• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar bende sonunda meme büyütüyorum.

agregaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
64
0
96
İzmir
Uzun uzun arastirmalardan sonra allak bullak olduktan sonra izmirde meltem ayhana pazartesi meme buyutme oluyorum.insallah hersey yolunda gider.topikte ismi pek gecmeyen bir doktor arkadaslara onbilgi olur insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uzun uzun arastirmalardan sonra allak bullak olduktan sonra izmirde meltem ayhana pazartesi meme buyutme oluyorum.insallah hersey yolunda gider.topikte ismi pek gecmeyen bir doktor arkadaslara onbilgi olur insallah.

Merhaba canim hayirlisi olsun umarim hersey guzel gecer. Fiyat bilgisi ve tum detaylaru yazar misin? Biyun kilon kac cc takilacak hangi hastanede olacak vs.

Tesekkur ederim. Yesilyutta olucam. 1600 hastane 1450 protez son aldigim fiyat.

Ben aslinda murat tuzunere olacaktim fakat hocanin parmagi incinmis. Yaz sonu dedi bende olmam lazim deyince meltem hnma yonlendirdi.oda sagolsun pazartesiye yapalim dedi. Buarada boyum 1.80 60 kiloyum. Boyutu pazartesi belirleyecegiz. Ama ben 325den asagi yaptirmayi düşünmüyorum. Valla ameliyattan sonra da bukadar rahat olurum inssllah.

Tesekkur ederim. Yesilyutta olucam. 1600 hastane 1450 protez son aldigim fiyat.

Fiyat nasil bu kadar uygun yaa. Para sikintisi cekiyodum valla suan baya uygun fiyatlar geliyo simdi onume. Canim albumunu paylasirsan cok sevinirim bende izmirdeyim ve olmayi dusunuyorum. Hersey gonlunce olsun :)

Valla bende ondan izmirdeki butun doktor ve hadtsnelerle gorustum nerdeyse ama su an en uygun bozyaka ve yesilyurt

Valla bende ondan izmirdeki butun doktor ve hadtsnelerle gorustum nerdeyse ama su an en uygun bozyaka ve yesilyurt

Canim merhaba bende izmirdeyim yaptirmayi dusunuyorum. Hangi doktorlara gittin fiyat bilgisi falan verir misin? Ozelden de atabilirsin.

Ben buradaki arastirmalardan sonra murat tuzunere olacaktim. Fakat ameliyathane bakımda oldugu için benim is ertelendi. Bende baska doktor araştırma ya başladım.

9 eylulde adnan Menderes le gorustum hatta asistani bende yakinlarima adnan beyi tavsiye ediyorum drdi . fiyat 4500 tl

2. Gorusme seyfi doganay bucada semra ozden ile görüştüm. Ilgili bir doktor hastanede olursa 4000 disarda olursa 4500 dedi.

Sonra tepecikte ayşe burce karantinaci ile gorustum oda ilgili ve dsha once burada ismini duyduğum bir doktor.4500 dedi.

Sonra egede yigit beye gittim. 110 tl muayene 4500 amelitlyat. Yigit beye icin bir sey soylemeye gerdkyok cok ilgili ve genc olmasina rağmen tecrübeli bir doktor

Cenk tokatin sekreteriyle gorustum 5000 tl dedi .cenk beyin kalitesi forumda zaten konusuluyor.

Ahmet seyhanin sekreteriyle gorusrum 5500 6000 arasi drdi.

Bozyakayla gorustum emin sir ismini baya duydum oda 3000 tl

Benim icin para biraz sikintiliydi bende enson murat beyin parmagi kirildigi icin .meltem hanim la gorustum . Son 2 gun insallah hersey yolunda gider. Bilgi veririm

nasıl geçti ameliyatın

Ameliyatim persembeye kaldi bugun sabah gittim hazir modda ilk ameliyattim. Hemsire geldi doktor rahatsizlandi persembeye olacak dedi. Ben aglamaya başladım. Ertelenince sinirlerim cok bozuldu.korkmaya başladım sanki.

Back