• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar bende sonunda meme büyütüyorum.

Ameliyatim persembeye kaldi bugun sabah gittim hazir modda ilk ameliyattim. Hemsire geldi doktor rahatsizlandi persembeye olacak dedi. Ben aglamaya başladım. Ertelenince sinirlerim cok bozuldu.korkmaya başladım sanki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım verdiğin doktor bilgileri için çok teşekkür ederim. maşallah çok gezmişsin. olsun herşeyde bir hayır vardır sakın üzülme :) eminim çok güzel olacaklar kurtuluyorsun sonunda :)
özellerde pek böyle bir durum olmuyo devlet hastaneleri o yüzden beni korkutuyor. ama sen büyük adım atmışsın. gerisi çok güzel gelir inşallah içini ferah tut

19 yasindayim gogus buyutme ameliyati olmak istiyorum biraz bilgi verirseniz sevinirim benim yaslarimda bu ameliyati olanlar var mi

Agregaa ! Bende bu meme ve karın germe ameliyatı olmak istiyorum! Yeşilyurt murat tuzuner ya da tepecik de yaşar Babür ertem. Sanırım sende karın germe istiyordun. Meme ameliyatının üzerinden baya geçmiş. Şimdi nasılsın?

Back