arkadaşlar bi bakar mısınız lüftennn

isstanbul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
18
0
36
İstanbul
selam arkadaşlar ben bu yıl üniye başlıcam işletme bölümü.2.üniversite olarak 2 yıllık bi bölüm okumak istiyorum bu sene sizce hangi bölümü okursam işletme bölümüne bi faydası olur ? tıbbi laboratuvar teknikleri bölümü 2.üni olarak okunabiliyo mu ? sağlık kurumları işletmeciliği de olarabilir ne dersiniz arkadaşlar bi akıl verin

slm cnm. işletme çok geniş yelpazesi olan bir bölüm. işletmeyi örgün mü okuycaksın?? ikinci üniversitede için örgün istiyorlar sanırım. 2. üniveriste okuycaksan eğer işletmeyle ilgili olmalı. ya da gelecekte hangi mesleği yapmak istiyorsan ona yönebilirsin. muhasebe, pazarlama, halkla ilişkiler, uluslar arası ilişkiler, insan kaynakları vs. hangi sektörde çalışmak istiyorsan ona göre seç bence. çünkü bir emek veriyorsun ve gelecekte bu emeğinin karşılığı almalısın. sağlık sektöründe çalışmak istiyorsan eğer hangi bölümlerin olduğunu aöf nin sitesinden bakman lazım. her bölüm yok maalesef. bana fikrimi sorarsan eğer daha geleceği olan bir bölüm seç. her yerde iş bulabileceğin. çünkü öle bir zamanda yaşıyoruz ki ihtiyaca göre adam alıyorlar. sende o ihtiyacı bilirsen daha kolay yüksele bilirsin.

evt cnm örgünde okucam...tıbbi laboratuvar teknikleri işletmeyle alakasız sanırım sağlık kurumları işletmeciliğide öle mi acaba ?

merhaba
eğer işletmeyle alakalı bir bolum okumak istiyorsan saglık kurumları işletmeciliği, pazarlama,insan kaynakları gibi bolumler var ama sana tavsiyem bunlardan birini acıktan okuma cunku zaten sen pazarlama, insan kaynakları gibi alanlarda örgünde yeterince bilgi sahibi olacaksın zaten bu bolumleri bitirenler işletme 3. sınıftan devam edebiliyorlar acıkogretimde...
tavsiyem ya uluslararası ilişkiler veya halkla ilişkiler bunlar işletmeye yakın ama birebir aynı değil o yuzden sana daha geniş perspektif kazandırıp senin ilerideki kariyer alanlarını genişletmiş olur özellikle uluslararası ilişkiler... ya da dış ticaret...
yok ama farklı bir alandan da bilgi sahibi olayım işletme mezunu olarak iş bulamazsam farklı bir meslek grubundan iş bulma sansım olur diyorsan diger bölümlere de bir göz at derim....
okul ve geleckteki iş yasamında basarılar, hrsey gonlunce olsun...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…