bende 4 aylıkken ek gıdaya gececgım kızlar aslında kılo alımı ıı ama gunduzlerı meme emmıyo ben bebelac kullanıyorum mama olarak ama kılosu ıı gayet bebekten bebege degısıyo sanırsam sutumu sagıp verıyorum gecelerı emıyo bır tek 3 kez mı ne ne yapacagımı sasırdım vaalla yavastan başladım elma suyu içiriyorum 7 çay kasıgı falan yaptıgınız seylerı acıklamalı yazarsanız sevınırım bızde faydalanmıs oluruz sımdıdıen teşekkurler
yok karamsarcım sebzeler piştikten sonra suyunu süzüyosun o suyun içine biraz irmik koyuyosun pişiriyosun internetteki tariflerdede böyle yazıyodu galiba nerde okuduğumu hatırlamıyorum şimdi ama bulursam yazarım sanada.
figncim bizde aptamil kullanıyoduk ama sıkıldımı kızım noldu bilmiyorum sewerek içmeyince sma s26 ya geçtik şimdi onu eğer çok aç olursa iyi yiyo yoksa ondanda nazlanıyo.
galiba bizimki mama sewmiyo
karamsarcım biz aptamil kulanıyoduk ilk aydan beri ama kızım sewerek yemiyodu 4 aylık olunca 2 numarasına geçicektik kilo alışıda az gelince mama değiştirelimmi dedim drumuzda aptamil2 - sma - hipp 2 bunlar benzer mamalar bunları deneyebilirsiniz hangisini severse dedi hipp bulunmuyo heryerde carrefourda varmış galiba oda burda yok sma 2 alcaktık oda 6 aydan sonraymış oyüzden sma s26 aldık onu yiyo şimdi bakalım.bebelac ablam filan kullanıyodu ama o 8 ay yada yaşından sonra bebelac 3 alıyodu bencede aptamil sma bunlar daha iyi mamalar bize drumuz hiç bebelactan bahsetmedi bile bide aptamilin immunofortisi olduğunu söylüyolar ya reklamlarda bağışıklık sistemin güçlendirici etkisi varmış bizim bebekler zaten çok anne sütü almıyolar bence mamasını tekrar sma ya dön yada aptamil dene daha iyi olur.
Bu arada sen sağıyomusun daha sütünü alıyomu kızın
canım buarada bugün evdeyim kızımın çorbasını ben yaptım brokoli denedim patatesi doğradım küçük küçük cezveye suyunuda ekledim kaynadı o biraz sonra birazda brokoli koydum o daha çabuk haşlanıyo diye sonra koydum haşlandıktan sonra suyunu süzdüm o suya irmik koydum 1 kaşık filan birazda zeytinyağı damlattım ve yine koydum ocağa irmikte pişince soğuttum yedirdik sevdi onuda deneyebilirsin seninkide sever inş bi küçük kahvaltı kasesi doluydu bitirdi hemen:) bide ben evi süpürüyodum kayınvalidem yediriyodu süpürgenin sesini dinlerken uslu uslu yiyo yokda kıpır kıpır döke saça yiyoruz
sabahtan beri 90 cc mama - 60 ml yoğurt - 30 cc mama cicibebeli - 100 ml çorba yedi maşşallah kızımaaaa
bence kavanoz mamalarını iptal et onların yerine kendi yaptığın püreleri yedir.muz için daha erken olduğunu düşünüyorum sonuçta bebeğin daha çok küçük ve sindirimini zorlarsın.anne sütü yoksa beslenme işi çok zorlaşıyor.allah kolaylık versin canım
canım ben kavanoz maması almadım hiç ama bi yere giderken alırım diye düşünüyorum kolaylık olur onun dışında evde kendin hazırla bence taze taze daha güzel.dr a sormuştum ben ikiside aynı bazı çocuk onu yer bazısı evdekini hangisini secerse ondan yedirin demişti bizimki yiyo evdekini dünde ıspanak koydum çorbasına onuda sevdi maşallah iyi yiyo brokoli ıspanak patates sende dene sinir sisteminede faydalıa.s.
canım benim geçmiş olsun inşallah önemli bişey çıkmaz; çıkmaz hatta bence çünkü hareketli bi bebek seninkide bize az geliyo ama yetiyodur belki yediği çok hareketli olduğu içinde almıyodur kilo bakalım sonuçları bekliyorum banada yazarsan sevinirim bizimde 10 unda kontrolumuz war bakalım alıyomu kilo ewdeki tartıya göre gram gram gidiyoruz ya hayırlısı.
senin gibi endişeleniyodum ama yediklerini yazdım bi kaçgün bide burda okuyorum maşallah kızıma iyi yiyo yerindede hiç durmuyo dönmeye çalışıyo kalkmaya çalışıyo bağırıyo çağırıyo mekik çekiyo resmen yaa beşiğinde uyanır uyanmaz hemen kalkıyo yakındır kendi oturuverceko yüzden artık demiyorum az mı yiyo niye kilo almıyo diye artık yatmıyolar uyumuyolar eskisi gibi şimdiye kadar ne alıysa onla gidicez heralde biz
sizdede yoktur inş bi problem alışır çorbalara yoğurda filan başlar yemeye merak etme:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?