• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bakar mısın regl takvimime endişeliyim?

gggggulll

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
110
5
16
24
Merhabalar ben ilişki yaşanmamış bekar bi bayanım sürekli mantar enfeksiyonum var kaç yıldır reglim hep bi düzensiz regl olduğum tarihler bunlar bakar mısınız sizce hastaneye gitmeli miyim mantarla alakalı olabilir mi
19 Ocak (en son olduğum tarih)

22 Kasım

16 Ekim

12 Eylül

3 Ağustos

30 Haziran

23 Mayıs

21 nisan regl

8 Şubat regl

regl 22 Aralık

Regl 2 ekim

Regl 22 Eylül

Regl 12 Ağustos

Regl 11 Temmuz

Merhabalar ben ilişki yaşanmamış bekar bi bayanım sürekli mantar enfeksiyonum var kaç yıldır reglim hep bi düzensiz regl olduğum tarihler bunlar bakar mısınız sizce hastaneye gitmeli miyim mantarla alakalı olabilir mi

22 Kasım

16 Ekim

12 Eylül

3 Ağustos

30 Haziran

23 Mayıs

21 nisan regl

8 Şubat regl

regl 22 Aralık

Regl 2 ekim

Regl 22 Eylül

Regl 12 Ağustos

Regl 11 Temmuz
Yavrum bende de mantar var tedavi de görüyorum gram sekmedi adet günüm. Bence stresten yada başka bir şeyden kaynaklıdır sen en iyisi git kontrollerini yaptır

Yavrum bende de mantar var tedavi de görüyorum gram sekmedi adet günüm. Bence stresten yada başka bir şeyden kaynaklıdır sen en iyisi git kontrollerini yaptır
Teşekkür ederim peki bu mantar çocuk yapmak için engel mi birde adet günlerim çok mu saçma sizce 1 ay bazen 2 ayda bir

22 Kasım

16 Ekim

12 Eylül

3 Ağustos

30 Haziran

23 Mayıs

21 nisan regl

8 Şubat regl

regl 22 Aralık

Regl 2 ekim

Regl 22 Eylül

Regl 12 Ağustos

Regl 11 Temmuz
Adet düzensizliği pcos oluyor sanırım ama çocuk için engel bir durum değil ne mantar ne pcos ama en doğrusunu doktor söyle kadın doğuma gitmelisin tarihlerin çok çok farklı canım

Teşekkür ederim peki bu mantar çocuk yapmak için engel mi birde adet günlerim çok mu saçma sizce 1 ay bazen 2 ayda bir
Eeee adet günün saçma demeyelim de düzensiz. Mantar için ilaç vs kullanmalısın. Çocuk istediğini doktorun ile konuş. Mantar engel değil gebeliğe ama kaderinin düzene girmesi lazım ki yumurtlama gününü bilesin

Back
X