Kontakt Lens arkadaşlar bausch&lomb kullananlar fikirlerini paylaşabilir mi?özellikle yeşil hakknd

Canım numralaı ve renkli B&L Natural Look. Bunlar yıllık lensler. Memnun kalırsan yaz buraya mutlaka ben de araştırıyorum B&L. Numaralı alacağım için.

Blue topaz aldm starcolors 2 serisindenmiş aylıkmş.yeni başladm kullanmaya ama kesinlikle çok rahat batma kayma yapmıyor.freshlook kullanıyordum batma yapıyordu baya.

Blue topaz aldm starcolors 2 serisindenmiş aylıkmş.yeni başladm kullanmaya ama kesinlikle çok rahat batma kayma yapmıyor.freshlook kullanıyordum batma yapıyordu baya.

Çok sevindim canım senin adına. Ben B&L batma yapıyor diye çok duymuştum. Bu yüzden tereddüt ediyorum. Güle güle kullan..yerimseniben

bende blue topaz düsünüyorum canım resimlerini koyabılır mısın

koyu mavi - lacivert dursun istiyorum gözumde ama topaz bıraz yapay gıbı mı duruyor ?

bende blue topaz düsünüyorum canım resimlerini koyabılır mısın

koyu mavi - lacivert dursun istiyorum gözumde ama topaz bıraz yapay gıbı mı duruyor ?

Kendi gözlerim bal renginin koyusu yada açık kahve diyim.Kesinlikle fotodakinden çok daha doğal duruyor ayrıca tam dediğin renk daha koyu bi mavi lacivert gibi duruyor=)
Senin kendi gözün ne renk canım? Ben bütün mavileri denedim bazıları gözüme çıkartma yapıstırmş gibi oldu bazıları çok damarlı, ama bu lacivert gibi olduğundan damar falan görünmüyor.snn gözün de benimle aynı renkse direk tavsiye edebilirim=)

Son düzenleme:
arkadslar bnde dark green i aldım gecnlerde evt cok gzl oldu bnm ggözlerm koyu kahve doal oldu bna göre ama cok buşanklık yapptı ya üzldm bayaga :KK43: bde otbste klimann karsndaydm bi kurudu gözlermde lensler vardı eve gttm cıkardm ama gözlerm cok kötü kızarmstı o günden beri takamyrm yaa korktmm

Kensi gözlerim bal renginin koyusu yada açık kahve diyim.Kesinlikle fotodakinden çok daha doğal duruyor ayrıca tam dediğin renk daha koyu bi mavi lacivert gibi duruyor=)
Senin kendi gözün ne renk canım? Ben bütün mavileri denedim bazıları gözüme çıkartma yapıstırmş gibi oldu bazıları çok damarlı, ama bu lacivert gibi olduğundan damar falan görünmüyor.snn gözün de benimle aynı renkse direk tavsiye edebilirim=)

canım benım gözlerimde ela-bal optikçide bana blue topaz guzel olur dedi b&l denettirmiyorlarmış freshlooktan mavi denedim(koyu) cok yakıstı umarım buda guzel olur cnm bu fotonda bıraz yapay duruyor baska foto koyabılırmısın flaslı-flasssız gıbı gözlerini

Son düzenleme:
5 senedir b&l light green kullanıyorum. başka hiç bi rengede değişmem.. ama lens göz kapaklarımı tahriş etti şu sıralar bıraktım..zorunlu değilsen takma

ARkadaşlar bgün blue topaz siprş ettm yarın gelick lenslerim ..gözlerim koyu kahve sizce nasl durur?yrdımcı olursanz sevinirm

canım benım gözlerimde ela-bal optikçide bana blue topaz guzel olur dedi b&l denettirmiyorlarmış freshlooktan mavi denedim(koyu) cok yakıstı umarım buda guzel olur cnm bu fotonda bıraz yapay duruyor baska foto koyabılırmısın flaslı-flasssız gıbı gözlerini
canım birkaç foto çektim ama hepsi böyle yani her fotoda böyle çıkıyor.zaten hangi lens olursa olsun çoğu gerçekte fotodakinden farklı duruyor çünkü fotoda ışıktan renk değişiyor flashlı baska renk flashsız başka renk.burdaki fotolara aldanma derim=)

amazon yesılı var bnde dogal bıırenk bnm gozler syah koyu yesıl duruo ...dger renklerıne gore damarı enaz bellı oln ve enaz bombelı ama bn nedense bl de arada sorun yaşıyorum bı batı bı duzelıyor bır ıkı kez ıade muhabbetım oldu ama green ocean mavi yeşil on numara

X