Doğuma Hazırlık Arkadaşlar benım sorum klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalıp dogum yapan var mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.791
33
Arkadaşlar merhaba ben bundan 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım benım merak ettiğim klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalıp dogum yapan var mı acaba cevremde hep klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalıp genelde düşük yapanlar var ve bunun sebebini catlatma ıgnesıne bagliyorlar lütfen yardım edin

Ben varım 9 yıl önce bu yolla hamile kaldım çok şükürki bir sorun yaşamadım sağlıkli bir evlâdım var.Allah uzun sağlıklı ömürler versin insallah
Bizim ilk ay denememizde olmamisti.ikinci ay tekrar etti doktorum çok şükür tuttu
Şimdilerde ikinci bor bebek düşünüyoruz.Rabbim inşallah aratmaz
Ama yine doğal yolla olmazsa tekrardan bu yola başvuracağım.
Allah tez zamanda sizede sağlıklı bir evlat nasip etsin insallah

Amin inşallah

Canim bu süreçte neler yaptın anlatirmisin biraz

Canim bu süreçte neler yaptın anlatirmisin biraz
Klomeni kullandım,doktorum gün aşırı kontrol etti ve söyledigi zamanda gobegimden iğnemi yaptı ve hesapladı 36 saat sonra ilk ilişkiyi önerdi ve sonrasında 10 gün boyunca gün aşırı ilişki olucak dedi dediği şekilde yaptık ama bu süreçte sık sık yumurta takibi yaptı ondan sonra iğneyi yaptı ezbere yapmadi iğneyi.ama dediğim gibi ilk ay aynı şekilde yaptık o ay tutmadı.2.ay ki denememizde oldu ama ikinci ay gayet rahattım çünkü olmayacak nasıl olsa ve tup bebeğe gideceğiz diye rahattım.Olsa ilk ay olur boşuna denemeye gerek yok demiştim aslında ama doktorumun yönergesine göre hareket etmek istedim.doktrumda bu ayda olmazsa direkt tüp bebeğe yönlendireceğim demisti onun rahatlığı vardı ve mucizem o ay tutunmuş meğerse şuan 10 yaşına girmek üzere inşallah.Ve 2.bebegin oldu 10 yil aradan sonra 18 gün önce dogdu cok sukur Allah uzun ömürler versin rabbim isteyen herkese mübarek günün yüzü suyu hürmetine nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…