Arkadaşlar bende balıkesirde oturuyorum ve zeytin var ben de de

merhaba diyet siyah zeytin var mı acaba ? bebişlerimin kahvaltısı için kullanıyorum da tuzsuz ve yağsız hazır alıyorum ama taze taze sizden almak isterim varsa

evet var tuzsuz ve diet zeytin ben size resim ceker yollarım arzu ederseniz ona göre karar verirsiniz ama haftasonu bahçe evine gidiyorum.en geç pazar akşamı size bilgi veririm
selamlar

bu arada yağda süper bilginize

evet var tuzsuz ve diet zeytin ben size resim ceker yollarım arzu ederseniz ona göre karar verirsiniz ama haftasonu bahçe evine gidiyorum.en geç pazar akşamı size bilgi veririm
selamlar

bu arada yağda süper bilginize

tamam bekleyeyim resimleri teşekkür ederim. zeytinyağım bir yerden hediye geldi de daha bitmedi epey var bitince aklımda bulunsun iyi oldu hatırlattığınız.

Siparişlerim dün geldi. Zeytinyağı gerçekten de harika kuru sele zeytin hakiki sele zeytin; öyle marketlerde satılan çakma sele değil yani! Anneme almıştım ve annem bayıldı.. Yeşil zeytin hastası olarak, ben de yeşil zeytine bayıldım. Orta boy, etli ve lezzetli; tam istediğim gibi... yunlu1976, çok teşekkür ederim arkadaşım

Arkadasim begendigine sevindim afiyetle ye insallah sevgiler

kırma yeşil zeytinin kilosu ne kadar zeytin yagın kilososu ne kadar tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…