Ay hadi inşallah vardır canımMerhabalar arkadaşlar adetim bir gün gecikti 12 gundur sag ve sol tarafta batma adet olacakmış gibi agri hafiften bir bel ağrısı beyaz akinti bir de benim her adet doneminde dis etlerim kanar yine kanıyor ondan adet olacağımı düşünüyorum sizce umutlanmalimiyim eger pazartesi günü kadar adet olmazsam test yapmayi dusunuyorum
Tesekkurler canim inşallah cok istiyorum hepimizin guzel saglikli bebekleri olsun.Ay hadi inşallah vardır canım
İnşallah canım. Ama ben bekleyemezdm yapardım hemen. Bizimle paylaş sonucuTesekkurler canim inşallah cok istiyorum hepimizin guzel saglikli bebekleri olsun.
Bilerek test almadım açıkçası cunku gecikme psikolojikte olabilir bir iki başıma geldi cunku ama ilk defa belirtiler bu kadar yoğun bakalim umarim hamileyimdir .İnşallah canım. Ama ben bekleyemezdm yapardım hemen. Bizimle paylaş sonucu
İnan bana belirtiler kişiden kişiye degisiyor benim bir gün gectigi halde emin olamadım ama bu ay benimde belirtiler yumurtlamadan 4 5 gun sonra başladı umarim hamilesinizdirBenim tahmini yumurtlamadan 4 gün sonra hafif sancılarım ve sağ tarafımda batmalar oldu 4 gün boyunca devam etti. Bu sabah uyandığımda yoktu. Adetime 6 gün var akıntım yok.
Bakalim kismet ins.Evet ptesi test yapman daha dgru olur hakkinizda hayirlisi
İnşallah canımBilerek test almadım açıkçası cunku gecikme psikolojikte olabilir bir iki başıma geldi cunku ama ilk defa belirtiler bu kadar yoğun bakalim umarim hamileyimdir .
Sagol canimİnşallah canım
Evet haklısınız bir de adet belirtileriyle aynı olduğu için fazla umutlanmamak gerek.İnan bana belirtiler kişiden kişiye degisiyor benim bir gün gectigi halde emin olamadım ama bu ay benimde belirtiler yumurtlamadan 4 5 gun sonra başladı umarim hamilesinizdir
Cok tesekkurederim ins. Hepimiz goruruz pozitifi❤Evet haklısınız bir de adet belirtileriyle aynı olduğu için fazla umutlanmamak gerek.
Yine de aynı belirtileri yaşayan kişilerden duymak olaya heyecan katıyor :)
pozitifi görmeniz dileğiyle
Simdi test yapsam cikar miCok tesekkurederim ins. Hepimiz goruruz pozitifi❤
Normalde de adetten önce akıntınız var mıydı?Merhabalar arkadaşlar adetim bir gün gecikti 12 gundur sag ve sol tarafta batma adet olacakmış gibi agri hafiften bir bel ağrısı beyaz akinti bir de benim her adet doneminde dis etlerim kanar yine kanıyor ondan adet olacağımı düşünüyorum sizce umutlanmalimiyim eger pazartesi günü kadar adet olmazsam test yapmayi dusunuyorum
Evet akintim olur ama cok az kati bir beyaz akinti bu gelen akinti daha sivi kıvamlı bir beyaz akinti yarin sabah test yapacagim ins. Hamileyimdir.Normalde de adetten önce akıntınız var mıydı?
Ben kuru oluyordum genelde ama 16 gündür çok akıntım var 6 gündür de adet ağrılarım var. Düzensiz olduğu için tam adet günümü bilmiyorum ama sat ın üzerinden 41 gün geçti
Evet vardi ama bu daha sıvi bir akintiNormalde de adetten önce akıntınız var mıydı?
Ben kuru oluyordum genelde ama 16 gündür çok akıntım var 6 gündür de adet ağrılarım var. Düzensiz olduğu için tam adet günümü bilmiyorum ama sat ın üzerinden 41 gün geçti
İnşallahEvet akintim olur ama cok az kati bir beyaz akinti bu gelen akinti daha sivi kıvamlı bir beyaz akinti yarin sabah test yapacagim ins. Hamileyimdir.
Tamam ins. Burdan yazarim cok heycanliyimİnşallahhaber verin mutlaka
Testim pozitif yapar yapmaz çıktı kızlar darisi en kisa zamanda başınıza ins. Nasil mutlu oldum bilemezsinizTamam ins. Burdan yazarim cok heycanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?