inşallah canım ya inşallah sıcaktı çıkamadım eşime ddim getır sabah yapacamGununuz baya gecmis varsa çıkar zaten bikac gün daha beklemeniz için bi sebep yok bence
Inş gebelik vardir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım ya inşallah sıcaktı çıkamadım eşime ddim getır sabah yapacamGununuz baya gecmis varsa çıkar zaten bikac gün daha beklemeniz için bi sebep yok bence
Inş gebelik vardir![]()
he baya koyu o yüzden içime teredut düştü ztnT cizgisi c cizgisinden koyu kesinlikle hamilesin hadi insAllah
şimdi c ztn olan çizgidir t de bizim yaptgımz test sonuç mu bende sanıyorum c benım sonucumdur daha çok heyecanlandım şimdiT cizgisi c cizgisinden koyu kesinlikle hamilesin hadi insAllah
sizde mi ovulasyon la öğrendinizBenim hamile oldugum ay ovu testim adet gunumde boyledi
inşallah çift çizgi çıkar dünden beri çok üşümeye başladım ayaklarm buz gıbıBen adetime 3 gün varken test yaparak öğrendim sizin gününüz geçmiş test yapın mutlaka çıkacaktır
T c sen daha koyuysa hamilesiniz demektir.şimdi c ztn olan çizgidir t de bizim yaptgımz test sonuç mu bende sanıyorum c benım sonucumdur daha çok heyecanlandım şimdi
inşallah ya Allah isteyen herkese nasip etsin ovulasyon da tek mi ole yoksa hcg dada ole mıT c sen daha koyuysa hamilesiniz demektir.
Daha fazla beklemeyin bence kesin çift çizgi göreceksiniz :)
Nasil sabirlisiniz siz oyle... sicak cikamadim diyorsunuz ... ben catlatma ignesi oldum yerimde duramiorm 9gunum 14.gunu kanda baktircam zaman gecmek bilmiyor siz sabah yapicam diyorsunuz hayran kaldim acikcasiinşallah canım ya inşallah sıcaktı çıkamadım eşime ddim getır sabah yapacam
sormayın çok çok sabırsızım ve şuan test elimde kesin sonucu almak için sabaha bekliyorum dedim ya gene tek çizgi gorup bunalıma gırmekten korkuyorum artıkNasil sabirlisiniz siz oyle... sicak cikamadim diyorsunuz ... ben catlatma ignesi oldum yerimde duramiorm 9gunum 14.gunu kanda baktircam zaman gecmek bilmiyor siz sabah yapicam diyorsunuz hayran kaldim acikcasi![]()
peki çatlama iğnesi işe yaradı mı inşallah yaramıştırNasil sabirlisiniz siz oyle... sicak cikamadim diyorsunuz ... ben catlatma ignesi oldum yerimde duramiorm 9gunum 14.gunu kanda baktircam zaman gecmek bilmiyor siz sabah yapicam diyorsunuz hayran kaldim acikcasi![]()
Bende sabirsizlikla bekliyorum sonucunuzu.haber edin . insallah buay benimde olur 14.gunu kanda baktircammmmmmm gecmiyor zaman durdu resmen...sormayın çok çok sabırsızım ve şuan test elimde kesin sonucu almak için sabaha bekliyorum dedim ya gene tek çizgi gorup bunalıma gırmekten korkuyorum artık
peki çatlama iğnesi işe yaradı mı inşallah yaramıştır
Insallah cift cizgidir insallahhhhhyarın sabah inşallah szi fotoğraf atacam inşallah çift çizgidir
inşallah beraber bu ay hamiş olur allah bze ve isteyen herkese nasıp etsin oo güzel duyguyu annelik duygusunu sağlıkla saatle bze de nasıp etsın inslhUmarim yaramistir. Ilk ayim klomen kullandm yumurtakar gelisti 20mm catlatma ignesi verdi kullandm 9gunum bugun cmrtsi yada pazar kan testinde baktrcm
inşallah Allah hepimizden razı olsunInsallah cift cizgidir insallahhhhh
Insallah canim tez vakitte kucagimiza alalim bebislerimizi insallah (AMİNNNN).. yapsana testi yaaaaaainşallah beraber bu ay hamiş olur allah bze ve isteyen herkese nasıp etsin oo güzel duyguyu annelik duygusunu sağlıkla saatle bze de nasıp etsın inslh
Sabahi niye bekliyon yap gitsin cikiyor hersekilde varsa nasilolsaInsallah canim tez vakitte kucagimiza alalim bebislerimizi insallah (AMİNNNN).. yapsana testi yaaaaaa