• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bat tarihi ve belirtiler

Soline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2021
308
193
53
39
Merhabalar arkadaşlar adetim bir gün gecikti 12 gundur sag ve sol tarafta batma adet olacakmış gibi agri hafiften bir bel ağrısı beyaz akinti bir de benim her adet doneminde dis etlerim kanar yine kanıyor ondan adet olacağımı düşünüyorum sizce umutlanmalimiyim eger pazartesi günü kadar adet olmazsam test yapmayi dusunuyorum

Merhabalar arkadaşlar adetim bir gün gecikti 12 gundur sag ve sol tarafta batma adet olacakmış gibi agri hafiften bir bel ağrısı beyaz akinti bir de benim her adet doneminde dis etlerim kanar yine kanıyor ondan adet olacağımı düşünüyorum sizce umutlanmalimiyim eger pazartesi günü kadar adet olmazsam test yapmayi dusunuyorum
Ay hadi inşallah vardır canım

İnşallah canım. Ama ben bekleyemezdm yapardım hemen. Bizimle paylaş sonucu
Bilerek test almadım açıkçası cunku gecikme psikolojikte olabilir bir iki başıma geldi cunku ama ilk defa belirtiler bu kadar yoğun bakalim umarim hamileyimdir .

Benim tahmini yumurtlamadan 4 gün sonra hafif sancılarım ve sağ tarafımda batmalar oldu 4 gün boyunca devam etti. Bu sabah uyandığımda yoktu. Adetime 6 gün var akıntım yok.

Benim tahmini yumurtlamadan 4 gün sonra hafif sancılarım ve sağ tarafımda batmalar oldu 4 gün boyunca devam etti. Bu sabah uyandığımda yoktu. Adetime 6 gün var akıntım yok.
İnan bana belirtiler kişiden kişiye degisiyor benim bir gün gectigi halde emin olamadım ama bu ay benimde belirtiler yumurtlamadan 4 5 gun sonra başladı umarim hamilesinizdir

İnan bana belirtiler kişiden kişiye degisiyor benim bir gün gectigi halde emin olamadım ama bu ay benimde belirtiler yumurtlamadan 4 5 gun sonra başladı umarim hamilesinizdir
Evet haklısınız bir de adet belirtileriyle aynı olduğu için fazla umutlanmamak gerek.
Yine de aynı belirtileri yaşayan kişilerden duymak olaya heyecan katıyor :)
pozitifi görmeniz dileğiyle🍀

Evet haklısınız bir de adet belirtileriyle aynı olduğu için fazla umutlanmamak gerek.
Yine de aynı belirtileri yaşayan kişilerden duymak olaya heyecan katıyor :)
pozitifi görmeniz dileğiyle🍀
Cok tesekkurederim ins. Hepimiz goruruz pozitifi❤

Normalde de adetten önce akıntınız var mıydı?
Ben kuru oluyordum genelde ama 16 gündür çok akıntım var 6 gündür de adet ağrılarım var. Düzensiz olduğu için tam adet günümü bilmiyorum ama sat ın üzerinden 41 gün geçti

Ben kuru oluyordum genelde ama 16 gündür çok akıntım var 6 gündür de adet ağrılarım var. Düzensiz olduğu için tam adet günümü bilmiyorum ama sat ın üzerinden 41 gün geçti
Evet akintim olur ama cok az kati bir beyaz akinti bu gelen akinti daha sivi kıvamlı bir beyaz akinti yarin sabah test yapacagim ins. Hamileyimdir.

Evet vardi ama bu daha sıvi bir akinti

Back
X