• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bir yardım eder misiniz?Kıyafet bağışı !

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Arkadaşlar benim kız kardeşimin küçük gelen ve kullanılmayan kıyafetleri var aynen benimde öyle.Ben bunları Filipinler'e yardım olarak göndermek istiyorum Kızılay veya başka bir yardım kuruluşu aracılığıyla..Bu konuda bir bilginiz var mı?

Alternatif olarak, bulunduğunuz yerdeki Kaymakamlığa veya Belediyeye giderek bu şekilde bir yardımda bulunmak istediğinizi söylerseniz, yaşadığınız yerde ihtiyacı olan kimselere ulaştırılmak üzere sizden teslim alırlar. Filipinler e kadar gitmeye gerek yok yani.

önce yakının sonra uzağın demiş büyüklerimiz. önce yakınımızdaki yoksulları bitirelim onların derdine derman olalım. yakınımızda yardım edecek kalmayınca filipinlilere de göndeririz.

Van depreminden sonra böyle bir kampanya yapılmıştı,belediyeler ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaktı giysileri,üşenmeden kutuladım ve koca kutuları belediyeye götürdüm,ne cevap alsam beğenirsiniz??artık göndermiyorlarmış,tekrar o koca kutularla eve dönmek zorunda kaldım:KK43:yani yardım etmek isteyip edemememek çok can sıkıcı!!

Back