Arkadaslar bana lütfen yardımcı olurmusunuz?

Hayalimde11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
555
188
53
Arkadaslar eski bir iş arkadaşım kendısı erkek havaalanında çalışıyor bana alımlar olacak dedı sen bana nüfüs kâğıdı 6 adet foto birde ikametgah adresı getır ben senın ıcın hemen burdan başvuru yapıcam dedı hosteslik ıcın sızce vermem doğru olurmu? yanlış bır sey olurmu ? bu adama pek guvenmıyorum asılıyor gıbı neler okuyoruz sızce nasıl hareket etmelıyım?

adamı tanıyan sensin,hem doğru gelmiyor bana asılıyor güvenmiyorum diyorsun hem de önemli bazı belgelerinin fotokopilerini ona verip vermemek için bizden fikir istiyorsun.

bu konuyu ben açmış olsaydım bana önerin ne olurdu?

Bu belgelerı kullanma sansı varmı?

Arkadaslar eski bir iş arkadaşım kendısı erkek havaalanında çalışıyor bana alımlar olacak dedı sen bana nüfüs kâğıdı 6 adet foto birde ikametgah adresı getır ben senın ıcın hemen burdan başvuru yapıcam dedı hosteslik ıcın sızce vermem doğru olurmu? yanlış bır sey olurmu ? bu adama pek guvenmıyorum asılıyor gıbı neler okuyoruz sızce nasıl hareket etmelıyım?
Nereye başvurulur onu söylesin git kendin basvur. Adına şirket bile açar. Vergi borcun dan içeri bile girersin

Çok çok Nikah için gün alır, siz de Nikaha gider hayır dersiniz olur biter. Korkacak birşey yok

Eğer öyle bi işi istiyosan O da sana yardımcı olmak niyetindeyse Sen git iş başvurunu yap Ona da de ki Sana zahmet etmek şstemedim ben başvurumu yaptım da Torpil falan gerek olursa yardım eder misşn de :KK48:

sadece kimlik fotokopisi verirken bile tedirgin oluyo insanlar. bi de fotoğraf, ikametgah vs.

başvuruyu kendim yapayım, sen ilan açılınca haber ver de.

GÜvenmiyorsanız neden veriyorsunuz özel bilgilewrinizi ?
Vermeyin gidin kendiniz başvuru yapın....

En azından birlikte gidip başvuru yapmayı teklif et. Olmadı kendin yap bana güvenilir gelmedi.

Back