allah razı olsun canımTebrik ederim
Boşuna kendinizi üzdünüz o kadar biz size dedik :)
Sağlıkla büyütün bebeğinizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah razı olsun canımTebrik ederim
Boşuna kendinizi üzdünüz o kadar biz size dedik :)
Sağlıkla büyütün bebeğinizi
allah razı olsun canım benimTakip ettim her mesajı heyecanla okudum vallahiama sonunda çok sevindimmm allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin hayırlı olsun canım
![]()
Insallah canim bizide haber ver
Hep öyle olmaz mı zaten tam vazgeçtiniz anda gelir tüm bekledilleriniz :)evet ya hiç beklemiyordum midem bulandgi halde sırtım çok agrıdıgı halde karnım agrıdıgı halde bide adetim geçıktıgı halde hala beklemıordum o kdr ki umudumu kesmiştim ama herşeyden umut kesilirde allahtan kesilmezmiş koskoca 1 yıl bekledim
Hayirli ugurlu saglicakla al kucagina cok sevindim darisi basima... calisiorm isteyim biyandada aklim forumda napti acaba kiz die dusunuyorm saka gbi. Simdi gordum fotoyu. Darisi basima .. benimde adete songunler smdi baksam cikar ama bende korkuyrm bakmaya bakmak istemiorm adetin senin gibi 5gun falan gecerse bakicam dua et bizede olurmu hamilrlrrin duasi kabul olurmuskeşke dün yapsaydım ıkıncı çizgiyi beklemeıordum açıkcası bende kist var büyümüş içimde patlamış o yuzdn sırtım agrıor midem bulanıyor dıyordum![]()
allah razı olsun canım benim allah hepımıze nasip etsin bnde sag sağlım bebeğimi kucagıma alıyımhayırlı uğurlu olsun sağlıkla kısmetiyle şansıyla gelsin tebrikler...
aaaa bak senınkı de çıktı hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah bnada sna saglık sag sağlım kucagımıza almayı nasıp etsin isteyen herkesede en yakın zamnda nasıp etsin inşallah
allah hepımızden razı olsun canım senınde rabbim tez zamanda snda bu duyguyu tatırmayı nasip etsin inşallah senınde gecikir test yap nıe ısrar ederız sana senınde bole kop koyu çıkar rabbime tum dıleklemzi kabul etsın bze hayırlı evlatlar versın kucagımıza almayıda nasıp etsın inslh aminHayirli ugurlu saglicakla al kucagina cok sevindim darisi basima... calisiorm isteyim biyandada aklim forumda napti acaba kiz die dusunuyorm saka gbi. Simdi gordum fotoyu. Darisi basima .. benimde adete songunler smdi baksam cikar ama bende korkuyrm bakmaya bakmak istemiorm adetin senin gibi 5gun falan gecerse bakicam dua et bizede olurmu hamilrlrrin duasi kabul olurmus((
Aynen ole olur en iyisi allaha tutunmak her gece elimi karnıma koyup yalvarıordum resmen rabbim bnada bu duyguyu nasıp etti çok şükürHep öyle olmaz mı zaten tam vazgeçtiniz anda gelir tüm bekledilleriniz :)
Aynen ole olur en iyisi allaha tutunmak her gece elimi karnıma koyup yalvarıordum resmen rabbim bnada bu duyguyu nasıp etti çok şükürHep öyle olmaz mı zaten tam vazgeçtiniz anda gelir tüm bekledilleriniz :)
Amin amin canim yerimde duramiyorum hic insallah isteyen herkese verir rabbimaaaa bak senınkı de çıktı hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah bnada sna saglık sag sağlım kucagımıza almayı nasıp etsin isteyen herkesede en yakın zamnda nasıp etsin inşallah
Sagliklica al.kucagina canim cok sevindim darisi basima :))) dua edin
Hayirli olsun canim saglicakla al kucagana inaallah. Darisi basima bizede dua et olurmu
Saol canim Allah razi olsun insallah en kisa zamanda hepiniz hamile kalirsinizSagliklica al.kucagina canim cok sevindim darisi basima :))) dua edin
Hayirli olsun canim saglicakla al kucagana inaallah. Darisi basima bizede dua et olurmu
Kizzzz kendini kontrool etme oyle amanin kalakaldm... bebegi rahatsiz edecenBenimde ilk gebelikte silik cikti burda bi yazida okudum parmakla kendini kontrol ediyosun eskiden yapmistim elim sert biseye geliyodu simdi cok yukarda ve dudak gibi yumusak bisry var gidip kan vericem yarin sabah
Valla yaptim gercekten dogruymus o yok kiz ozaman iliski nolcak parmak incecik kisa zarar gelmez benceKizzzz kendini kontrool etme oyle amanin kalakaldm... bebegi rahatsiz edecen![]()