aklımda böyle düşünceler var anlayamıyorum sevmiyorumda diyemiyorum sadece aklımda bazen öyle şeyler geçiyor
Takıntı haline getirmissin

Önceki ilişkiniz ilk iliskinizse aklınızda fazlası ile yer edinmesi normal , zamana bırakın bence . Nişanlınız ile daha fazla vakit geçirin odağınızı bu kişiden başka şeylere kaydırın okul , spor , hobi gibi . Stalklamayin kesinlikle . Zamanla unutursunuz

Önceki ilişkiniz ilk iliskinizse aklınızda fazlası ile yer edinmesi normal , zamana bırakın bence . Nişanlınız ile daha fazla vakit geçirin odağınızı bu kişiden başka şeylere kaydırın okul , spor , hobi gibi . Stalklamayin kesinlikle . Zamanla unutursunuz

Onu düşünmüyorum ztn nişanlım olsada olmasada hayatıma almazdım sadece şimdiye kdr en çok onu sevdiğim içinde böyle düşünüyor olabilirim bence değilmi yine onu sevdiğim gibi seveyim istediğim için yani ama o bir kere olur biz kadınlar neden bizi el üstünde tutanları daha çok sevmeyiz de bize olanca şeyi yapana tüm çabalarımızı harcariz kii

Onu düşünmüyorum ztn nişanlım olsada olmasada hayatıma almazdım sadece şimdiye kdr en çok onu sevdiğim içinde böyle düşünüyor olabilirim bence değilmi yine onu sevdiğim gibi seveyim istediğim için yani ama o bir kere olur biz kadınlar neden bizi el üstünde tutanları daha çok sevmeyiz de bize olanca şeyi yapana tüm çabalarımızı harcariz kii ama dediklerinizi yapacağım ben birazda tüm gün evde tek kaldığım için böyle saçma sapan düşüncelere kapılıyor olabilirim

Merhaba arkadaşlar ben 6ay önce biriyle tanıştım ve şuan nişanliyiz o çok iyi bu zamandaki erkeklerden çok çok farklı aklında fitne fesat yok bundan önceki bir buçuk senelik ilişkimdeki insanla karsilastirinca çok çok iyi onu nisanlamdan önce çok seviyordum nisanlanma kararindan sonra biseyler oldu bana nişanali bir ay oldu ve ben iki aydir bu durumdayım onj seviyorum ama aklıma saçma salak sevmiyosun veya aklımda sevip sevmedigimden emin olamiyorum görmedim zamanlarda sürekli aklımda bu düşünce var ama yanyanayken onunla mutluyum vakit geçirmeyi seviyorum dokunmayi seviyorum sonra olur olmadik yerlerde o yokken aklımda onu seviyomuyum sevmiyomuyum emin olamadığım düşünceler var sizce bu erken karar verdigim için mi ,kendime biraz dahami zaman tanimaliydim bilmiyorum lutfen yardimci olun ne yapmalıyım

80 yıl ömrün olsa 60 yılını evli geçireceksin huh çok uzun
Acelen ne diye soracağım hem 20 yaş bu ne kadar insanları tanımış olabilirsin
Beni yargilamaniz için yaşımı yazmadım oraya ve insanları tanımak için yaş önemli değil kör olan çok yaşasads taniyamaz

Canım 6ay önce sevgili olduk diyorsun nasıl geç nişanlandiniz 🤔🤔
Yaşın küçük olduğu için bence bu düşünceler. 20 yaşında düşünecegin şey dersler, boş zamanlarda arkadaşlarla ne yaparım nasıl eglenirim , kendimi hangi yönde geliştiririm falan olmalı.

Beni yargilamaniz için yaşımı yazmadım oraya ve insanları tanımak için yaş önemli değil kör olan çok yaşasads taniyamaz
Senin yaşında kızım var benim kuzum
Evladıma vereceğim öğüdü veriyorum sana
Yargılamak mı? Kimseyi yargılamadım
Yaşın daha evlilik için çok erken
Tabiki karar senin
Konuna yorumum bu benim

Back