Arkadaşlar benim için çok önemli lütfen bana yardimci olur musunuz bir bakar misiniz

çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun dr.muz tavsiye etti yani parası felan değil dr.dedi diye alıyoruz...iyi değil mi ki...sen hangisini kullanıyorsun milupanın........

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım faydalarını ve zararlarını ve ne kadar verildiğini bilmek iyi olur...

sağol canım benim kızım sam plusu çok iyi yiyordu ama 1 2 si falan olmayınca dr.değiştirdi kafam karııştı bak şinmdi acaba milupamı daha iyi ki ...:uhm:

Sağdim canim ben ama sütüm azaldi ve göğüslerim çok acimaya başladi kestim mecburen çok az çikiyordu....

Canim maşallah çok güzel yemiş bende bu güb yoğurt verdim 3 yemek kaşiği yedi maşallah sonrada 1 çay kişiği da muz ezmesi borokoli ve patates püresi yapmiştim dünde mamayla kariştirip kendimce çokraba yaptim mamali yedi hepsini 25ml mamayla...ayrica sana birşey sormak istiyorum bu hani sabah kavalti mamalari kavonoz mamalari hazir bebek yoğurtlari sence faydalimi ben kararsiz kaldim kendi yaptilarimizda pek fazla vitamin yokumuş bazi dr.şunu al felanda diyormuş bende kararsiz kaldim yani hazirlardan almalimiyim ki....

bence kavanoz mamalarını iptal et onların yerine kendi yaptığın püreleri yedir.muz için daha erken olduğunu düşünüyorum sonuçta bebeğin daha çok küçük ve sindirimini zorlarsın.anne sütü yoksa beslenme işi çok zorlaşıyor.allah kolaylık versin canım

sağol canım....ne yedireceğimi ne yapacağımı şaşırdım...

ıspanağa başlamadım canım yalnız 5.aya az kaldı kahvaltılık birşeyler düşünüyormusun mama yada kendin yapacağından...hihoyyyt

bencede evde kendin hazırla hazır mamalar ne kadar doğal deselerde ben inanmıyorum mutlaka olarında uzun süre bozulmaması için içine birşeyler katıyorlardır sebzelerini al taze taze yap daha sağlıklı

canım biz başladık pekmaze peynire dr.muz peynirin pınarın labne peyniri dedi ama tabi on için bulamadım bende başka aldım yine pınarın ...cicibebe ve süt hepsi,ni karıştırıyorum tamam azda olsa yiyor bu arada bebeği hakkatten kilo almamış yemiyor diyordum ya ne yapalım dr.gittik tahlil yapılacak yarın hastaneye gideceğiz dr.çağırdı...
Dualarını eksiketme canım ...........................

canım kanda bişey çıkmadı çok şükür ama idrar yollarında iltihap varmış antibiyotik kullanıyoruz kilo almaya yenice başladı günde 20gr.alıyor 7 kiloyu yenice geçtik hele şükür ki...evet aynen bebeğim benimde neredeyse beşiğinde kendi oturacak oldukça hareketli...

doktorun önerdiyse normaldir herhalde ama bizim burda 6aydan önce sütten kesdiyssen yada hic emzirmediyssen mama haric hic bir sey tavsiye etmiyolar,bende vermemisdim tabii arada cay ve su haricinde gerci annem ben görmeden kacamak yapmis ama sonradan kulagima geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…