Arkadaşlar banyom kokuyor nasıl çare bulabilirim ?

Evet deniz kenarlarında rüzgara bağlı hep kokar. Dayanılmayacak gibi koktuğu günler banyonun kapısını kapalı tutuyoruz. Lavabo pompası alıp deliklere koymayı düşünüyorum ben de yeni taşındım
Lavabo pompası şart değil dimi.
Orayı kapatacak herhangi bişey olması yeterli sanırım ?

Alt yapılardan kokuyor bence bizdede var rüzgar olunca oluyor giderlerde kapak var çamaşır suyu döküyorum çözüm yok gibi

Kokan giderlere naylon poşet tıkarak buldum çözümü artık kokmuyor. Duşun içindekini her duş öncesi çıkarıp takıyorum. Banyo yıkamak için olan gideri de yıkamadan çıkarıyorum işim bitince takıyorum

tam olarak aynı dertteyim ..yeni ev aldık ve banyo zaman zsn hatta artık hergun felaket kokuyor ..gider kapaklarını değiştirip koku onleyici kapaklar taktırmak gerekiyormuş maddi durumar el verince ilk isim.banyoya tadilat yaptırmak , bu şekilde kurtulan çok varmış

Eğer eviniz deniz kenrndaysa özellikle hava bozacağı zamanlar veya denizde gelgit olduğu zamanlar ne yazık ki kötü koku geliyor olabilir. Denz kenarında değilse bilemeyeceğim. Benim evim denize sıfır oradan biliyorum. Hava bozacağı zaman veya rüzgar olduğu zaman denizde gelgit olduğu zaman koku gelir. Çare.de bulamadm

bizim eski eve ilk taşındığımızda lavabo gideri kokuyordu çok feci. ara ara kokuyordu ama çok kötü. lavabonun alt kısmındaki yeri gideri boruları söküp hepsini temizledik. bazılarını yeniledik. koku geçti tamamen.

Alt yapılardan kokuyor bence bizdede var rüzgar olunca oluyor giderlerde kapak var çamaşır suyu döküyorum çözüm yok gibi
Sorma bende karbonat tuz karıştırıp üstüne de kaynar su döktüm ama nafile

tam olarak aynı dertteyim ..yeni ev aldık ve banyo zaman zsn hatta artık hergun felaket kokuyor ..gider kapaklarını değiştirip koku onleyici kapaklar taktırmak gerekiyormuş maddi durumar el verince ilk isim.banyoya tadilat yaptırmak , bu şekilde kurtulan çok varmış
Allah yardımcınız olsun

Eğer eviniz deniz kenrndaysa özellikle hava bozacağı zamanlar veya denizde gelgit olduğu zamanlar ne yazık ki kötü koku geliyor olabilir. Denz kenarında değilse bilemeyeceğim. Benim evim denize sıfır oradan biliyorum. Hava bozacağı zaman veya rüzgar olduğu zaman denizde gelgit olduğu zaman koku gelir. Çare.de bulamadm
Evet denize bakıyor ondan olacağını hiç duusunmezdm

Merhabalar
Yeni bir binada oturuyorum eski temelli bı bina değil
Birkaç ay banyom kokmustu sonra kesilmişti aylarca
Bu akşam yeniden başladı belli ki
Ne yapacağım fikrim yok
Başına gelenler varsa nasil bas ediyor?
Acaba banyo giderine şu dekoratif taşlardan koysanız faydası olur mu ki 🤔

Benimde surekli kokuyordu sık sık lavabo acici kullandim giderlere lavobolara hala kullaniyorum. Cok ters esmezse kokmuyor artik. Birde cam gider kapagi koydum. Koku gelince klozetide kapatıyorum

Benimde surekli kokuyordu sık sık lavabo acici kullandim giderlere lavobolara hala kullaniyorum. Cok ters esmezse kokmuyor artik. Birde cam gider kapagi koydum. Koku gelince klozetide kapatıyorum
Klozet hep kapalı ordan bişey çıkar korkusu yaşıyorum da🤣🤣🤣

Demek ki sorun rüzgarın ters esmesiymis.

Çok şaşırdım herkes böyle yazdı burada
Hiç aklıma gelmezdi

Hiç görmedim banyo taşı mi yazıp arayacağım?
Ya gider dedim ama orasının tam ismini bilmiyorum yanlış da söylemiş olabilirim 🙈 hani şu su giden yerler var delikli olan yerler.. Oralara taşlar var dekoratif kare şeklinde basit birşey.. Bazen yağmurlu günlerde koku geliyor oralardan o yüzden koyuyorlar oralara.. İnternetten bakarsanız görürsünüz mutlaka ama adını bende bilmiyorum 😊 ikea tekzen gibi yerlerde de var her yerde var aslında..

Ya gider dedim ama orasının tam ismini bilmiyorum yanlış da söylemiş olabilirim 🙈 hani şu su giden yerler var delikli olan yerler.. Oralara taşlar var dekoratif kare şeklinde basit birşey.. Bazen yağmurlu günlerde koku geliyor oralardan o yüzden koyuyorlar oralara.. İnternetten bakarsanız görürsünüz mutlaka ama adını bende bilmiyorum 😊 ikea tekzen gibi yerlerde de var her yerde var aslında..
Çok tsekkur ederim evet gider 🙏

Back
X