- 2 Ekim 2020
- 78
- 25
- 8
- 34
- Konu Sahibi Sinemissssss1111
-
Evet biliyordum ama sonuçta söz verdi ve yanlış olduğunun farkında sürekli duygu sömürüsü yapıp bazende emir vererek istiyorlardı eşim söylesem anliycaklarmi sanki demişti o yüzden. Ben söylesem belki anlarlar artık onunda bir ailesi var bir evi var ilgilenmesi gereken.bunuda birazda onlar düşünmeli. Eşim sürekli bunun stresini yaşıyordu sinirli ve gergin oluyordu onlar yüzünden bütün bu hallerini ben çekiyorum sonuçta.yani benim ailemde benden istese durmadan bende dayanamayabilirim allahtan öyle insanlar değiller.yani ailesinin düşünmesi gerekiyor düşünemiyorlarsa düşündürmek lazım.Bunları bilerek evlenmişsiniz. Ailesine hiçbir şey söylrmeyin karışmayın. Bu onların arasında. Ortayı bulması gereken kişi eşiniz. Yollamak istiyorsa da yollamaya devam edebilir. Ailesi sonuçta ki öncesinden beri yolluyormuş. Çok rahatsız oluyorsanız kestiğinden emin olmadan evlenmemeliydiniz.
Ayrıca evet büyüklerimiz herşeye rağmen saygı göstermek zorundayız ama para yollamak zorunda değiliz istemediğimiz gibi. o kadar muhtaç olsalar zaten ben kendi paramdan bile gönderirim.onlarinki maksat eli soğumasin..Bunları bilerek evlenmişsiniz. Ailesine hiçbir şey söylrmeyin karışmayın. Bu onların arasında. Ortayı bulması gereken kişi eşiniz. Yollamak istiyorsa da yollamaya devam edebilir. Ailesi sonuçta ki öncesinden beri yolluyormuş. Çok rahatsız oluyorsanız kestiğinden emin olmadan evlenmemeliydiniz.
Kimseye saygı gostermek zorunda degılız. Kım diyor zorundayız dıye, ne munasebet.Ayrıca evet büyüklerimiz herşeye rağmen saygı göstermek zorundayız ama para yollamak zorunda değiliz istemediğimiz gibi. o kadar muhtaç olsalar zaten ben kendi paramdan bile gönderirim.onlarinki maksat eli soğumasin..
Yani sözüne güvendiğim için.güvendigim bir insan heryönden inşallah yapmaz. Ama alışkanlık olduysa belki istemeden yapıyor olabilir bir psikoloğami gitsek orayada gelmezkiBile bile neden lades dediginiz
Habersizce omur boyu yollamaya devm eder
Haklısınız aslında onlar bizim evliliğimize saygı göstermiyorlar sonuçta.yinede iyi niyetli olmaya çalışıyorum ama üzülüyorumKimseye saygı gostermek zorunda degılız. Kım diyor zorundayız dıye, ne munasebet.
Saygı gosteren saygı gorur.
Hıc gerek yok ne hakedıyorlarsa onu ver.Haklısınız aslında onlar bizim evliliğimize saygı göstermiyorlar sonuçta.yinede iyi niyetli olmaya çalışıyorum ama üzülüyorum
Peki sizce söylemelimiyim ben böyle birşey olmasını istemiyorum diye annesine. Aslında annesine göndermesine karşı değilim kadın tek başına sonuçta biraz gönderebilir durumumuz müsait olduğu sürece.ama erkek kardeşine kesinlikle istemiyorum adam 3. Çocuğu yaptı para istiyo şaka gibi deli oluyodum.düşüncesizliklerine çıldırıyorum aslen. Yani söylemek istiyorum ama nasıl yapicami bilmiyorum tartışmadan anlayabilecekleri sonuç alabileceğim şekilde söylemek istiyorum ama nasıl. Eşime diyorum ben söylüycem artik demiştim birkere istediğini söyleyebilirsin demiştiHıc gerek yok ne hakedıyorlarsa onu ver.
Once esine soyle. Devam edersen ben gıdıcem de. Kendime bısey alamayıp onları beslemenı adaletli bulmuyorum son uyarım bu de.Peki sizce söylemelimiyim ben böyle birşey olmasını istemiyorum diye annesine. Aslında annesine göndermesine karşı değilim kadın tek başına sonuçta biraz gönderebilir durumumuz müsait olduğu sürece.ama erkek kardeşine kesinlikle istemiyorum adam 3. Çocuğu yaptı para istiyo şaka gibi deli oluyodum.düşüncesizliklerine çıldırıyorum aslen. Yani söylemek istiyorum ama nasıl yapicami bilmiyorum tartışmadan anlayabilecekleri sonuç alabileceğim şekilde söylemek istiyorum ama nasıl. Eşime diyorum ben söylüycem artik demiştim birkere istediğini söyleyebilirsin demişti
Saygısızlık konusunda mesela onun annesi evimde gardıropimin içine baktı ve bazanin içine bileHıc gerek yok ne hakedıyorlarsa onu ver.
Düşündürecek kişi sen olmamalısın. Sana düşmez çünkü.Evet biliyordum ama sonuçta söz verdi ve yanlış olduğunun farkında sürekli duygu sömürüsü yapıp bazende emir vererek istiyorlardı eşim söylesem anliycaklarmi sanki demişti o yüzden. Ben söylesem belki anlarlar artık onunda bir ailesi var bir evi var ilgilenmesi gereken.bunuda birazda onlar düşünmeli. Eşim sürekli bunun stresini yaşıyordu sinirli ve gergin oluyordu onlar yüzünden bütün bu hallerini ben çekiyorum sonuçta.yani benim ailemde benden istese durmadan bende dayanamayabilirim allahtan öyle insanlar değiller.yani ailesinin düşünmesi gerekiyor düşünemiyorlarsa düşündürmek lazım.
Bu eşinin kararı..Ayrıca evet büyüklerimiz herşeye rağmen saygı göstermek zorundayız ama para yollamak zorunda değiliz istemediğimiz gibi. o kadar muhtaç olsalar zaten ben kendi paramdan bile gönderirim.onlarinki maksat eli soğumasin..
Konuştum şimdi yokmuş öyle birşey tün hesap hareketlerini gösterdiBu eşinin kararı..
Kocana güven duymayı öğrenmiş oldun. Bir daha ona sormadan kendi kendine yorum yapmazsın.Konuştum şimdi yokmuş öyle birşey tün hesap hareketlerini gösterdiböyle düşünmeme üzülmüş o zaman evli değildik artık evliyiz önceliğim herzaman sensin dedi baya ugraşti geçmiş hesap hareketlerini de gösterdi tamm tamm dememe rağmen. Eskiden de haklıydın ama ben zaten konuştum bu konuyu evleniyorum artık bir sorumluluğum var demiş.alamadiğimiz şeylerde taksitler yüzndenmis gerçekten bu ay çift aldı borcun nerdeyse tamamına yakını kapatmış 10binini yani 5 bin 5 bin ödüyorduk.bizede geriye 2000 kaldığı için o yüzdenmiş. Para mevzusu konuşmaya utandigimi biliyo onunla böylece onuda hallettik aklına takılan ne varsa sorabikirsin dedi aşkım benim çok seviyorum onu sevdiğimede değiyor. Büyütülcek birşey yokmuş çok içim rahatladım oh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?