meraba izmitte gittiğiniz yerin ilk harfini ve 2. harfini söyler msiniz yüze iğneli epilasyon içn ?Ben Kocaeli'de bir yere gidiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba izmitte gittiğiniz yerin ilk harfini ve 2. harfini söyler msiniz yüze iğneli epilasyon içn ?Ben Kocaeli'de bir yere gidiyorum.
Kızlar dudak üstü çok hassas. Benim yanaklarımda ne iz ne çukur hiçbir şey kalmadı ama dudak üstümde hafif leke ve çukurlar var. Bitti artık bıyıklarım yok 1 senedir yaptırmıyorum ama hafif izler var. Ben doktora gittim sordum asla geçmez dedi ama kil maskesi,bepanthen kullandığım zaman çukurları ve lekeleri toparlıyor hemen ama devamlı kullanmıyorum artık rahatsız etmediği için.
geçmiş olsun ben de izmitteyim yer arıyorum iğneli epilasyon yüz için ..geçti mi acaba bıyık bölgesi
Öyle bir sorun yaşayan olduğunu sanmıyorum. Çünkü insanlar batıklarına iğneli epilasyon ile çözüm buluyorlar.İgneli epilasyon sonrasi yüzünde batık kıl sorunu yaşayan var mi ?
Bu batik uzerine konu actim maalesef yadayan var bu sirunu benim gibi ama bana hep olmuyor gecen seansimda farkettim bir kereÖyle bir sorun yaşayan olduğunu sanmıyorum. Çünkü insanlar batıklarına iğneli epilasyon ile çözüm buluyorlar.
Bu batik uzerine konu actim maalesef yadayan var bu sirunu benim gibi ama bana hep olmuyor gecen seansimda farkettim bir kere
favori bölgesini yaptırdınız mı acabaİnsanlar epilasyon yaptırdığımı anlamıyorlar. Ben söylüyorum iz kaldı diye. O derece iyileşti ve toparlandı rahatsız etmiyor. Benim gittiğim yer Derince yenikentte ilk harfleri "Ey" yasak olmasa paylaşırdım ismini tam olarak. Çok memnunum gittiğim yerden.
Evet, yaptırdım boynumla birlikte.favori bölgesini yaptırdınız mı acaba
Oyle cok batik olmadi ama svilceye donmus bi iki batik gordum suan bi skinti gormuyorum batik konusunda hic sormadim her ay olsaydi sorardim ama bi iki kere gordum suan yok. Tek skinti ignenin girdigi butun delikleri goruyorum gizenek seklinde onun icinde uzmanim toparlar diyorGeçici bir şeydir merak etme. Yaptırdığın kişiye sor belki olabiliyordur batık ama ben ilk kez duydum. Koltuk altı,bikini ve ya bacak olsaydı şaşırmazdım da yüzde olunca sıkıntı olur. Yaptırdığın yer ne söyledi bu durum için?
Bende de delikler vardı toparladı mutlaka iyileşir.Oyle cok batik olmadi ama svilceye donmus bi iki batik gordum suan bi skinti gormuyorum batik konusunda hic sormadim her ay olsaydi sorardim ama bi iki kere gordum suan yok. Tek skinti ignenin girdigi butun delikleri goruyorum gizenek seklinde onun icinde uzmanim toparlar diyor
Ayy cok sevindim ya :)Bende de delikler vardı toparladı mutlaka iyileşir.
2hafta once biyik bolgesine de igneli yapildi bi kac atis yapildi kenarlara sol kenarimda cok kucuk leke kaldi su sekilde; sivilce olusur ve sonrasinda sivilceden kalan leke oluyor ya morda degil kirmizida degil ama leke gibi duruyor aynen oyle kaldi gecer mi acaba sadece bi tarafta olmusBende de delikler vardı toparladı mutlaka iyileşir.
Daha çok yeni.yaptırmışsın yüz bölgesinin iyileşme süreci uzun sürebilir. İlla ki geçiyor ya zamana bırak.2hafta once biyik bolgesine de igneli yapildi bi kac atis yapildi kenarlara sol kenarimda cok kucuk leke kaldi su sekilde; sivilce olusur ve sonrasinda sivilceden kalan leke oluyor ya morda degil kirmizida degil ama leke gibi duruyor aynen oyle kaldi gecer mi acaba sadece bi tarafta olmus
Ama ben 5 ay kadar akne ilaci kullandım derim çok inceldi kalici olur diye korkuyorum. Boyle leke yasayip geçti diyen cok yok herkes isini bitiriyor ve bidaha siteye girip yardimci olmuyolar burdaki insanlara :/
Insallah geçer teşekkür ediyorum ilginize :/Lekeler için uygulanan bakımlar var. Forum da konusu olan bir bayan var ona bir kaç seans ile geçer demiş merak etme geçme süresi uzar ve rahatsız olursan dermatologa gidebilirsin.
Rica ederim.Insallah geçer teşekkür ediyorum ilginize :/
geçti mi canım sanki bende var ibraz lekeInsallah geçer teşekkür ediyorum ilginize :/
1kere yaptirdim canim hala gozeneklerim duruyor daha biyiga yaptirmiyorumgeçti mi canım sanki bende var ibraz leke
Ben 20 yıldır iğneli epilasyon yapan ve ailemdeki tüm bayanlara yıllardır vücutlarının her bölgesine epilasyon yapmış problemsiz ve olumlu sonuç almış bir epilasyoncuya iki yıldır gidiyorum.Koltukaltım genital bölgem kaşlarim göbeğim göğüs bölgem çene altım ayak parmaklarıma yaptırdım lekesiz ve sorunsuz bir şeki,lde tamamen bitti ve hiçbir sorun yaşamadım.Bir ay önce dişçi bıyık bölgemi uyuşturdu ve bıyık bölgeme epilasyon yaptırdım kadının ustalığına ve hijyenine güveniyorum.bıyık bölgemde bir saat on dk kadar çalıştı sanırım uyuşmuşken yüzümün diğer bölgelerinden dolayıda derime güvenerek yoğun çalıştı.Doğal olarak bayağı şişti bır hafta şiş kaldı kabuklandı döküldü ve her zamanki gibi bende korudum kolladım.Ama kabuklar döküldükten sonra simsiyah oldu.bir hafta felan bekledim azalma olmadı.Epilasyoncum yoğun çalıştığı için olduğunu söyledi.Doktora gittim yüzüme bile bakmöadan iz kalabilir dedi.Üçlü tedavi yazdı yolladı.Gündüzde madecosol silverdin sürdüm Tabi üçlü tedaviyi kullan dedi epilasyoncumda bende kullandım ama çok kızardı yüzüm.Başka güvendiğim bir doktora gittim bir süre sadece bepanthen sür dedi.20 gün kullandım bayağı azaldı ama hala yoğun bir şekilde belli.Şimdi expigment verdi doktor.Gece expigment % 2 gündüz fito ve güneş koruyucu kullanıyorum.Ama sorun şu benim 26 mayısta düğünüm var bu iz düğünüme kadar geçer mi geçmez mi?Tam 3 ay var düğünüme.Çok kötü durumdayım doktorlar epilasyoncu cilt bakım uzmanları bu tarz izlerin geçmesi için zamana ihtiyaç olduğunu söylüyorlar.Ama benim için önemli olan düğüne kadar geçmiş olması.Lütfen yardımcı olur musunuz?Daha önce bıyık bölgesinde böyle problem yaşayanlar var mı?Ne kadar sürede geçti izler?İzlerin geçmesi için neler yaptınız?lÜTFEN YARDIM EDİN,İNSANLAR YÜZÜMÜ GÖRÜP SORDUKÇA AĞLAMAYA BAŞLIYORUM.DÜĞÜNÜMÜ BU İZLE HATIRLAMAK İSTEMİYORUM.