Çalışıyor musunuz, evlilik öncesi de böyle depresif miydiniz yoksa bu çocuk olmama durumu mu sizi olumsuz etkiledi? Gereken testler yapıldı mı hormon, sperm testi falan? Yaşınız kaç bu arada ? Kendinizi sürekli düşünceler içinde yoruyor yipratiyorsunuz. Psikolojik destek aldınız mı hiç?Öncelikle Merhaba herkese . Valla ben çoo dertliyim kalbim dayanmıyor . Güçlü biri değilim ben 1 senesir çoçuk istiyorum.olmuyor Allahtan umut kesilmez herşeye razıyım ama benden sonra evlenen tüm kuzenlerim hamile ben üzülüyorum. Tek bu değil hayatımda hiç bir zaman hiç bir şey yolumda gitmedi sürekli bir şey ters gitti emin olun lafda söylemiyorum 2 gün gülsem 3. Gün kesin üzülürüm . Gülmeye korkar oldum yeminle işe hayatım böyle eşimle çok şükür iyiyiz ama geri kalan her şey ters gidiyor . Ben cokmu kötü bir insanim diye kendime soruyorum . Acaba ne yaptim diye sonra şükrediyorum elimde olanlara ama gerçekten çok yoruldum hayattan bazen yasamak bana zor geliyor valla nediyem bana akil verin cok yoruldum kalbimde hep bir sizi burukluk var
Yani bu kadar takarsanız stresten olmaz çocuk. 1 sene olmaması çok normal. Doktora gidip değerlerinize baktırdınız mı.Öncelikle Merhaba herkese . Valla ben çoo dertliyim kalbim dayanmıyor . Güçlü biri değilim ben 1 senesir çoçuk istiyorum.olmuyor Allahtan umut kesilmez herşeye razıyım ama benden sonra evlenen tüm kuzenlerim hamile ben üzülüyorum. Tek bu değil hayatımda hiç bir zaman hiç bir şey yolumda gitmedi sürekli bir şey ters gitti emin olun lafda söylemiyorum 2 gün gülsem 3. Gün kesin üzülürüm . Gülmeye korkar oldum yeminle işe hayatım böyle eşimle çok şükür iyiyiz ama geri kalan her şey ters gidiyor . Ben cokmu kötü bir insanim diye kendime soruyorum . Acaba ne yaptim diye sonra şükrediyorum elimde olanlara ama gerçekten çok yoruldum hayattan bazen yasamak bana zor geliyor valla nediyem bana akil verin cok yoruldum kalbimde hep bir sizi burukluk var
Evet ben Almanyada yaşıyorum ve hemsireyim aslinda küçük yasta cok sorumlulk almak zorunda kaldim mahlesef ki bundan dolayı evlenddim daha böyle depresif oldum evet esimde sperm yavas cikti mahlesef Almadim psikolog giticem ama cünkü kendime zarar vermekten korkuyorumÇalışıyor musunuz, evlilik öncesi de böyle depresif miydiniz yoksa bu çocuk olmama durumu mu sizi olumsuz etkiledi? Gereken testler yapıldı mı hormon, sperm testi falan? Yaşınız kaç bu arada ? Kendinizi sürekli düşünceler içinde yoruyor yipratiyorsunuz. Psikolojik destek aldınız mı hiç?
Merhabalar ben yakin zamada doktor rendavum var almanyada yaşıyorum bir yil bekletiler mecburen ama esimde sprem yavas mahlesefYani bu kadar takarsanız stresten olmaz çocuk. 1 sene olmaması çok normal. Doktora gidip değerlerinize baktırdınız mı.
Kendine zarar vermekten korkuyorsan çocuk sahibi olmamalısın kusura bakma. Önce psikolojini düzelt gerisi gelir kafana takma bu kadar.Evet ben Almanyada yaşıyorum ve hemsireyim aslinda küçük yasta cok sorumlulk almak zorunda kaldim mahlesef ki bundan dolayı evlenddim daha böyle depresif oldum evet esimde sperm yavas cikti mahlesef Almadim psikolog giticem ama cünkü kendime zarar vermekten korkuyorum
Kendine zarar vermekten korkuyorsan çocuk sahibi olmamalısın kusura bakma. Önce psikolojini düzelt gerisi gelir kafana takma bu kadar
Mutlaka en yakın zamanda profesyonel destek alın.Evet ben Almanyada yaşıyorum ve hemsireyim aslinda küçük yasta cok sorumlulk almak zorunda kaldim mahlesef ki bundan dolayı evlenddim daha böyle depresif oldum evet esimde sperm yavas cikti mahlesef Almadim psikolog giticem ama cünkü kendime zarar vermekten korkuyorum
Hamile kalmamanız normal.Kendinizi kötü bir insan olarak düşünmeniz psikolojik sıkıntınız olduğunu gosterir. Bu olumsuz psikoloji ile doğum ve sonrası hayatınız tepe taklak olabilir .Bebek düşünmek yerine hayata bakış açınızı değiştirmeyi hayattan zevk almayı her olumsuz durumda böyle karalar baglamamayi öğrenmeniz gerekir.Sizin devaminiz olan çocuğa bu hâlde ne verebilir ne öğretebilirsiniz????Merhabalar ben yakin zamada doktor rendavum var almanyada yaşıyorum bir yil bekletiler mecburen ama esimde sprem yavas mahlesef
Bunu yolu doğurmak değil.Dunyaya bebek getirmek başlı başına büyük bir sorumluluk.Cocuk düzen getirmez düzeni bozar,kendi topuğunuza sıkmak demektir.Ya iste belki bazi seyler yoluna girse düzelirmiyim bilmyiorum. Ama cok düzelmek istiyorum gercekten hayatimi düzene sokmak istiyorum
Bende şunu anlayamıyorum yahu. 7 günün hepsinde gülen var mı? Yok, olmamalı, olamaz zaten. Gülmek kadar doğal olan ağlamakta var hayatta.Öncelikle Merhaba herkese . Valla ben çoo dertliyim kalbim dayanmıyor . Güçlü biri değilim ben 1 senesir çoçuk istiyorum.olmuyor Allahtan umut kesilmez herşeye razıyım ama benden sonra evlenen tüm kuzenlerim hamile ben üzülüyorum. Tek bu değil hayatımda hiç bir zaman hiç bir şey yolumda gitmedi sürekli bir şey ters gitti emin olun lafda söylemiyorum 2 gün gülsem 3. Gün kesin üzülürüm . Gülmeye korkar oldum yeminle işe hayatım böyle eşimle çok şükür iyiyiz ama geri kalan her şey ters gidiyor . Ben cokmu kötü bir insanim diye kendime soruyorum . Acaba ne yaptim diye sonra şükrediyorum elimde olanlara ama gerçekten çok yoruldum hayattan bazen yasamak bana zor geliyor valla nediyem bana akil verin cok yoruldum kalbimde hep bir sizi burukluk var
Bir sene olmaması çok anormal bir durum değil aslında.Öncelikle Merhaba herkese . Valla ben çoo dertliyim kalbim dayanmıyor . Güçlü biri değilim ben 1 senesir çoçuk istiyorum.olmuyor Allahtan umut kesilmez herşeye razıyım ama benden sonra evlenen tüm kuzenlerim hamile ben üzülüyorum. Tek bu değil hayatımda hiç bir zaman hiç bir şey yolumda gitmedi sürekli bir şey ters gitti emin olun lafda söylemiyorum 2 gün gülsem 3. Gün kesin üzülürüm . Gülmeye korkar oldum yeminle işe hayatım böyle eşimle çok şükür iyiyiz ama geri kalan her şey ters gidiyor . Ben cokmu kötü bir insanim diye kendime soruyorum . Acaba ne yaptim diye sonra şükrediyorum elimde olanlara ama gerçekten çok yoruldum hayattan bazen yasamak bana zor geliyor valla nediyem bana akil verin cok yoruldum kalbimde hep bir sizi burukluk var