Adetim olmasına iki günüm var ve test yaptım hem kaset test hem erken gebelik testi ikisinde de pozitif çıktı. Dün kan verdım ve değerim 307 çıktı doktor hamilesin dedi fakat aile hekimindeki ebeye attıgım da bana haftaya tekrar gel yapalım düşebilir dedi. Benimle aynı durumu yasayıp da değerlerinin düşüp veya çıkan oldu mu? Ne olur çok ihtiyacım var.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar benimle aynı durumda olanlar cvp verebilirler mi?
- Konu Sahibi semra9414
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mart 2024
- 9.780
- 8.383
- 113
- 28
bu ebeler de tuhaf he neden düssün bismillah insallah güzel ilerler.
ben de 306 ile öğrendim gebeliğimi. direkt kadın doğumcuma attım ben. 48 saat arayla kan vermemi istedi. 306-697-2400 olarak devam etti. 2400 çıkınca da artık kan vermene gerek yok, randevu al muayeneye gel dedi.
iyiyi umut edin ve dileyin, canınızı sıkmayın. inşallah güzel olur
ben de 306 ile öğrendim gebeliğimi. direkt kadın doğumcuma attım ben. 48 saat arayla kan vermemi istedi. 306-697-2400 olarak devam etti. 2400 çıkınca da artık kan vermene gerek yok, randevu al muayeneye gel dedi.
Daha 2 ay önce kaset testte çok silik ikinci çizgi çıkmıştı kan tahlili verdım üç kez iki gün arayla 27 çıktı sonra 36 çıktı galiba yükseliyor dıe sevindim sonra tekrar 31 e düştü ve adetime 1hafta varken yapmıştım adet günümde de kan gelmişti aynı olabilir dıe korkuyorum açıkcasıkimyasal gebelik olma ihtimalinden dolayı öyle demiştir ama şu an hamilesiniz tebrikler
İnşallah bencede çok tuhaf ben daha önce hiç duymamıştım bu değerlerin düştüğünü testte çıktı mı hamilesin dıe biliodum hp ama öle değilmişbu ebeler de tuhaf he neden düssün bismillah insallah güzel ilerler.
- 28 Ocak 2021
- 3.052
- 2.055
- 83
Bu kadar yuksek degerde dusus hic duymadimAdetim olmasına iki günüm var ve test yaptım hem kaset test hem erken gebelik testi ikisinde de pozitif çıktı. Dün kan verdım ve değerim 307 çıktı doktor hamilesin dedi fakat aile hekimindeki ebeye attıgım da bana haftaya tekrar gel yapalım düşebilir dedi. Benimle aynı durumu yasayıp da değerlerinin düşüp veya çıkan oldu mu? Ne olur çok ihtiyacım var.
Cogunlukla kimyasalda dusuk degerle ogreniliyor duzenli artis olmayinca dusuyor
Ebenin dedigide yani neyse patavatsiz
İnsan kaybi olan birisine bunu der mi ya
- 6 Mart 2024
- 9.780
- 8.383
- 113
- 28
yok tabii ki düsme ihtimali de var. o yüzden takip istenir zaten kese görünene kadar ama direkt öyle söylemesi de tuhaf değeriniz düsük değil, inşallah güzel ilerlerİnşallah bencede çok tuhaf ben daha önce hiç duymamıştım bu değerlerin düştüğünü testte çıktı mı hamilesin dıe biliodum hp ama öle değilmiş
Çok teşekkür edıyorum çok sağolun yani bide ben daha önce bunu yasadım ve çok üzülmüştüm. Bide böle duyunca insan korkuoyok tabii ki düsme ihtimali de var. o yüzden takip istenir zaten kese görünene kadar ama direkt öyle söylemesi de tuhaf değeriniz düsük değil, inşallah güzel ilerler
Yani ben bu kadar yükseği görunce sevindim o şekilde yakaşması bencede hoş deil hemde üzücü çok t. Ederim içim rahatladı çok sağolunBu kadar yuksek degerde dusus hic duymadim
Cogunlukla kimyasalda dusuk degerle ogreniliyor duzenli artis olmayinca dusuyor
Ebenin dedigide yani neyse patavatsiz
İnsan kaybi olan birisine bunu der mi ya
Peki siz 306 değeri adetten önce mi sonra mı gördunuz?bu ebeler de tuhaf he neden düssün bismillah insallah güzel ilerler.
- 6 Mart 2024
- 9.780
- 8.383
- 113
- 28
reglden 4 gün önce gördüm benPeki siz 306 değeri adetten önce mi sonra mı gördunuz?
İnşallah çok t. Ederimyok tabii ki düsme ihtimali de var. o yüzden takip istenir zaten kese görünene kadar ama direkt öyle söylemesi de tuhaf değeriniz düsük değil, inşallah güzel ilerler
Bende 4 gün önce gördum. İnşallah sizin gibi ilerlerreglden 4 gün önce gördüm ben
- 6 Mart 2024
- 9.780
- 8.383
- 113
- 28
inşallahBende 4 gün önce gördum. İnşallah sizin gibi ilerler
- 5 Ocak 2022
- 1.043
- 1.775
- 83
Yahu bazı ebeler,doktorlar, hemşireler olaya ne kadar yüzeysel bakıyor. Bu kadın belki yıllardır bu bebeği bekliyor ne demek “düşebilir” İlla bunu dile getirip moral bozmak zorundalar mı? Bir kanama yoksa neden kötüyü insanın aklına sokarlar zaten hassas bir olay. Arkadaşım sana tavsiyem iki günde bir test verip artışının sağlıklı olup olmadığını kontrol edin. İyi düşün iyi olsun.Adetim olmasına iki günüm var ve test yaptım hem kaset test hem erken gebelik testi ikisinde de pozitif çıktı. Dün kan verdım ve değerim 307 çıktı doktor hamilesin dedi fakat aile hekimindeki ebeye attıgım da bana haftaya tekrar gel yapalım düşebilir dedi. Benimle aynı durumu yasayıp da değerlerinin düşüp veya çıkan oldu mu? Ne olur çok ihtiyacım var.
Çok sağol canım benim bencede olaylara çok farklı bakıyolar annelerin ne kadar hevesli olduğunu unuturlar. Sağol canım iki gün sonra tekrar edeceğim bakalım hayırlısı artıkYahu bazı ebeler,doktorlar, hemşireler olaya ne kadar yüzeysel bakıyor. Bu kadın belki yıllardır bu bebeği bekliyor ne demek “düşebilir” İlla bunu dile getirip moral bozmak zorundalar mı? Bir kanama yoksa neden kötüyü insanın aklına sokarlar zaten hassas bir olay. Arkadaşım sana tavsiyem iki günde bir test verip artışının sağlıklı olup olmadığını kontrol edin. İyi düşün iyi olsun.
- 4 Ağustos 2017
- 2.279
- 9.059
- 158
- 27
Bende çok düşük bir rakamla öğrendim şu an kendisi kucağımda 2.5 aylıkDaha 2 ay önce kaset testte çok silik ikinci çizgi çıkmıştı kan tahlili verdım üç kez iki gün arayla 27 çıktı sonra 36 çıktı galiba yükseliyor dıe sevindim sonra tekrar 31 e düştü ve adetime 1hafta varken yapmıştım adet günümde de kan gelmişti aynı olabilir dıe korkuyorum açıkcası
Allahım sağlıkla analı babalı büyütsün canım inşallahbakalım yarın deilde bir sonraki gün tekrar gıdecem bakalım inşallah yükselir dua edınBende çok düşük bir rakamla öğrendim şu an kendisi kucağımda 2.5 aylık