Merhabalar ben ilişki yaşanmamış bekar bi bayanım sürekli mantar enfeksiyonum var kaç yıldır reglim hep bi düzensiz regl olduğum tarihler bunlar bakar mısınız sizce hastaneye gitmeli miyim mantarla alakalı olabilir mi
19 Ocak (en son olduğum tarih)
Merhabalar ben ilişki yaşanmamış bekar bi bayanım sürekli mantar enfeksiyonum var kaç yıldır reglim hep bi düzensiz regl olduğum tarihler bunlar bakar mısınız sizce hastaneye gitmeli miyim mantarla alakalı olabilir mi
Yavrum bende de mantar var tedavi de görüyorum gram sekmedi adet günüm. Bence stresten yada başka bir şeyden kaynaklıdır sen en iyisi git kontrollerini yaptır
Yavrum bende de mantar var tedavi de görüyorum gram sekmedi adet günüm. Bence stresten yada başka bir şeyden kaynaklıdır sen en iyisi git kontrollerini yaptır
Adet düzensizliği pcos oluyor sanırım ama çocuk için engel bir durum değil ne mantar ne pcos ama en doğrusunu doktor söyle kadın doğuma gitmelisin tarihlerin çok çok farklı canım
Eeee adet günün saçma demeyelim de düzensiz. Mantar için ilaç vs kullanmalısın. Çocuk istediğini doktorun ile konuş. Mantar engel değil gebeliğe ama kaderinin düzene girmesi lazım ki yumurtlama gününü bilesin