Beta HCG değerim...

Bazı doktorlar değişik bende anlamıyorum.zaten kese 1500-3000e hcg değeri ulaşmadan görülmüyor. Allah'a şükür hiç bi doktor bana direkt kötü senaryolar hazırlamadı. Benim kan değerim 4000 civarıyken bebek kese kalp atışı gördük. 20sinde 67 çıkmış tahmini 3- 4 haftalık gebeliğe tekabül eder bu değer. Martın 15i ya da 25i gibi kadın doğuma giderseniz kese bebek kalp atışı hepsi aynı anda görülecektir sağlıklı ise inşallah sağlıklıdır 💙
İnşallahh öyledir çok teşekkür ederim düşüncelerinizle beni rahatlattınız 💗🌸

Süpermiş transfer mis gibi tutunmuş rahme o zaman. Benim de 1.5 katı falan artmış yüzde yüz 2 katı artmamış şimdi baktım. Ben 3 ay yatıp uzanmıştım öyle bi ihtimaliniz varsa sizde dinlenerek geçirin bu dönemi
Teşekkür ederim istirahat halinde geçiriyorum günlerimi zaten çok yoğun bir tempoda değilim 🤗

Merhaba arkadaşlar iki gün önce beta değerim 45.7 bugün adet günümdü beta 176 çıktı. Acaba çok mu artmış kasıklarımda ve belimde ağrı var çok korkuyorum.

Merhabalar adete 3 gün kala betam 55 ti 1 gün kala tekrar verdim yani 2 gün sonra 97 çıktı bana az artmış gibi geldi :110:

Merhaba arkadaşlar iki gün önce beta değerim 45.7 bugün adet günümdü beta 176 çıktı. Acaba çok mu artmış kasıklarımda ve belimde ağrı var çok korkuyorum.
3.5 katı bi artış olmuş ancak iyi ya da kötü diyemeyiz.. Kimi gebenin hızlı artıyor kiminin az artıyor normal gebeliği oluyor değişik durumlar ne yazık ki. 3 hafta sonra kese bebek kalp atışı görülmesi lazım.

Herkese tekrar selam, bakamadım buraya 🥲 benim karın ağrım hiç geçmiyor... Regl ağrısı gibi de değil böyle bıçak saplanıyor gibi ağrılar. Onun dışında hiçbir sıkıntım yok ama bu ağrı beni korkutuyor... Sizlerde de böyle oldu mu?

Herkese tekrar selam, bakamadım buraya 🥲 benim karın ağrım hiç geçmiyor... Regl ağrısı gibi de değil böyle bıçak saplanıyor gibi ağrılar. Onun dışında hiçbir sıkıntım yok ama bu ağrı beni korkutuyor... Sizlerde de böyle oldu mu?
Hamileydiniz diğmi hsmieliğin ilk zamanlarında çok normal bebek kendine yer ediyo derler

Evet, ilk ayı... Herkeste değişir tabii ama önümüzdeki ay falan geçer mi acaba bu ağrılar? 🥲
Ya noluyo biliyor musun âdet dönemlerimizde böyle ağrılar oluyor benimde çok oluyordu bana da hep âdet dönemlerinde sancı olur vücut hamileliğe alışıyor diyorlardı

Rahminiz artık bir insan büyütüyor içinde 😅 pıhtılı bir kanama yaşamadığınız sürece normal kabul ediliyor. Bende bıçak saplanır gibi kısa ama keskin ağrılar yaşadım. Şimdilik tadını çıkarın dahası yolda geliyor 😅😅

Herkese merhaba, cuma günü beta HCG değerim 38.22 geldi. Bat bugündü. Az önce ikinci beta HCG sonucum 205.8 geldi. Bu artış normal mi, yoksa yavaş mı sizce? Ben çok anlayamıyorum süreci, eşimle yumurtlama gününü (14 gün önce) değerlendirdik sadece. Daha çok yeni diye mi değer düşük, çünkü okuyorum buradaki başlıkları çok yüksek değerler yazıyor anne adayları :/ Onlarla karşılaştırınca düşük gibi geldi. Herkese sevgiler...
Yumurtlama gününde olan çocuklar erkek olur derler acaba cinsiyeti ne olacak merak ettim 🤭

Rahminiz artık bir insan büyütüyor içinde 😅 pıhtılı bir kanama yaşamadığınız sürece normal kabul ediliyor. Bende bıçak saplanır gibi kısa ama keskin ağrılar yaşadım. Şimdilik tadını çıkarın dahası yolda geliyor 😅😅
Ah ya... Bu yorum beni üzer hahahah 😅 aman bir sıkıntı olmasın da alışırım artık yavaş yavaş... Gelişmeleri aktaracağım 🥲❤️

Benim de tam yumurtlama günü ilişki olmuş erkekmiş bebem ilk defa duydum teori bende tuttu o zaman sizi bekliyoruz 😅😅😅
Evet bilimsel olarak erkek bebek spermleri daha hızlı olurmuş ama az yaşarmış kız spermleri yavasmis ama uzun yaşarmış. yumurta 24 saat yaşıyor. o 24 saat içinde ilişki olursa erkek kazanirmis 😄 yumurtlama gününden 3 gün önce falan ilişki olursa erkek spermlerin ömrü kısa olduğu için eleniyorlar kız spermler de 3 gün falan yaşıyor yumurta ile denk geldiğinde kız olma olasılığı daha yüksek. Ben de kız istediğim için çok araştırdım doktorum da bunu anlattı o şekilde denedim ama bakalım sağlıklı olsun da🤭 bir oğlum var inşallah rabbim bir de sağlıklı hayırlı bir kız evlat nasip eder annem kız kardeşim teyzem halam hiçbiri yok bana yoldaş olur inşallah 🙏🙏

X