Arkadaşlar bat a 4 gün var??

İnşallah canım dualarım seninle

seninle batlarımız da aynı, değerlerimiz de :) Ben doktora gitmeden test yaptırdım dün, Pazartesiyi bekleyeyim diyorum. Yoksa cumartesi gitsem mi artış var mıdır diye. bir de sol tarafıma yatamıyorum ağrı yapıyor. :S:S

Dün devamlı yazdığım gruba detaylı anlatmıştım cnm onu atayım buraya,, ama önce cvb vereyim, bence cumartesi şansın varsa git ver, artış varmı diye bak bakalım, ben evelsi gün verdim diye bugün yine vericem pazartesiyi beklemeye takatim yok, birde diğer yerde ilk gebeliğinmi diye sormuşsun onada cvb vereyim nasip olursa 3.cü olucak bu, bi oğlum bikızım var

Dün gece yazmıştım bunu:))
Kayıtlı Üye
Bugün 02:22
Gittim cnm gebelik görünüyor değerine göre ama daha 4gün kala yaptırdığın için çok yeni olabilir dedi 2gün sonra tekrar yaptır ama cumartesiye denk geliyor sen en iyisi pazartesi yaptır, varsa zaten değerin artar,,,

Bide benim pazar adet günüm olmuş oluyor cnm ya ogün olmazsamki olmam diye ümit ediyorum inşallah, pazartesi değerlerim baya artmış olması lazım
Ama ben dayanamıycam yarın cuma yarın gidip sağlık ocağında yaptırıcam ,çünkü dün yaptırmıştım bugün geçti yarın 2gün oluyo varsa zaten azda olsa artış olmuştur inşallah belli olur zaten, içim içimi yiyor, eşimde merakla pazartesiki sonucu bekliyor olucak, ben yarın verip süpriz yaparım bebeğim bana tutunmuş diye inşallah, dün dayanamayıp söylemiştim eşime çok şaşırdı, çocuklar desen bambaşka havalara uçtular, ama çokta ümitlenmeyelim daha erken dedim. Sabırsızlıkla dua ediyolar inşallah anneme tutunur diyolar

Bugün kasık ağrılarım çok şiddetliydi, hala öyle,, akıntımda devam ediyor, her wcye gittiğimde akıntımı görünce çok seviniyorum. İnşallah sonuç iyi çıkıcak inanmak istiyorum buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…