Arkadaşlar bat a 4 gün var??

Canım ben çalışıyorum sağlıkçıyım birde 2gün çalışıp 2gün izin yapıyorum ama evdeyken sayfalar arası gezmekten bi hal oluyorum allah sonumu hayr etsin

Canım ben çalışıyorum sağlıkçıyım birde 2gün çalışıp 2gün izin yapıyorum ama evdeyken sayfalar arası gezmekten bi hal oluyorum allah sonumu hayr etsin
Şunu unutuyoruz her birimiz farklı insanlarız ve farklı yapılara sahibiz. Kimsenin ki digeriylw aynı olmaz ki zaten. Mide bulantısı benzer hadi mesela ama beta hcg 1. Olup yükselen de var yükselmeyen de var. Bununda göz ardı etmemek lazım. Bak bide içindesin saglıkçısın.

Kesinlikle canım her insanın yapısı farklı ama kafaya taktığımız şey aynı onun için böyle şeyleri psikolojik de olsa hissediyoruz maalesef hepimizde acaba çocuğum olmayacak mı korkusu var istiyoruz ki çocuğum olsun deyince o ay hamile kalalım ama herşeyin vakti saati var bunu unutuyoruz ne yazık ki. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın

Benim de bata 4 gun var bakalim heyecanla bekliyorum icim de bi umut Allah isteyen herkese nasip etsin.

Bi yanim umutlu bi yanim buruk aslinda 5 ay once düşük yaptim sonrasinda strese engel olamiyorum
Üzüldüm canım rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin stres erkekte sperm kalite ve sayısını düşüyor kadında da bebeğin tutunmasını engelliyor stres yapmamamız lazım aslında. Benim eşimde çocuğu çok seviyor çok istiyor her reglimde yüzü düşüyor acaba sorun mu var bende diyor bende öyle stres oluyorum

Stres nasil yapmicaz ki hic engel olamiyorum, hic dusunmicem diyorum nasipte ne varsa o olur diyorum ama bat yaklastikca tilkiler dolaniyo kafamda acaba diyorum hep, boyle dusundukce de olmuyo, soran oldugu zaman tersleyi veresim geliyo bunaltiyorlar artik

Bende son günler merak ediyorum. Soranlara düşünmüyorum şimdilik diyorum olmuyor desen niye olmuyor sorun kimde başlarlar artık. Çevremde hep ne zaman düşünmeyi bıraktım o zaman hamile kaldım diyen çok. Birşeyi ne kadar çok istersen onunla sınanıyorsun akışına bırakıp uğraşacak başka şeyler yap canım ben eşimden dolayı stres oluyorum konuştum olmazsa ne yapabiliriz hiçbir şey dedim haklısın dedi ama içten içe düşünüyor belli yani bi doktora randevu alacak bakalım

Sırf buraya üye oldum kafa dağıtmak için aynı derdi paylaşabileceğim insanlar var diye bu forumda öbür türlü arama motoruna o belirti bu belirti yazıp duruyorum ama inanıyorum da herşeyin zamanı var

Ben de ayni sekilde dusunmuyoruz diyorum geciyorum ama icten ice kiziyorum sorana da, dusunmedigin zaman oluyo diyeni cok duydum hep soylerler ama dusunmemek elde mi?
Erkekler de bence ister ama belli etmezler dusunduklerini. Vardir.mutlaka bi zamani meleklerimiz tutunur bize

Ayyy evet inşallah canım

Amin canım daha bugun eşimle bu yüzden tartıştım bana soruyor işte doktorlar bişey yok olur dedi diger doktor neden klomen verdi nie çatlatma ignesi oldun. Bugun artık patladım yine doktordan gelioz yahu sor doktora be adam benim kafamda kendimle yaşadıklarım bana yetiyor sorma bişey. Sorun sende değil bende tamammı eger sorun sende olsa sende bu durumda olurdun dedim. Görürde bariz bir sorunda olmamasına ragmen. Bana rahat ol dio. Olamıyorum işte sorma bana arttı k. Bişey dedim bebek olursa da soylemicem kendin anla artık dedim. Oyle sinirlendim. Oda ogrenmek istiyo birazda ilaç hap karşı birisi. Ama napim. Bir ay klomen kullandım beni mahvetti hormon. Ben bunları yaşıyorum adam bana yemek yemio sun dio. Yemek yemege dermanım yok bilmio. Halbuki gececek aşkım de kötü oluyor yan etkisi fazla hissediosun de beni rahatlat yok nerdeee. Birde bu durum var yani. Allah yardım etsin isteyene de evladı olanada gani gani sabır versin

Amin canım eşlerin birbirine anlayışı çok önemli aslında o da kıyamıyordur bu kimyasallara maruz kalmana takıyordur kafasına. Sağlık sorunu olsa bile kimde olursa olsun ben eşime de söyledim diyelim ki sende var veya bende var ne yapabiliriz Allahtan gelene razı oluruz dedim doğru söylüyorsun öyle tabi ki dedi kafasının bir yerinde hala duruyor tabi. Ben muayene olmaktan bile korkuyorum canım o muayene sandalyesi bile beni geriyor vajinismus geçirdiğim için ne yapıcam bilmiyorum muayeneye gitsem

Evet onunda kötü niyetli ommadıgını biliyorum yani eşimin. Zor süreçler. Kendisi sadece sperm verdi. Ben araştırma hastanesinde girmediğim bölüm kalmadı rahim filmidir falan onlara hiç girmeyim bunlar ge rçeten destek isteyen süreçler.

Cnm erken gebelik belirtileri konusunda aktiftim ben ,yazmışsın gördüm şimdi ordaki yazını, 10gün önce belirtilerden bahsetmişain evet cnm bende tıpatıpatıp yaşadım dediklerini, bat 16haziran, 9kala 7gün kala 5 ve 4gün kala yani bu sabahta yaptım belirtilerden şüphelenip ama 9ve 7ci günde gördüğüm hayalet çizgi dün ve bugünkü testte yoktu hiçbişey, kan ilacım bitti yazdırıcaktım önce kan değerime baktırayım diye gittim sabah sağlık ocağına, betaya bakmasını istedim ,akşam sonucu enabızdan görünce şok oldum. Hala inanamıyorum sakın ümidini kaybetme oyüzden,

Eklentiler

• Screenshot_20190612-164947.jpeg
    39,5 KB · Görüntüleme: 122
Ay deme ya

Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına evladını Ben bi yandan acaba diyorum bi yandan adet olcam diyorum inşallah vardır

Okonuya yazdıklarıma bakabilirsin biraz
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına evladını ❤ Ben bi yandan acaba diyorum bi yandan adet olcam diyorum inşallah vardır
Malesef daha sevinemiyorum, umarım yeni olduğu için böyledir değer, bugün kadın doğuma randevum vardı zaten oraya gidicem,geçrn ayki yapılan hormon sonuçlarımı öğrenmeye gidememiştim.2hafta önce bahaneyle bugüne aldımki adete yakınken orda tahlil yaptırırım diyodum ama dün tesadüfen sağlık ocağında yaptırmış oldum, değerim inşallah yükselirde tutunur bebeğim bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…