Arkadaslar bana lütfen yardımcı olurmusunuz?

Eğer öyle bi işi istiyosan O da sana yardımcı olmak niyetindeyse Sen git iş başvurunu yap Ona da de ki Sana zahmet etmek şstemedim ben başvurumu yaptım da Torpil falan gerek olursa yardım eder misşn de :KK48:

aynen arkadaşım artık soyleyecem kırılırsa kırılsın

Bu iş de onun yardımı da sana lazımsa hiç bozuşma Söyleme bişey Hiç çaktırmadan git başvurunu yap Sonra Başvuru yaptım yardımcı olursan sevinirim de

Evet ya nette bır araştırayım kendın cok zor dıyo aramıda bozmak ıstemıyorum ama belge vermek ıstemıyorum pek tekın bır adam gıbı gelmedı belkıde doğru dıyo ama bu zamanda neler neler oluyo ben nasıl guvenım

onun ıcın karıyer sıtelerınden yada thy nın sıteısnden bızzat basvuru yapman lazım sonra senı gorusmeye cagırırlar gereklı gorulen evrak olursa ısterler ama ılk etapta nufus cuzdanı ıkametgah vs ıstenmez bence kesınlıkle vermeyın elıne bu tarz bılgılerı adam acık adresınızı, tum kımlık bılgılerınızı ogrenecek ustune resmınızde onda hatıra kalacak...
bıraz kafanızı calıstırın, herkesın her dedıgıne ınanmayın uyanık olun lutfen..!!!

ya özür dilerim ama kahkaha attım. böyle bi adamla arkadaşlık etmeyin yahu sizde. mazallah :KK53:

Tanımıyorum sadece eskı bır ıs ardası ısrarla bunları benden ıstemesı cok garıp geldı neler oluyor gunumuzde:) yazdığım yorum komık ama hersey oluyo :D

Sen yap başvuruyu.Ben kendim yapmak istedim gelincede ayrıntılı bilgi almış olurum hem filan de. Mırın kırın ederse o iş zaten yaş. Zaten öyle bişey varsada senin yapman daha iyi yani.

adınıza kredi de çekebilir ayy böyle şeylerden korkarımmm :stop:

Arkadaslar eski bir iş arkadaşım kendısı erkek havaalanında çalışıyor bana alımlar olacak dedı sen bana nüfüs kâğıdı 6 adet foto birde ikametgah adresı getır ben senın ıcın hemen burdan başvuru yapıcam dedı hosteslik ıcın sızce vermem doğru olurmu? yanlış bır sey olurmu ? bu adama pek guvenmıyorum asılıyor gıbı neler okuyoruz sızce nasıl hareket etmelıyım?

mezuniyet belgesi yok, adli sicil kaydı vs yok bu belgeler çok sallama belgeler gibi ben olsam vermem.

Arkadaslar eski bir iş arkadaşım kendısı erkek havaalanında çalışıyor bana alımlar olacak dedı sen bana nüfüs kâğıdı 6 adet foto birde ikametgah adresı getır ben senın ıcın hemen burdan başvuru yapıcam dedı hosteslik ıcın sızce vermem doğru olurmu? yanlış bır sey olurmu ? bu adama pek guvenmıyorum asılıyor gıbı neler okuyoruz sızce nasıl hareket etmelıyım?
git kendin başvurunu yap. ona neymiş yaw...saolsun söylemiş gerisi ben hallederim de gec.. yarın sana iş buldum beni yanagımdan ve dudagımdan öp diyebilir de :D borclanmış sayılırsın... :P

sen yokken nikah işlemi başlatçak hali yok belgelerinle.. o kadar güvenmiyorsan belgelerini al işyerine git birlikte başvuru yapın bu kadar basit bu kadarını düşünemiosan hostes olup nasıl ordan oraya uççan anlamadım

Haberlerde izliyoruz bir nufus cuzdan fotokopisiyle adina sirket acmalar neler neler...iyi niyetlidir iyi dusunelim ama siz temkinli olun kendiniz yapin basvurularinizo hem internetten form doldurmalar oluyor oyle basvursaniz

Back