Arkadaşlar beta hcg degerim düşükmüş yardımınıza ihtiyacım var

Ilkeeardaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
28
3
3
28
Kızlar bügun bat gunum hcg degerim 27.14 cıktı doktor beklıcez dedi ben dün ve bugun yaptıgım ıdrar testlerini karşılastırdın bugunku daha koyu ama umutlanmak istemıyorum cok moralım bozuldu ıkı gun beklıcem yıne kan testı yapılcak boyle olan var mı sonradan artan (( ayrıa fotografta dun yaptıggım zaman gectıgı ıın kıyulasmış sag tarafı gölge gibi

Eklentiler

• image.jpg
    117,5 KB · Görüntüleme: 344
Üzülme canım bende bat 2. Gününde kan tahlili yaptırmıştım 24. Küsürlü çıkmıştı bende düşük die üzlmüştm ama çok şükür hep yükseldi geç döllenme olmuştur yükselir moralini yüksek tut stres yapma

Ya dokunsalar aglıcam bi dusuk yaptın bıdaha uzulmek ıstemıyorum ıdar testı için ne dusunuyosun ? O kadar dıken ustundeyım ki .. Allah bebegıne kavustursun canım saglıkla sıhhatle ıcını rahatlattın cok sagol :)

İcini ferah tut canim, koyulasmis ki buda degerin arttigini gosterir deger ne kadar yuksekse o kadar koyu cikarmis ama tabi onemli olan iki gunde bir iki kat artmis olmasidir insallah artar sen hic merak etme

Bence testin gayet koyu ve iyi iki günde bir yaptır testi bizide bilgilendir inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur bebeğin sana

İcini ferah tut canim, koyulasmis ki buda degerin arttigini gosterir deger ne kadar yuksekse o kadar koyu cikarmis ama tabi onemli olan iki gunde bir iki kat artmis olmasidir insallah artar sen hic merak etme
Canım cok sagol bana mı oyle gelıyo yoksa koyulasmıs cıdden dı mı o kadar korkuttular ki beni içimi rahatlattın allah razı olsun :)

İyi dilekleriniz icin teşekkür ederim hepinize :) benim de dualarım sizinle saglıkla kucagınıza almak nasıp olsun

Arkadaşlar ben PKOS hastasıyım. Femara ilacını yumurtlama için kullandım. Değerlerim sırasıyla şu şekilde;

02.01.2015 - 1.2 (Adetime 6 gün vardı)
06.01.2015 - 18.3 (Adetime 2 gün vardı)
08.01.2015 - 85.1 (Beklenen Adet Tarihimdi)

Sizin fikriniz nedir? Doktorum hamilesin tebrikler dedi.. testi 10 gün sonra tekrarlamamı ve progesteron testi yaptırmamı istedi. Fikirlerinizi rica ederim.

Arkadaşlar 48 saatte bir tekrarladığım test değerlerimden sonuncusu aşağıdadır;

02.01.2015 - 1.2 (Adetime 6 gün vardı)
06.01.2015 - 18.3 (Adetime 2 gün vardı)
08.01.2015 - 85.1 (Beklenen Adet Tarihimdi)
10.01.2015 - 137.8 (Adeti 2 gün geçince)

10 ve 12 sinde sabah idrar testi yaptım, sonuç olarak tek çizgi çıktı. Testi yineledim, sonuç değişmedi. Sizce yolunda gitmeyen bir şey mi var, idrar testinden neden sonuç alamıyorum. Çok korkuyorum. Lütfen bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim. Bugün akşam yine kan testi yaptıracağım kollarım mahvoldu ama her şeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…