İğneli Epilasyon arkadaşlar bıyık bölgemde leke kaldı.Düğünüm var yardımcı olur musunuz....

geçmiş olsun ben de izmitteyim yer arıyorum iğneli epilasyon yüz için ..geçti mi acaba bıyık bölgesi

geçmiş olsun ben de izmitteyim yer arıyorum iğneli epilasyon yüz için ..geçti mi acaba bıyık bölgesi

İnsanlar epilasyon yaptırdığımı anlamıyorlar. Ben söylüyorum iz kaldı diye. O derece iyileşti ve toparlandı rahatsız etmiyor. Benim gittiğim yer Derince yenikentte ilk harfleri "Ey" yasak olmasa paylaşırdım ismini tam olarak. Çok memnunum gittiğim yerden.

Öyle bir sorun yaşayan olduğunu sanmıyorum. Çünkü insanlar batıklarına iğneli epilasyon ile çözüm buluyorlar.
Bu batik uzerine konu actim maalesef yadayan var bu sirunu benim gibi ama bana hep olmuyor gecen seansimda farkettim bir kere

Bu batik uzerine konu actim maalesef yadayan var bu sirunu benim gibi ama bana hep olmuyor gecen seansimda farkettim bir kere

Geçici bir şeydir merak etme. Yaptırdığın kişiye sor belki olabiliyordur batık ama ben ilk kez duydum. Koltuk altı,bikini ve ya bacak olsaydı şaşırmazdım da yüzde olunca sıkıntı olur. Yaptırdığın yer ne söyledi bu durum için?

favori bölgesini yaptırdınız mı acaba

Oyle cok batik olmadi ama svilceye donmus bi iki batik gordum suan bi skinti gormuyorum batik konusunda hic sormadim her ay olsaydi sorardim ama bi iki kere gordum suan yok. Tek skinti ignenin girdigi butun delikleri goruyorum gizenek seklinde onun icinde uzmanim toparlar diyor

Bende de delikler vardı toparladı mutlaka iyileşir.

Bende de delikler vardı toparladı mutlaka iyileşir.
2hafta once biyik bolgesine de igneli yapildi bi kac atis yapildi kenarlara sol kenarimda cok kucuk leke kaldi su sekilde; sivilce olusur ve sonrasinda sivilceden kalan leke oluyor ya morda degil kirmizida degil ama leke gibi duruyor aynen oyle kaldi gecer mi acaba sadece bi tarafta olmus

Daha çok yeni.yaptırmışsın yüz bölgesinin iyileşme süreci uzun sürebilir. İlla ki geçiyor ya zamana bırak.

Ama ben 5 ay kadar akne ilaci kullandım derim çok inceldi kalici olur diye korkuyorum. Boyle leke yasayip geçti diyen cok yok herkes isini bitiriyor ve bidaha siteye girip yardimci olmuyolar burdaki insanlara :/

Ama ben 5 ay kadar akne ilaci kullandım derim çok inceldi kalici olur diye korkuyorum. Boyle leke yasayip geçti diyen cok yok herkes isini bitiriyor ve bidaha siteye girip yardimci olmuyolar burdaki insanlara :/

Lekeler için uygulanan bakımlar var. Forum da konusu olan bir bayan var ona bir kaç seans ile geçer demiş merak etme geçme süresi uzar ve rahatsız olursan dermatologa gidebilirsin.

Lekeler için uygulanan bakımlar var. Forum da konusu olan bir bayan var ona bir kaç seans ile geçer demiş merak etme geçme süresi uzar ve rahatsız olursan dermatologa gidebilirsin.
Insallah geçer teşekkür ediyorum ilginize :/

Merhaba... Uzmanınızla ilgili sorun yok görünüyor işinin başarısını ailece görmüşsünüz... İlk etapda yoğun çalışma olmaması konusunda uzlaşabilinse idi iyi olabilirdi... Dudak üstü doğru çalışmalarda yaptıran kişiler tarafından genelde dikkatlide bakılmayabiliniyor.... Kabuklar düştü,döküldü terimleri yanlış bilgidir... kabuklarkendi kendine ufalıp iyileşecekler... düştü ise kabuklariyibakılmamış demektir... uyuşturma olur iken jetekoin bir sıvıdır ve sandviç misali derinin arasına yerleşir... iğneli epilasyonda aneztezi yapılan alan yapılmayan alandan daha geçiyileşme gösteriir bu sıvı satesinde... sorun var mıdır hayır, sadece uyuşturulan alana yapılan işlemlerde kabuk daha geç geçeceğinden biraz daha dikkatli olma sürecini uzun tutumalıyız.... kabuklar geçtikten sonra kimi kişide kırmızılık kiminde kahverenklilik oluşabilir ki bunlar geçicidir kabuklara iyi bakılmış ise, ve bünyeye bağlı olarak bir buçuk ayda deri tazelenir ancak tam anlamıile iyileşmesi 6ayı bulurki aradaki çalışmalarada bağlıdır bu süreç... kısacası normal bir durum yaşıyorsunuz ancak kabuklarınıza iyi bakın arada tekrar yaptırısanız derim.... yinede çok karışıklık olmaya gerek yok medikasol yeterlidir diğer merhemlerde iyidir hatta fito ancak biraz kıvamı rahatsız edici olabilir... akşamları yatar iken özellikle biraz sürün başka hiçbirşeye ihtiyacınız yok... üç ay da ara verin yada sadece koyu renkleri aldırın... gelin makyajında makyaj hilelerisizi kurtaracaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…