- 8 Mart 2018
- 1.378
- 1.112
- 35
Allah razı olsun çok sağolun çok teşekkür ederim :)20 tane okudum ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun çok sağolun çok teşekkür ederim :)20 tane okudum ben de
teşekkür ederim Allah razı olsun ismi mehmet :) Sıddık oğlu mehmet diye dua edersen çok sevinirim :)5 tane aliyorum canim nisanlinin adi ne ama nasil dua edecegim?
Allah dileğini gönlüne göre güzellikle nasip etsin.
Ayy canım benim Allah razı olsun çok sağol varol100 tane okudum. Rabbim inşallah hayırlı bir kapı açsın iş bulması kolaylaşsın canım Aminnnn
Allah razı olsun çokk çokk sağolun varolun11 kez okudum
Allah dileğini gönlüne göre güzellikle nasip etsin.
Allah razi olsun çok sagol canim benim10 tane okudum daha çok okurum inşallah. Rabbim hayırlı kazanç kapıları açsın
Allah razi olsun canim bdnim çok sagolasin20 tane okudum canım Allahım hayırlıniş versin inşallah
20 okudumArkadaşlar merhaba ,bir duam var erkek arkadaşım işsiz hayırlısıyla tez zamanda işe başlaması için 3-5 demeden Allah rızası için yunus duası okuyabilir misiniz,şimdiden herkese teşekkür ediyorum .Allah razı olsun
Niyet :SIDDIK OĞLU MEHMET'in hayırlısıyla bir iş bulup çalışması
OKUNACAK DUA : LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN
Kızlar sizlerden izin almadan isimlerinizi etiketledim özür dilerim lütfen kızmayın , lütfen hakkınızı helal edin yanlışlıkla aynı kişiyi bir kaç defa etiketlemiş olabilirim
gözden kaçırıp yorumda teşekkür edemediklerime buradan çok çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun