- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
- 53
- Konu Sahibi Hayalimde11
-
güvenmiyosanız vermeyin.
adamı tanıyan sensin,hem doğru gelmiyor bana asılıyor güvenmiyorum diyorsun hem de önemli bazı belgelerinin fotokopilerini ona verip vermemek için bizden fikir istiyorsun.
bu konuyu ben açmış olsaydım bana önerin ne olurdu?
Nereye başvurulur onu söylesin git kendin basvur. Adına şirket bile açar. Vergi borcun dan içeri bile girersinArkadaslar eski bir iş arkadaşım kendısı erkek havaalanında çalışıyor bana alımlar olacak dedı sen bana nüfüs kâğıdı 6 adet foto birde ikametgah adresı getır ben senın ıcın hemen burdan başvuru yapıcam dedı hosteslik ıcın sızce vermem doğru olurmu? yanlış bır sey olurmu ? bu adama pek guvenmıyorum asılıyor gıbı neler okuyoruz sızce nasıl hareket etmelıyım?
Sen yap başvuru o niye yapıyor?
Seneye üzerinize iflas etmiş bir şirket bulursanız şaşırmayın.
Pardon güvenmiyorsunuz diyecektim. .Bu soruyu sorduğunuzda göre güveniyorsunuz o zaman vermeyin bu kadar basit..
Ben kendim yapacağım teşekkür ederim deyin olsun bitsin
Bu belgelerı kullanma sansı varmı?
Nereye başvurulur onu söylesin git kendin basvur. Adına şirket bile açar. Vergi borcun dan içeri bile girersin
Arkadaslar eski bir iş arkadaşım kendısı erkek havaalanında çalışıyor bana alımlar olacak dedı sen bana nüfüs kâğıdı 6 adet foto birde ikametgah adresı getır ben senın ıcın hemen burdan başvuru yapıcam dedı hosteslik ıcın sızce vermem doğru olurmu? yanlış bır sey olurmu ? bu adama pek guvenmıyorum asılıyor gıbı neler okuyoruz sızce nasıl hareket etmelıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?