Arkadaşlar banyom kokuyor nasıl çare bulabilirim ?

Bende aynı konudan muzdaribim. Yeni bina, kat dubleksi. Alt katta sıkıntı yok, üst katta banyonun biri acayip kokuyor. Şimdilik kokulu yüzey silici döküyorum giderlere 1-2 gün koruyor bizi, sonra gene başa dönüyoruz. Çözüm varsa bende bekleyeyim şurada.

Merhabalar
Yeni bir binada oturuyorum eski temelli bı bina değil
Birkaç ay banyom kokmustu sonra kesilmişti aylarca
Bu akşam yeniden başladı belli ki
Ne yapacağım fikrim yok
Başına gelenler varsa nasil bas ediyor?
Rüzgâr tersten estiği zaman olur maalesef. Yeni eski bina fark etmiyor. Altyapıyla alakalı bir durum. Özellikle bahar aylarında kokar. Giderleri tıkamataktan başka çare yok:(

Bende aynı konudan muzdaribim. Yeni bina, kat dubleksi. Alt katta sıkıntı yok, üst katta banyonun biri acayip kokuyor. Şimdilik kokulu yüzey silici döküyorum giderlere 1-2 gün koruyor bizi, sonra gene başa dönüyoruz. Çözüm varsa bende bekleyeyim şurada.
Giderleri tikayin yazmış herkesss🙏

Bende evlendiğim zaman bilmiyordum kıku geliyor diye saat başı çamaşır suyu sıkıp yıkardım yine koku gelirdi .. eşim söyledi denizden kaynaklı olduğunu 😁😂
Niye baştan soylemiyorsun bre adam 🤣

Benim evim yeni ve denize bakmıyor ama o koku arada bizde de oluyor.
Hatta çok keskin oluyor tüm evi sarıyor.
Yapılacak şey koku gelen yere su dökmek.
Sonra geçiyor :)

Benim de banyo el yıkama lavabomdan gelmeye başladı, lavabonun altındaki boruya biraz eğim ver eğer su gitmeyip orda birikinti yapıyorsa rüzgar ters estiği zaman kötü koku geliyor bir de haftada 1 kaynar suyun içinde bulaşık deterjanını eritip deliğine dök benim mutfaktan geliyordu ilk taşındığımda 4-5 uygulamadan sonra koku kesildi artık gelmiyor

Giderdendir büyük ihtimalle. Sizin yapabıleceginiz bısey yok. Eski evimde bende cekmiştim onu. Banyoya tadilat gerekli gider için

Banyo giderini kapatmak için “banyo gider süsü” alabilirsiniz çok işe yarıyor

Ben de sulama kanalının yakınlarında oturuyorum, rüzgar esince acayip bir koku geliyordu, banyoda 4 tane koku vardı ama hiçbiri işe yaramadı. En son bambulu kokulardan aldım ve giderlerr de naftalin koydum. Kullanmadığım zamanlarda da gider kapaklarını kapatıyorum. Havalandırmayı da yarımdan az açık bırakıyorum. Kokuyu önledim büyük oranda, bazen çok yağmur yağdığında hafif koku geliyor onu da çamaşır suyuyla hallediyorum.

Benimde evim yeniydi banyodan felaket koku geliyordu banyoyu komple değiştirdik şimdi koku falan yok

Back
X