Kızlar az önce nişanım geldi. O kadar heyacanlandım ki anlatamam. Hala ellerim titriyor. hemen doktorumu aradım. Bana sancıların 5 dakika da bir gelmesini bekleyeceğimizi söyledi. Sevinçten nasıl ağladım. Benim minik oğluşum artık doğmak istiyor. allah isteyen herkese nasip etsin...
canım ya senin adına çok sevindim çoook heyecanlandım , darısı biz bekleyenlerin başına . nasıl oldu merak ettim , sancıyla kasık ağrısıyla falan mı geldi ? bir de en son adet tarihin nedir ?
teşekkür ederim canım. darısı silerin başına. dün geceden beri kasıklarımda sancı vardı. 20 dakikada bir geliyordu sancılar. bugünde yine devam etti ve nişanım geldi. ben 40+0 dayım bügün.yani sata göre bugün doğum yapmam gerekliydi .
yok hala evdeyim sancılarımın sıklığının 5 dakikaya düşmesi gerekiyormuş. doktorum öyle dedi de. şimdilik her 10-15 dakikada sancım geliyor. elimde kronometre süreleri ölçüyorum. bakalım bu geceyi nasıl geçirecempolyanna noldu doğuma mı gitti acaba?
Allah yardımcın olsun canım. bizim gibi merak eden cahilleri bilgilendirir misin?nasıl oluyo bu nişanın gelmesi?ben de bir çok arkadaş gibi nişanlım geldi anladım. belki de nişanlı olduğum için.:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?