- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
- 53
- Konu Sahibi Hayalimde11
-
Eğer öyle bi işi istiyosan O da sana yardımcı olmak niyetindeyse Sen git iş başvurunu yap Ona da de ki Sana zahmet etmek şstemedim ben başvurumu yaptım da Torpil falan gerek olursa yardım eder misşn de
Guvenme tabiki. Nereye verilecek ben gideyim de ve asla tufaya düşmeHaklısın valla benım adımada başvuru yapması garıp elın adamına ben nasıl guveneyım
En azından birlikte gidip başvuru yapmayı teklif et. Olmadı kendin yap bana güvenilir gelmedi.
Bu iş de onun yardımı da sana lazımsa hiç bozuşma Söyleme bişey Hiç çaktırmadan git başvurunu yap Sonra Başvuru yaptım yardımcı olursan sevinirim deaynen arkadaşım artık soyleyecem kırılırsa kırılsın
Bu iş de onun yardımı da sana lazımsa hiç bozuşma Söyleme bişey Hiç çaktırmadan git başvurunu yap Sonra Başvuru yaptım yardımcı olursan sevinirim de
İş başvurusu CV'yle yapılmıyor mu? Adam resmen uyanık ya.
Kim bılır nıyetı nedır belkıde kadın satıyo bekıde dolandırıcılık yapıyo :\
Yapabilir tabii ki. Nüfus cuzdanin elinde. Guvenmiyorsan verme derim.versem yanlış bırsey yapabılırmı?
ya özür dilerim ama kahkaha attım. böyle bi adamla arkadaşlık etmeyin yahu sizde. mazallah
Arkadaslar eski bir iş arkadaşım kendısı erkek havaalanında çalışıyor bana alımlar olacak dedı sen bana nüfüs kâğıdı 6 adet foto birde ikametgah adresı getır ben senın ıcın hemen burdan başvuru yapıcam dedı hosteslik ıcın sızce vermem doğru olurmu? yanlış bır sey olurmu ? bu adama pek guvenmıyorum asılıyor gıbı neler okuyoruz sızce nasıl hareket etmelıyım?
git kendin başvurunu yap. ona neymiş yaw...saolsun söylemiş gerisi ben hallederim de gec.. yarın sana iş buldum beni yanagımdan ve dudagımdan öp diyebilir deArkadaslar eski bir iş arkadaşım kendısı erkek havaalanında çalışıyor bana alımlar olacak dedı sen bana nüfüs kâğıdı 6 adet foto birde ikametgah adresı getır ben senın ıcın hemen burdan başvuru yapıcam dedı hosteslik ıcın sızce vermem doğru olurmu? yanlış bır sey olurmu ? bu adama pek guvenmıyorum asılıyor gıbı neler okuyoruz sızce nasıl hareket etmelıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?