O oburr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2009 34 0 33 9 Kasım 2009 Konu Sahibi oburr #1 :çok üzgünüm:arkadaşlar ben gözlük kullanıyorum ve göz çevremde gözlüğün bıraktığı morluklar var ben bunu nasıl geçirebilirim??
:çok üzgünüm:arkadaşlar ben gözlük kullanıyorum ve göz çevremde gözlüğün bıraktığı morluklar var ben bunu nasıl geçirebilirim??
su.. Guru Kayıtlı Üye 18 Ekim 2009 86 6 9 Kasım 2009 Konu Sahibi oburr #2 oburr .!.: :çok üzgünüm:arkadaşlar ben gözlük kullanıyorum ve göz çevremde gözlüğün bıraktığı morluklar var ben bunu nasıl geçirebilirim?? Genişletmek için tıkla... aynı şekilde bende gözlük kullanıyorum benimde öyle bi problemim var cevapları merakla bekliyorm :sm_confused:
oburr .!.: :çok üzgünüm:arkadaşlar ben gözlük kullanıyorum ve göz çevremde gözlüğün bıraktığı morluklar var ben bunu nasıl geçirebilirim?? Genişletmek için tıkla... aynı şekilde bende gözlük kullanıyorum benimde öyle bi problemim var cevapları merakla bekliyorm :sm_confused:
O oburr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2009 34 0 33 10 Kasım 2009 Konu Sahibi oburr #3 arkadaşlar hiç fikri olan yok mu??