Kontakt Lens arkadaşlar bausch&lomb kullananlar fikirlerini paylaşabilir mi?özellikle yeşil hakknd

ben geçenlerde aldım aqua mavi lacivert oldu tamam hoş güzel çok belli olmadı lens olduğu rengi dışında ama kesinlikle göremiyorum burnumun ucunu göremiyorum denilebilr yani okadar bulanık görüyorum tamam gözüm lensi kabul etmiyo ama freshlooklarda 1 2 saatte bulanıyodu verdim baktılar bişey yokmuş sağlammıi lensler şimdi tekrar verdim merkezimi bi yere yolladılar bende freshlook en iyisi

Ya bende freshlook yeşil aldım ama bende burnumun ucunu göremiyorum çok bulanık gözümde kayma yapıyor...Ama rahat bir lens...Bulanık gördüğümden takmıyorum...

saol cnm

aa cnm hayırlı olsun lenslerin..çok yakışmış güle güle kullan..rengini beğendim fazla sırıtmıyor..kullanımı nsl peki tatlım rahat mı ?? hareli bu değil mi?? yılllık aynı zmnda

Ben bayıldım şahsen keşke bunca yıl freshlook kullanmasaydım hem rahat hemde rengi çok hoşuma gitti..Şiddetle tavsiye ederim..Evet canım bunlar yıllık...

Şimdiden hayırlı olsun o zaman :) kaydirigubbakcemile5..Hem senın alcagın benımkınden de yumusak olur benım numaralı cunku

bende bugün aldım dark green ama nasıl durcak bilmiyorum perşembe elime geçicek deniyince yorumları yazarm :)

güzel durmuş cnm yerimseniben ben burda iki optiğe baktım deneyin fln demediler demek ki denetmiyolar :)

canım bende b&l alıcam numaralı.senin kendi göz rengin ne?
bende gri yada seffaf almak istiyorum.kendi göz rengim ela.
bana bi fikir verir misiniz?

şimdiden teşekkürler

ben bugun b&l green tourquise denedm çok doğal durdu mavi gibi durdu onu almak istiyorum internetten sipariş vericem ama bu renk b&l nin hangi grubunda bilmiyorum optima naturel look falan var hiç bilmiyorum hangisini alıcam ben kızlar yardım??
birde bu rengin bulundugu grup yıllık mı aylık mı, nette araştırdm pek bulamadm.

Canım numralaı ve renkli B&L Natural Look. Bunlar yıllık lensler. Memnun kalırsan yaz buraya mutlaka ben de araştırıyorum B&L. Numaralı alacağım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…