meraba iklk 3 gun baticon ve sıvı bir krem önerdi sabah akşam 4. günden itibaren sabah akşam madecosol sür dedi ? ne yapmalıyım ç.yüzmü 1 hafta yıkamayım mıMerhaba... Uzmanınızla ilgili sorun yok görünüyor işinin başarısını ailece görmüşsünüz... İlk etapda yoğun çalışma olmaması konusunda uzlaşabilinse idi iyi olabilirdi... Dudak üstü doğru çalışmalarda yaptıran kişiler tarafından genelde dikkatlide bakılmayabiliniyor.... Kabuklar düştü,döküldü terimleri yanlış bilgidir... kabuklarkendi kendine ufalıp iyileşecekler... düştü ise kabuklariyibakılmamış demektir... uyuşturma olur iken jetekoin bir sıvıdır ve sandviç misali derinin arasına yerleşir... iğneli epilasyonda aneztezi yapılan alan yapılmayan alandan daha geçiyileşme gösteriir bu sıvı satesinde... sorun var mıdır hayır, sadece uyuşturulan alana yapılan işlemlerde kabuk daha geç geçeceğinden biraz daha dikkatli olma sürecini uzun tutumalıyız.... kabuklar geçtikten sonra kimi kişide kırmızılık kiminde kahverenklilik oluşabilir ki bunlar geçicidir kabuklara iyi bakılmış ise, ve bünyeye bağlı olarak bir buçuk ayda deri tazelenir ancak tam anlamıile iyileşmesi 6ayı bulurki aradaki çalışmalarada bağlıdır bu süreç... kısacası normal bir durum yaşıyorsunuz ancak kabuklarınıza iyi bakın arada tekrar yaptırısanız derim.... yinede çok karışıklık olmaya gerek yok medikasol yeterlidir diğer merhemlerde iyidir hatta fito ancak biraz kıvamı rahatsız edici olabilir... akşamları yatar iken özellikle biraz sürün başka hiçbirşeye ihtiyacınız yok... üç ay da ara verin yada sadece koyu renkleri aldırın... gelin makyajında makyaj hilelerisizi kurtaracaktır...
Çene bölgesine çalışılmış anladığım kadarı ile.. Yoğun olsa bile bu bölgeye batikon takviyesi yapılmasada olur çünki hava ile temaz olunan bölgenin kurumasu çabuk olur, yine de daha hızlı kuruyup kabuk oluşması açısındanda bir mahsuru yoktur... daha önceki yazılarımda özellikle belirttim... çalışma yoğun ise ilk iki hatta üç güne çıkabilir su değmemesi durumu.... batikon ilk iki gün kullanıyor iseniz yeterli..sonrasında talk pudrasıda kabukların yerinde durmasına yardım edecektir.. yüzünüzü yıkadınız,banyodan çıktınız,yada nem oluşacak etken oldu talk pudrası idealdir. kabuklar geçmeye yakın 8-10-15 gün sonrasında medikosol kullanılabilir.. yatmadan önce sürülür ise daha avantajlı olabilir az birşekilde yeterli olacaktır... kabuk var iken krem uygulanır ise kabuk ciltte durmaz düşer.. Benim çalışma sonrası çizelgem bu şekilde.. çünki kabuk kendi kendine ufalıp geçtiğinde iz kalma olasılığı yoktur hiç bir merhem kullanılmasada...meraba iklk 3 gun baticon ve sıvı bir krem önerdi sabah akşam 4. günden itibaren sabah akşam madecosol sür dedi ? ne yapmalıyım ç.yüzmü 1 hafta yıkamayım mı
teşekkürler ..favori bölgesi ve alt yanak .siz ilk 3 günne öneriyosunuz pudra mı _? peki kabuklar dökülene kadar pudra dahil hiçbişey sürmesem güneş kremi ya da yüümü de yıkamasam daha iyi değil miÇene bölgesine çalışılmış anladığım kadarı ile.. Yoğun olsa bile bu bölgeye batikon takviyesi yapılmasada olur çünki hava ile temaz olunan bölgenin kurumasu çabuk olur, yine de daha hızlı kuruyup kabuk oluşması açısındanda bir mahsuru yoktur... daha önceki yazılarımda özellikle belirttim... çalışma yoğun ise ilk iki hatta üç güne çıkabilir su değmemesi durumu.... batikon ilk iki gün kullanıyor iseniz yeterli..sonrasında talk pudrasıda kabukların yerinde durmasına yardım edecektir.. yüzünüzü yıkadınız,banyodan çıktınız,yada nem oluşacak etken oldu talk pudrası idealdir. kabuklar geçmeye yakın 8-10-15 gün sonrasında medikosol kullanılabilir.. yatmadan önce sürülür ise daha avantajlı olabilir az birşekilde yeterli olacaktır... kabuk var iken krem uygulanır ise kabuk ciltte durmaz düşer.. Benim çalışma sonrası çizelgem bu şekilde.. çünki kabuk kendi kendine ufalıp geçtiğinde iz kalma olasılığı yoktur hiç bir merhem kullanılmasada...
teşekkürler güneşler var ..güneş kremi sürmemiz gerekmez mi kabuk üstüne leke kalmamamsı içinNet anlaşılamadı sanırım... İğneli epilasyon yapıldık sonra çalışma yoğunluğunada bağlı olarak en az bir gün en fazla 3 güne kadar suya değmemesi gerekir.... Sonrasında talk pudrası kabukların düşmemesi adına yardımcıdır çünki nemi alır ve rahatlatır ve kabuk süresince kullanılabilinir... Kabuk düşecek yada dökülecek terimleri yanlıştır... Kabuk uygulanan bölgeye vede bünyeye bağlı olarak kendi kendine geçmesi gerekmekte idir.. Batikon ilk bir iki gün isteğe bağlı kullanılabilir ancak bölge itibari ile uygulanmasada batikon sakıncası bulunmamaktadır....Kabuklarınız kendi kendine ufalıp geçtiğinde medikasol,fito,silverdin ve benzeri merhemler cildin daha hızlı iyileşmesi adına destek amaçlı kullanabiliriz.... Altını çizerek bellirtmeliyim ki iğneli epilasyon sonrası oluşan kabuklara iyi bakıldığı sürece herhangi bir takviye yapmasanız dahi deri kendini zaman içerisinde düzeltecektir ve böylelikle iz kalma olasığı olmayacaktır tabiki doğru da uygulama yapıldığı sürece... Kabuklara iyi bakmak derken söylenilen sürede suya değmemesi, sürtme olmasını engellemek,kabuk var iken kozmetik ve benzeri güneş kremi dahil kullanmamak, kese yapmamak,kaşıyıp el sürmemek gibi... Normal yara gibi düşünün,Nasıl bakıyor isek işlem görmüş bölgeyede tedavi süresince dikkat ettikten sonra herhangi bir sorun olmadan bu süreç geçecektir.
teşekkürler güneşler var ..güneş kremi sürmemiz gerekmez mi kabuk üstüne leke kalmamamsı için
teşekkürler ..yani yazın da yapılabilir güneş kremine gerekyok ..süper .yeriniz nerde acabaTüm yazılarımda şunu açık dille belirttim... .İğneli epilasyon sonrası ki yazında isteyene çalışmalar yapılıyor talk pudrası ilk önerimdir... Çünki kabuk deri ile teması kaybetmemesi için sıcaktan oluşan nemi ortadan kaldırır ve kabuğun iyileşene kadar deride durmasına yardımcı olur.. Kabuk geçtikten sonrada medikasol,silverdin gibi merhemler.. Güneş kremi iğneli çalışmalarda etkisi olan bir faktörü yoktur çünki çok bronzluk olan bölgelerde zaten çalışma yapılmaz rengin açılması beklenir... İşlem görmüş bölgeye kremler uygulandığında nem yoğun olur, kabuk yumuşar vede kabuk atar yani düşer.. Buda olması istenilmeyen durumdur.. Normal yara gibi düşünün ve lazer ile kıyaslamayın... Lazer de bahar güneşi hatta kış güneşi bile kesinlikle kaçınılması gereken durumlardır..
Yolda yürür iken,araba kenarlarında otururken vb... bronzluk oldu ki çok aşırı olmaz.. Biraz olduğunda da olacak şudur.. Kabuk altı biraz açık renk kalır bir dahaki sene tekrar bronzluk ile ayrı renk oluşumu ortadan kalkar...
Ben Beylikdüzün de İstanbuldayımm...teşekkürler ..yani yazın da yapılabilir güneş kremine gerekyok ..süper .yeriniz nerde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?