Arkadaşlar bana acil fikir verin şimdi ben ne yapmalıyım

Bildiğim kadarıyla ortada annenin zinası ya da madde kullanımı gibi bir durum yoksa 10 yaş altı çocukları anneye veriyorlar, ona göre de eşinizden nafaka bağlanır
Elhamdülillah anlim ak çok şükür zaten beni bunca zaman hep çocuklarım dan vurarak yanında tuttu gibi oldu diyebilirim ama bu sefer kafama koydum çünkü ben çıkıp gitmedikce kendine daha fazlasını yapmayı hak görüyor

Tehtit ediyor açıkçası korkuyorum da bundan sonra olacaklardan kades uygulaması ni da indirdim her ihtimale karşı ama açıkçası tehtit etmesi gerçek mi rol mu bu beni çok korkutuyor
Ateş olsa, düştüğü yeri yakar.Unutmayın,kumarbazlar çok rahat yalan söyler.Siz bundan sonra yapacaklarınızı düşünün.

Bekleme mutlaka darp raporu al.Yok aile evine gelirse yaparım falan geç bunları o raporu al.

Ateş olsa, düştüğü yeri yakar.Unutmayın,kumarbazlar çok rahat yalan söyler.Siz bundan sonra yapacaklarınızı düşünün.
Evi terk etmeyin çocukların düzeni orda
Hemen şimdi kadese basın polis gelsin uzaklaştırma alin
İnanın düzeninin bozulması kumarbaz babadan daha iyidir maf etti beni yıllarca sustum sabrettim ama artık tak etti canıma bide dine kadar alet ediyor yalanlarını bundan her şeyi bekliyorum artık

Allah korusun demeyin öyle şeyler çocuklarınızla bir ömür çok mutlu olursunuz umarım :)

ay istemsiz güldüm Allah iyiliğinizi versin

Boğazımı sıkıntı birde kafa attı dıştan görünen birşey yok ama içten acıyor buna darp raporu verirlermi bilmiyorum ilk defa yaşıyorum böyle birşey
Verirler ama geciktirmeyin direk polisi arayın onlar sizi götürür fiziksel değil psikolojik şiddette de darp raporu ve uzaklaştırma veriliyor illa yüzünüzun gözünüzün dağılması gerekmiyor çocuklar küçükse size büyükse de çocukların isteğine göre velayet verilir

Kız Allah da seni güldürsün ellerini gözüne sokması iyi fikir bencede kesin çözüm

Bu mesajınızı yeni gördüm
Ne yaptınız ayrıldınız mı eşinizden. Bu erkekler ne kadar arsız oluyor ya. Benimkide kendi suçunu bastırmak için yapmadığı çirkinlik kalmadı. Kendi yaptıklarını konusturmuyor bile kimseye. Sadece beni kötüleyip duruyor o kadar. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…