Arkadaşlar banyom kokuyor nasıl çare bulabilirim ?

bebeklinick

100x gelmişimdir bu dünyaya bence, uslanmam çünkü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
28.130
En iyi cevaplar
1
40.880
598
Merhabalar
Yeni bir binada oturuyorum eski temelli bı bina değil
Birkaç ay banyom kokmustu sonra kesilmişti aylarca
Bu akşam yeniden başladı belli ki
Ne yapacağım fikrim yok
Başına gelenler varsa nasil bas ediyor?

Merhabalar
Ne yapacağım fikrim yok
Deniz kenarı bir şehirde mi oturuyorsunuz? Ben ada şehirde oturuyorum. Maalesef koku bitmiyor. Daha doğrusu bizim evin baktığı sahil tarafından rüzgar varsa çok feci kokuyor

Merhabalar
Ne yapacağım fikrim yok

Bende eski binadayım. 4 sene oldu kokuyor. Hele bu mevsimde rüzgarlar başladığında felaket. Ben şöyle çözüm buldum. 2 tane gider var ya. Biri duşun içimde, diğeri banyo yıkamak için olan. Banyoyu yıkamıyorum zaten o gidere 1 tane bulaşık süngeri tıkayıp üzerine cam gider kapağı koyduk. Ordan hiç gelmiyor. Duş kısmımda da bitane kapak var. Duştan çıkınca hemen kapatıyoruz oda onu engelliyor.

Deniz kenarı bir şehirde mi oturuyorsunuz? Ben ada şehirde oturuyorum. Maalesef koku bitmiyor. Daha doğrusu bizim evin baktığı sahil tarafından rüzgar varsa çok feci kokuyor
Evet evim sahile bakıyor.gercekten mi sebebi o muymus😱

Alt katta mı oturuyorsunuz?
Rüzgarlı havalarda bizim de giderlerimizden koku geliyor

Ben bir iki büyük kova su dökuyorum wc'lere
Camaşır suyu döküyorum bazen de

Hiç baş edememişsem kokuyla kapıyı kapatıp,kapının altını örtüyle kapatıyorum ki koku diğer yerlere gelmesin diye

Merhabalar
Ne yapacağım fikrim yok
Tatile gittigimiz otel banyosu boyle kokuyordu. Nehir kenarinda bir oteldi. Orayla baglantili miydi bilmiyorum ama ruzgar ters estigi zaman kokuyordu. Banyo kokusu koymuslardi ama ise yaramamışti. Bir cozumu olsa otel yetkilileri yapardi diye düşünüyorum.

Bende eski binadayım. 4 sene oldu kokuyor. Hele bu mevsimde rüzgarlar başladığında felaket. Ben şöyle çözüm buldum. 2 tane gider var ya. Biri duşun içimde, diğeri banyo yıkamak için olan. Banyoyu yıkamıyorum zaten o gidere 1 tane bulaşık süngeri tıkayıp üzerine cam gider kapağı koyduk. Ordan hiç gelmiyor. Duş kısmımda da bitane kapak var. Duştan çıkınca hemen kapatıyoruz oda onu engelliyor.
Aslında giderlerimde kapak var. Duşakabin içindeki giderde de var

Komşulara sordunuz mu? Onlarda da koku var mı? Çok fazla ihtimal var. Rüzgardan olabilir, tesisatta çatlak olabilir, borunun bir yerinde su birikmiş olabilir. Birisini çağırıp baktırın bence.

Tatile gittigimiz otel banyosu boyle kokuyordu. Nehir kenarinda bir oteldi. Orayla baglantili miydi bilmiyorum ama ruzgar ters estigi zaman kokuyordu. Banyo kokusu koymuslardi ama ise yaramamışti. Bir cozumu olsa otel yetkilileri yapardi diye düşünüyorum.
Bu arada geçmiş olsun Lotus

Komşulara sordunuz mu? Onlarda da koku var mı? Çok fazla ihtimal var. Rüzgardan olabilir, tesisatta çatlak olabilir, borunun bir yerinde su birikmiş olabilir. Birisini çağırıp baktırın bence.
Valla komşulukbagi kurmadım kimseyle
Hepsi emekli hakim savcı filan . yaşit denilebilecek Aralık'ta olmayınca görüşme gereği duymadik hiç.

O yüzden sorma durumum yok gibi.
Dediğiniz gibi birisini çağırıp baktırmak icap edebilir.

Ama arkadaşlar deniz kenarı ve rüzgar ile bag kurmuş mantığıma yattı.
İlkbahar girdi yok olmuştu yaz bitti yine çıktı bak.

Bnfe bu konıdan muzdarip biri olrak şöyle bir çözüm buldum bulaşık dünherlerini ortadan kesiyorum feliklerin içine yetleştiriuorum ve üst kapaklarına poşet sarıp üstüne kapatıyorum koku kesildi uzun süredir bu şekilde kullanıyorum çok rahatladım

Back
X