arkadaşlar ben yeni evliyim eşimle birlikte olamıyorum yani korkuyorum biri bana yardımcı olun lütfn

Bravo son zamanlarda ne kadarda misafirperver davranıyorsunuz yeni üyelere, bir sürü bildirim gelmiş konuyla ilgili, bende o bildirimlere şefkatle yaklaşayım.
uyarında çok haklısın mune.
malesef ki dalgacı!çok arkadaşımız var bdv ye takılan.
her mesele de böyle makaraya alınmaz ki.
üzücü gerçekten,seviye yerlerde geziyor bu tip konularda.
vajinusmus vb. konular asla dalga geçilecek konular değil.
konu açanlara hassasiyetle yorum yapmak lazım.
yapamıyorsak ta bi zahmet uzak duralım.
konu sahibi inş. bu topikten faydalanır ve kısa zamanda sorununu çözer.

Arkadaşlar ben yeni evliyim iki hafta oldu hatta daha fazla zaman oldu eşimle birlikte olamıyoruz moral diye bişey kalmadı sanki hiç yapamayaz eşime de çok yükleniyorum ama suç hep benim ne olur yardım edin
canım bendede aynısı oldu 10-15 gün sürdü korkuyordum eşimi yanıma yaklaştıramıyordum. ilk gece oldu fakat zorla ağlaya ağlaya ondan sonra korktum istemedim. psikolojim bozulmuştu. son çare zeytintağ sürdük ikimizde cinsel organımıza onun sayesinde birlikte olduk bi süre dene sende istersen

bdv tamamen komedi dükkanına dönmüş heleki bazı üyeler sadece dalga geçmek için giriyo.lütfen yardım isteyene sadece yardımcı olun,saçma sapan yorumlar fav olamazsınız.çok çok iticisiniz

Evet maalesef ki öyle umuts76, şimdi banlanan arkadaşlar banları açılınca eminim ironi yapmıştık vs diyecek ama konuyu açan yeni bir üye ve bir sorun paylaşmış, ironi yapılır ama onunda bir dozu olmalı, sizleri hiç tanımayan yeni bir insana yaklaşım farklı olmalıydı, konu ve üyelik sahte diye düşünüldüyse bildirim yapar çekilirsiniz, muhabbete girmeye gerek yok değil mi?
Hoş olmayan, dalga geçer nitelikteki yorumlarla, konu dışı yorumların hepsi uyarı alıyor, darılmaca gücenmece yok, konu komik değildi zira.

Yasemin hnm arkadaşla ilgilendiğiniz iyi oldu yazık kızcaz pişman oldu yardım istediğine.inşşşş derdine derman bulur tez vakitte

Arkadaşlar ben yeni evliyim iki hafta oldu hatta daha fazla zaman oldu eşimle birlikte olamıyoruz moral diye bişey kalmadı sanki hiç yapamayaz eşime de çok yükleniyorum ama suç hep benim ne olur yardım edin

Forumda faydalı olabilecek konular var isterseniz bir göz atın..
Yazanlar olmuş olabilir ama ben yine de konu linklerini vermek istiyorum.
Dilerim en kısa zamanda sorununuz çözüme kavuşur.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.251269/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-egzersiz-yapanlar-yenip-anne-olanlar.486570/

İlk zamanlar bende yasamistim boyle sıkıntilar.Doktora bile gittik, soylemesi ayip benim zarmda normalden biraz daha kalinmis ama kasgevsetici ve badem yagi ile ustesinden gelirsiniz demisti doktor.Zardan kurtulduk ama sonrasindakilerdede ben aci hissediyordum ta ki bos gebelik yuzunden kurtaj olana dek.kurtajdan sonra aci hissetmedim ve normal bir cinsel yasantimiz olmustu nedense...

Mune en güzel cevabı sen verdin..
Bu arada ben burdan bir arkadaşa özelden ben burada 6 yıllık üyeyim banlanmam ben dedi ve siz bugün o şahsıda banladınız.
Size çok teşekkür ederim bu kadar adil olduğunuz için...

Sitede isterseniz yıllanmış şarap olun kural kuraldır, ahhh Kajmery sende gittin, bil bakalım neden? Kızsanızda ah etmek olmamış hemcinslerinize

Neyse konuya yorum yapılır ve konu sahibesine yol gösterilir umarım diyor, yeni bildirimlere yelken açıyorum

Allahim bizi kimseye muhtaç etmesin diyorum su bazı yorumlari gördükten sonra.

Konu sahibi arkadasim, zaten sana gerekli tavsiyeleri vermişler. Benim bu konuda bir fikrim yok, sana yardimci olacak olan ayni sorunlari yaşayıp da yenen kadinlardir. Zaten vajinusmus topiginin linki verilmiş.
Inşallah tez vakitte yenersin...
Sen, o ne konustugunu bilmeyenleri takma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…